- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НАЙ-ПОТИСКАЩИЯТ ДЕН В ГОДИНАТА
Най-потискащият ден в годината
23 Януари 2006
Днес е най-потискащият ден в годината, твърди уважаван британски учен. Клиф Арнал, специалист по психическо здраве в Кардифския университет, обяснява, че е разговарял със стотици хора, за да направи извода си.
Той посочва, че заключенията му са валидни за повечето европейски страни, Канада и Съединените щати. Зимните студове, дните, изминали след Коледа, връщането на работа, разходите по празниците, перспективите през новата година и липсата на развлечения са факторите, които Арнал е включил в сложно математическо уравнение. Според формулата на Арнал най-щастливият ден от годината е 23 юни, от който ни делят "само" 151 дни.
БТВ
Поне при мене има нещо вярно от написаното![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Za men tva ne vaji osobeno mnogo,vapreki 4e mi se slu4iha i ne mnogo priqtni ne6ta no kato cqlo denq(ni6to 4e vse o6te ne e svar6il)be6e g/d dobre.![]()
I was lost and I'm still lost...
А при мен явно има съвпадение, тъй като денят ми наистина беше подтискащ!Сега поне ще тая надежди за близкия 23 юни
И без това ми е любимо число...
И при мен деня беше изключително неползотворен.
Най-подтискащият ден това е всяка НЕДЕЛЯ. Мразя Неделите, а за 23-ти незнам освен че е супер студено всичко друго си върви нормално.
HMSU.ORG
da i az go 4uh tova, ama ne e 100% vqrno;ne moje nqkakva formula da opredeli koi e nai-6tastliviq i nai-tujniq ti den![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Вярно е! Ужасен ден..нямам думи..след този страхотен weekend просто кощмар....нямаще човек с когото да не се скарах... и с нашите даже и сега съм мега изнервена и стоя пред компа и плача като бебе...ужасен ден..
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Eeeee, vsi4ki kolko ste otricatelno nastroeni kum denq. Mainata mu na toz u4en, pulni gluposti govori (pone za men)![]()
Mi da, v moq grad be6e po4ti nai-studeno v cqlata stranaama kfo, ZA KFO TRQQ SI RAZVALQME NASTROENIETO ZARADI studa?!?!?
![]()
Denqt ne e potiska6t, EDINSTVENO NIE SI GO PRAVIM TAKUV![]()
Q po-feselo go daite, kfo fqrfate na tezi gluposti :P
ми да и аз съм на същото мнение sineoka_kukla!не може само защото един човек смята така,това да е и за целият свят!на мен денят ми мина нормално,даже добре...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
da,opredeleno ne mi be6e mn priqten den neska,ama 4ak pak nai-podtiska6t![]()
![]()
леле как са познали...не че вярвам,че с всички е така..ама просто яко съвпадение...
днес преживях(даже още не съм) едно от най-отвратителните главоболия в живота ми
нагълтах се с хапчета,кафета,тонизиращи напитки,витамини и нищо не помага
непрекъсната досадна болка..
за първи път ми мина през глaвата да се засиля в стената да спре всичко това,но едва ли ще е по-малко болезнено
![]()
men i dneska sa mi edni dni .. cql den pla4![]()
Незнам какъв ден е днеска,ама наистина се чувствам много подтисната и в главата ми нахлуват спомени ,които си мислех,че бях погребала някъде навътре в съзнанието си.Кофти ден имах![]()
Само на мен ли ми е било баси кефа и един от най-готините ми дни![]()
![]()
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Tova be6e edin ot nai gadnite dni .. skarahme se s gadjeto i se razdelihme![]()
THF
При мен пък беше страхотен ден !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Вчера беше супер як ден !!! Ходих да се парзалям :P :P :P![]()
"... защото едва ли има смисъл пешеходец срещу турбо дизел ?!?"
Pri men mai tva ne vaje6e![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?