- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета, на колко години се обръснахте под мишниците?
Всъщност на 10-11 години много повече неща сме осъзнавали. Ти не знаеш ли че сега има момиченца които на 12 правят секс? Аз лично и аз тогава ги обръснах и не съм искала разрешение от майка ми криех от нея, за краката също не съм я питала нито за интимните части... тя просто си знае и не е забранявала... и много добре си осъзнавах че са косми които трябва да се махнат защото още втори клас ме притесниха космите които имах на ръцете си... айде малко да не подценяваш ума на 10-11 годишнитеПървоначално написано от Bor4e Kamenoski
![]()
Когато имаше какво да се маха - мисля, че 8 клас![]()
e че аз си имах вече краят на четвърти клас,и си спомням преди 1 екзкурзия майка ми ми каза да ги махна за да се чувствам аз самата по-комфортно![]()
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
5 клас
веднага,щом ми поникнаха- на 12![]()
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
Не знаех, че някой ден ще се пълнят форумите с малоумни въпроси. Иначе щях да си водя тефтерче още от 7 годишна. Да ви казвам кога ми е дошло за първи път, кога съм си избръснала мишниците за първи път, после краката, после триъгълника?! Има ли друго, което ви интересува и какво се променя след като научите.
По въпроса: Не помня.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
11 години.
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
юПървоначално написано от ThePainIsReaL
+1 само че никога не съм ги бръснала ами само с кола маска или епилатор![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...