- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koe e nai-hubavoto i priqtno ne6to koeto vi se e slu4valo?
Kolko jalko... Moga da se setq samo za edin 6tastliv mment v jivota mi ot predi po4ti 4 godini. I pod 6tastliv imam predvid spira6t duha! Bukvalno. A kato se zamislq za kva prostotiq sum bila super 6tastliva, kato se zamisla, 4e ne sum izpitvala istinsko 6tastie za pove4e ot sedmica i kato se zamisla, 4e to vinagi zavur6va mooooooogo zle, naprao se sujalqvam...
Ina4e imam mn hubavi mometi s neveroqtnite mi priqteli, koito stra6no mn si obi4kam. Super mn oligofren6tini i prostotii, no tva ne ti stiga da si 6tastliv.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ами един от хубавите моменти в живота ми беше , когато след новата година заминахме с най-добрата ми приятелка, нейният и моят приятел, на вилата ми на село и няколко дни бяхме откъснати от света .... страхотно преживяване \/
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..
Всеки път като се напия или напуша се чувствам добре през другото време направо не ми се живее![]()
HMSU.ORG
Е това е най най най...Пожелавам на всеки такова усещане...да обичаш и да бъдеш обичан!Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
haha da si jiv i zdrav - ti i tf0et0 Audi ...Първоначално написано от Jarhead☻
Това, че съм се родил!
И то в България. Че стъпвам да български планински ливади, че стъпвам на български горещ пясък, че ям бълграски гозби, че съм гражданин на тази прекрасна страна и мога спокойно да застана на ръба на някоя отвесна скала, отвърд която е само Черно море и гордо да изкрещя, че съм българин, биейки се в гърдите.
![]()
Евала! Ей тфа е да си щастлив!Първоначално написано от machoka
Наистина к0лк0 мн0г0 е т0ва ...
.. а как никой не го цени напоследъкЕвала! Ей тфа е да си щастлив!
Наистина к0лк0 мн0г0 е т0ва ...![]()
Човек, който не почита корените си, родителите си, не е достоен за уважение.