- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Бе ревете ли на песни?
попринцип не рева ама ми се е случвало![]()
Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти
Da slu4valo mi se e da pla4a na pesni i to dosta 4esto.Ima pesni koito sqka6 opisvat men i jivota mi i mi stava nqkvo tujno.Takava pesen naprimer e "Bezumna zena" na Ivana,Akon-Lonely,Backstreetboys-Incomplete i tn.![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Случвало ми се е 1/2 пъти, но е имало други фактори...нз.![]()
![]()
Рева,само ако ги свързвам с нещо...Или ако ми е криво и ми допадат на настроението...
Снощи ревах на Killing Loneliness na HIM![]()
With the venomous kiss you gave me, I'm killing loneliness
With the warmth of your arms, you saved me
Oh, I'm killing loneliness with you
Slu4valo mi se e samo vednaj da reva ne pesen i togava bqx mn raztroena. Ina4e ima mn pesni ot koito mi stava qko sduxano.
Бе не рева на песни!
da
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Да.На Nightwish-Nemo ,Limp Bizkit-Behind blue eyes,Avril Lavigne-I'm with you..
Като съдрана...![]()
Ревала съм на Клетва на Аборигенската беша мноого тъжно на тая песен. Не че се лигавихме, просто
ми беше гадно, защото знаех, че ще се разделя с най- близките си приятели...
Ревала съм и на Сбогом На Сигнал...
Има и едно парче- малко хаус си пада- пее се "I'm sory... ne6to si tam- I am just a man"...-нещо такова
де- и на него съм ревала.
Също на Adagio in G minor- тва ако си го изтеглите, и вие ще ревете честно...
На песента от Цар Лъв- "This land"- уаааааааа
И на The show must go on.
И на мелодийката от Осъдени души.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Аз много често си плача на песни, може би, защото ми е най-лесно по този начин да си излея сърцето.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
i na men mi se e slu4valo da si popla4a na nqkoq tyjna i depresira6ta pesni4ka,koqto mi napomnq za nqkoi ili ne6to...ili pyk na koqto teksta e mnogo blizyk do tova,koeto 4uvstvam v momenta...qko e da pla4e6 na pesen s ime "Dont't Cry"![]()
![]()
get off.
mdam, stra6no mn pyti. i vinagi na edni i sa6ti pesni.
Sting - Shape Of My Heart
Guano Apes - Don't You Turn Your Back On Me
U2 - One
Pink Floyd - Wish You Were Here
The Rolling Stones - Angie
RHCP - My Friends
Millencolin - The Ballad
Your ground is deep. My greed is deeper. I can see everything. Nothing's between us.
абе рева си... на мноол песни см ревала, ама щото ми е гадно и песента допринася... има само 1 песен, която дори да ми е супер весело е в състояние да ме разреве
Edguy - Scarlet Rose
![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Tolkova mn pesni svurzvam s tolkova mn hora i subitiq, 4e nqma kak da ne si popla4e6... Za vsi4ki emocionalno su6testva kato men- pozdrav4e sus Scorpions- Lonely Nights... Na tova si oplakvam redovno!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
mi da naposledak mi se slu4va mnogo 4esto,stanala sam mn santimentalna i 4uvstvitelna![]()
![]()
Липсваш ми толкова много!
na filmi sum reval,ama na pesni...ne sam