.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Kolko jalko... Moga da se setq samo za edin 6tastliv mment v jivota mi ot predi po4ti 4 godini. I pod 6tastliv imam predvid spira6t duha! Bukvalno. A kato se zamislq za kva prostotiq sum bila super 6tastliva, kato se zamisla, 4e ne sum izpitvala istinsko 6tastie za pove4e ot sedmica i kato se zamisla, 4e to vinagi zavur6va mooooooogo zle, naprao se sujalqvam...
    Ina4e imam mn hubavi mometi s neveroqtnite mi priqteli, koito stra6no mn si obi4kam. Super mn oligofren6tini i prostotii, no tva ne ti stiga da si 6tastliv.

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Ами един от хубавите моменти в живота ми беше , когато след новата година заминахме с най-добрата ми приятелка, нейният и моят приятел, на вилата ми на село и няколко дни бяхме откъснати от света .... страхотно преживяване \/
    Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
    I watched her soul escape in the little tears,
    to see her there, so deadly wounded, it was burden,
    she was lost, fallen, dying..

Град
    Sofia City
    Всеки път като се напия или напуша се чувствам добре през другото време направо не ми се живее
    HMSU.ORG

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Влюбих се,обичах и бях обичана.За мен няма нищо по-хубаво от това
    Е това е най най най...Пожелавам на всеки такова усещане...да обичаш и да бъдеш обичан!
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Jarhead☻
    Купиха ми Ауди A6 по случай завършването. Исках осмица, ама баща ми вика "да не съм милионер" ! Ко да прая и на тва ше се радвам !
    А да и се отървах от разни приятели-навлеци !
    haha da si jiv i zdrav - ti i tf0et0 Audi ...

Мега фен Аватара на machoka
    Това, че съм се родил!
    И то в България. Че стъпвам да български планински ливади, че стъпвам на български горещ пясък, че ям бълграски гозби, че съм гражданин на тази прекрасна страна и мога спокойно да застана на ръба на някоя отвесна скала, отвърд която е само Черно море и гордо да изкрещя, че съм българин, биейки се в гърдите.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Това, че съм се родил!
    И то в България. Че стъпвам да български планински ливади, че стъпвам на български горещ пясък, че ям бълграски гозби, че съм гражданин на тази прекрасна страна и мога спокойно да застана на ръба на някоя отвесна скала, отвърд която е само Черно море и гордо да изкрещя, че съм българин, биейки се в гърдите.

Евала! Ей тфа е да си щастлив!
    Наистина к0лк0 мн0г0 е т0ва ...

Мега фен Аватара на machoka
    Евала! Ей тфа е да си щастлив!
    Наистина к0лк0 мн0г0 е т0ва ...
    .. а как никой не го цени напоследък

Човек, който не почита корените си, родителите си, не е достоен за уважение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си