- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Без какво неможете да излезнете от вкъщи?
В моята чанта винаги има-ключове,пари,карта за 211,телефон,носни и мокри кърпички и там някой гланц или нещо от сорто :P
iPod, GSM и пари![]()
Телефоните, портмонето с парите и личната карта, ключовете и мокри кърпички да си чистя белите маратонки![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
o4ila,telefon,i pod,pari,kliu4ove i tova![]()
![]()
Винаги преди да изляза проверявам за 3 неща:ключ,GSM и пари..и знам,че щом като имам тея 3 неща каквото и да забрая не е толкова важно.Същото важи и когато се опасявам,че някъде може да забравя нещо-проверявам за "3-те неща",а другите не са голяма загуба..![]()
Без пари,дъвка,презартватив,те ефона ( въпреки че по някой път не искам да ме намират)
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
без личната си карта пари червило и черен молив![]()
![]()
![]()
gsm ... пари ... дъвки ( абсолютно винаги имам дъвки а понякога може да ги заменя с тик-так ) нещо като мания даже до мен има дъвки и бонбонки![]()
GSM, ключове, пари, личната карта
kinti i tela ne mi trqt kliu4ove imame dve vrati ednata vhodnata kadeto i pred neq ima edna jelqzna i jelezata sa zavareni taka 4e ostaa golqmo prostranstvo i az minavam ot tam a i ne zakliu4vame vhodnata nikoi ne mre da idva y nas nai malko kradci ili ne6to ot sorta![]()
![]()
![]()
tel , pari i d1vkakly4ove ne sa mi pritrqbvali
ne moga bez pari GSM kliu4ove i 4anti4kata mi![]()
![]()
i'm wild and free and what do you want from me!?
Пари и мобилния.
Чувствам се несигурна, ако не са с мен.![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Sladuranka :)
+1
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
не можем без мотика и кьореко...
Без гащи.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Пари и телефон![]()
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
Телефона,пари и ключове![]()
''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
''What a stupid lamb'', I sighed.
''What a sick,masochistic lion''