Цитирай Първоначално написано от мечтател
е, исках дискусия. сега да видим дали ще я получа. sherry, за теб става въпрос. ако не се лъжа бяхе разменили по 1-2 поста на тази тема преди време. сега няма да ти говоря за това, колко е грешно християнството, исляма или юдаизма, защото ти каза, че не ходиш на църква. но кажи ми, защо мислиш, че този Бог е нкъде извън теб, някъде нагоре? не е ли всичко това вътре в теб? в сърцето и душата ти. това, което те кара да бъдеш добра, което ти дава сили, което, което си самата ти.
Както казах вярата е в сърцето ми
замисли се дали именно сърцето ти е това, което ти описа. изглеждаш ми умно момиче. моля те, да, наистина те моля като човек, помисли имаш ли нужда от някаква неясна сянка някъде горе която да поддържа огъня в теб. не е ли силата вътре в сърцето ти?
Hodq na carkva ,no rqdko.Obi4am da hodq,prosto se 4uvstvam spokoina ,vglejdaki se v sve6tite i ikonite...nqkva magiq ima v tova.Kakto i da e.Da,silata e v sarceto mi,vqrata-sa6to.Az vqrvam v sebe si,v celite si,v me4tite si,vapreki vsi4ko.Moga da kaja,4e trudno se predavam i 4e ne pozvolqvam da bada slomena za dalgo.Opitvam se da namerq sila v sebe si da prodalja...ponqkoga e ujasno trudno.Vqrata v Bog oba4e ne mi pre4i da imam i vqra v sebe si,nali taka