.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    E az imam edni4ka na lqvoto i 2 na dqsnoto.Kato 2rata na dqsnoto si q probih predi 2 meseca i e na hru6tqla.Da, s1glasna sam 4e pove4e boli, mend aje sega ot vreme na vreme me nabolqva i se 4udq dali ne sa mi ulu4ili nqkoq ot onezi to4ki, za koito i az sam 4uvala

Мега фен

Re: :))

Цитирай Първоначално написано от Vampirela
    Samo da znae6 4e ako si dup4i6 hrustqla dosta 6te te poli i to dulgo vreme
    Мисля, че се казва и пише "Боли", но сигурно греша. Да, боли, но не е болка за умиране.

taka si e
    Guest

daam

az imam 9 na dvete

mnooo se kefq na piyrsinga ) iskam da si napravq ma oshte se navivam . a inache iam dupki na ushencata ma sa samo 4 :\

Аз имам 5 на ушите, 1 по тялото и 1 по лицето
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Град
    Валхала
    Аз дето не съм Punk ,или подобна пумия,а бия към fashion И СЪМ МОМЧЕ имам 3 само на 1то ухо
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Нем...

Въпрос на вкус. Аз имам 6. Преди много им се кефех, но напоследък дори не нося обици..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    аз на едното ухо имам една а на другото 2 ..обачее искам 3 на едното и 5 на другото, обица на пъпа и на езика..ама наще са твърдо против и не знаят още за 2рата дупка пък ако го направя това дето съм го замислила ще ме убият

Попринцип ме кефи, но по незнайни причини развивам някакви инфекции на ушите като се пробият и стават едни циреи около обеците и съм се отказала вече да пробвам където и да е. Нямам даже на ушите.
    Memento moriendum esse!

az imam 3 i she si pravq oshte 2... tva ne e tokova interesno po princip
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Некъде там...
    Ох мнооооого искам обичка на пъпчето и на веждата.Ама наш'те се правят на ударени!
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Попринцип ме кефи, но по незнайни причини развивам някакви инфекции на ушите като се пробият и стават едни циреи около обеците и съм се отказала вече да пробвам където и да е. Нямам даже на ушите.

Аз даже не съм пробвала На кака ми се разраниха много гадно и сега и мене ме е страх и нямам на ушичките Иначе много искам на долната устна или на веждата. Обаче родителите ми няма да ми дадат даже и за 15-я ми рожден ден. Защо? Защото било грозно според тях Поне имам цяла година до рождения ми ден. Ако им омалствам достатъчно най-накрая няма да им пука

Град
    in your sweet dreams
    аз пък на ушите имам 10 дупки 7 на едното и 3 на другото ако някой не вярва мога да дам и снимка а половината тук се фукат с по 5-6 обички :}
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

az imam ob6to 5 na u6ite i o6te moga da si napravq ama sam strogo protiv obicite na pupa i nosa

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами мн0гУ се кефя на пиърсинга.Имам 4 на дясното ухо (скоро ще станат 5 ) и 3 на лявото(едната е на хрущяла) на веждата и на пъпа.....наще (по-скоро бащаткото) така се беще размецал за тая на веждата,обаче му казах че дори сега да я сваля ще изчакам да ми зарастне и пак ще се пробия...Ем иНа7че съм си

Град
    Враца
    Ами за жалост нямам пиърсинг Ще ми се да си пробия ушите на няколко места... Ноооо... ще трябва да изчакам

men principno me kefi ,ama poneje vsi4ki imat po 5-6 az na inat ne iskam i edna da si probiq ....nz i az 6to taka sum si naumila

И на мен много ми харесва пиърсинга. Преди няколко месеца си пробих пъпа. Имам 5 дупки на ушите (колко ми харесваха като си ги направих, а сега не им обръщам никакво внимание). Напоследък се замислям на езика но повече клоня към "не". Ще е готино чувството за нова дупка, готино изглежда, но не е в моя стил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си