- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vupros za modata tazi godina:)))
Zdraveite.
Zna4i vednuj 4etoh v neta 4e 2005 godina be6e godinata na petela i zatova ima6e tolko 6areni dre6ki-kolkoto po-6areno,tolkova po-dobre...
Moqt vupros e sega 2006 na kakvo e godinata?I sledovatelno kakva predpolate 4e 6te bude modata?![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Еми 2006 е годината на кучето. Но каква ще е модата - не ме интересува въобще, щото никога не съм се водила по нея. Обличам това, което ми харесва, независимо дали е модерно или не! Модата е за овцете! Някакъв си там френски педал да ми обяснява кое е хубаво и кое - не! Да, да! Успех!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
последния писък на модата е да си закачиш табелка на челото, на която да пише 'пазете се - много съм тъп'
алелуя.
И кво щом го казваш начи си го пробвал,а и щом е последната мода,значи ти не си демоде!ПОразкажи малко ....Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
а по темата:
Като гледам,то май и тази година ще е модерно големия кич!![]()
tazi godina izkliu4itelno modni 6te budat gotvarskite 6apkipomnete mi dumata :P
emi edna fe6yn frka tvyrdi 4e jyltoto 6tqlo da byde na modasamo 4aka da se stopli malko da se zapasi s jylti dre6ki
no ne znam dali e taka
ne me vylnuva mnogo jivo modata
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
и аз въобще не се водя по модните тенденций...нося си това което ми харесва и в което се чувствам удобно!никога няма да тръгна със някакви дрехи които въобще не ми харесват само защото са на мода...модата е глупаво нещо!!!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ами първо съм момиче. но тфа е само за умните подробност. друго - аз за мое АМА НАЙ-ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ (Първоначално написано от Анонимко
) никога не съм била в крак с модата, и няма и да бъда. тия МОДЕРНИТЕ неща ги оставям на теб да им се радваш=)
алелуя.
ne mi dreme kva 6te e modata 6toto az obli4am kvoto si iskam i kvoto mi e udobno, a tiq tupi gluposti ot sorta na "tazi godina 6te bude moderno jultoto s otenaci na lainqno kafqvo..." e qsno kude moje da si go zavrete (izvinqvam se za izraza) se pak ne e vajno da si ednakuv sus si4kite po ulicata i da ne moje da se otli4i6, 6toto tiq uj modernite kato idat na edno mqsto prili4at na stado OVCE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
ебати тъпотата!то не бяха разни шалвари,грозни шарании....онзи отвратителен цвят "пепел от рози"....бляк...да мре модата!
![]()
A spored men puk 6tom e godina na ku4eto,moje da budat moderni po tumni cvetove-kato kafqvo naprimer.
Pove4eto ot vas kazvat 4e ne gi intersuva modata i 4e tva e tupo ne6to.Ne za vseki e taka oba4e.Kato mislite modata za tupo ne6to 6te vi pomolq da ne pi6ete v temata,za6toto o6te po tupo e da se 4etat edni i su6ti mneniq edno sled drugo...
![]()
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Не съм в крак с модата, нито ме интересува, тъй като също нося това, което ми харесва, удобно ми е и ми утива...забелязах обаче, че повечето момичета се водят по уж модните тенденции и всичко живо е напъхало дънки в ботуши...пуу...още малко и полите ще си напъхат вътре...много е тъпо като изляза и да видя как всички са еднакви и се мислят за интересни, тъй като са модерни...направо оставам без коментар...тази така наречена мода явно убива мнението на доста хора и ги прави еднакви и прозрачни![]()
I tva e vqrnoПървоначално написано от Death^Forever
![]()
No...kakvo da se pravi...az gledam da sum v krak s modata i ne mi puka dali drugite mislqt 4e sum kato tqh.Vajnoto e na men da mi e udobno.![]()
A za tazi moda "dunki v botu6ki" nqmam ni6to protiv,za6toto po mi topli kato dunkite sa mi v botu6kite,su6to taka ne se vla4at po zemqta i ne se nalaga da gi navivam.![]()
DeSiTo0o, мога да приема, че си от тези, които се водят по модата, но явно просто, защото ти харесва на теб, а не защото искаш да приличаш на останалите и да си голямата работа...Мда, всичко си има плюсове, включително и това с ботушите, обаче тук въпросът опираше до това дали повечето момичета (а пък и момчета де) ги носят, тъй като са фльорци или, защото така им харесва...и преобладава първата причина сякаш![]()
Иначе и аз си мисля, че явно по-тъмните цветове ще са на мода тази година...което от една страна ме радва, понеже много обичам черните дрехи![]()
то пък все едно не е модерно да носиш кецове!? вярно, че кеца си е хубава удобна обувка, но и тя стана 'модерна'=) тва е положението. има 2 вида фешънки. единия вид са с къси якенца и дънки в ботушите, а втория вид фешънки са с кецове и плюят по първия вид фешънки. а всъщност са абсолютно същитееднакви. роботи. клонинги.
е щом ви е приятно да сте такива..![]()
![]()
алелуя.
A ti kvi iska6 da sme?Първоначално написано от i'm so excited!
въпроса не е аз кво искам. тъжно е това, че ти е приятно да си точно като всички останали![]()
алелуя.
Na men ne mi puka.Първоначално написано от i'm so excited!
Vse edno mi e dali sum kato drugite ili ne...ako se 4uvstvam dobre vsi4ko si e OK
![]()
е това е важнотоПървоначално написано от DeSiTo0o
![]()
алелуя.
Mnogo qsno![]()
ХА!Ква мода бе кви са тия неща,4 години уча Моден Дизайн и никога не съм била в крак с модата...тва е най-тъпото...обичам да съм различна,мисля че успявам поне малко...
и все пак просто напиши в google модата през 2006 и сезона за който искаш и си готова...
"Мухоморка!"
Anti Fashion Shop![]()
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"