- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Един въпрос към момичетата
E az imam edni4ka na lqvoto i 2 na dqsnoto.Kato 2rata na dqsnoto si q probih predi 2 meseca i e na hru6tqla.Da, s1glasna sam 4e pove4e boli, mend aje sega ot vreme na vreme me nabolqva i se 4udq dali ne sa mi ulu4ili nqkoq ot onezi to4ki, za koito i az sam 4uvala![]()
Мисля, че се казва и пише "Боли", но сигурно греша. Да, боли, но не е болка за умиране.Първоначално написано от Vampirela
az imam 9 na dvete
mnooo se kefq na piyrsinga) iskam da si napravq ma oshte se navivam . a inache iam dupki na ushencata ma sa samo 4 :\
Аз имам 5 на ушите, 1 по тялото и 1 по лицето
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Аз дето не съм Punk ,или подобна пумия,а бия към fashion И СЪМ МОМЧЕ имам 3 само на 1то ухо
![]()
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
Нем...![]()
аз на едното ухо имам една а на другото 2 ..обачее искам 3 на едното и 5 на другото, обица на пъпа и на езика..ама наще са твърдо против и не знаят още за 2рата дупка пък ако го направя това дето съм го замислила ще ме убият![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ох мнооооого искам обичка на пъпчето и на веждата.Ама наш'те се правят на ударени!![]()
Който се смее последен - най-бавно загрява!
Първоначално написано от ThunderGoddess
Аз даже не съм пробвалаНа кака ми се разраниха много гадно и сега и мене ме е страх и нямам на ушичките
Иначе много искам на долната устна или на веждата. Обаче родителите ми няма да ми дадат даже и за 15-я ми рожден ден. Защо? Защото било грозно според тях
![]()
Поне имам цяла година до рождения ми ден. Ако им омалствам достатъчно най-накрая няма да им пука
![]()
az imam ob6to 5 na u6ite i o6te moga da si napravq ama sam strogo protiv obicite na pupa i nosa![]()
Ами мн0гУ се кефя на пиърсинга.Имам 4 на дясното ухо (скоро ще станат 5 )и 3 на лявото(едната е на хрущяла) на веждата и на пъпа.....наще (по-скоро бащаткото) така се беще размецал за тая на веждата,обаче му казах че дори сега да я сваля ще изчакам да ми зарастне и пак ще се пробия...Ем иНа7че съм си
![]()
![]()
Ами за жалост нямам пиърсингЩе ми се да си пробия ушите на няколко места... Ноооо... ще трябва да изчакам
![]()
men principno me kefi ,ama poneje vsi4ki imat po 5-6 az na inat ne iskam i edna da si probiq ....nz i az 6to taka sum si naumila
И на мен много ми харесва пиърсинга. Преди няколко месеца си пробих пъпа. Имам 5 дупки на ушите (колко ми харесваха като си ги направих, а сега не им обръщам никакво внимание). Напоследък се замислям на езикано повече клоня към "не". Ще е готино чувството за нова дупка, готино изглежда, но не е в моя стил
![]()