- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как мога да си направя сайт?
Може ли някой да ми обясни как мога да си направя сайт?10x предварително![]()
![]()
![]()
П.С.Съжалявам ако темата се повтаря,но не намерих ни6то с търса4ката.![]()
da naistina az sega s "Web Page Maker 2 " sam zapo4nal edin sait mnogo e lesna 6te nau4i6 burzo moje6 da q istegli6 ot data.bg predpolagam
da naistina az sega s "Web Page Maker 2 " sam zapo4nal edin sait mnogo e lesna 6te nau4i6 burzo moje6 da q istegli6 ot data.bg predpolagam[/quote]
http://store3.data.bg/erazer/Program...%20CRACKED.rar
az sam si q registriral smisal ako napravi6 saita si dokato ti e trial versiq i posle ne moje6 da ka4i6 taka li eto ti serial :
user name :ErT123
serial:14332-52976-27044-74556
probvai da si q registrira6
ae slu4aino da nzaete kak se ka4va sait v http://free.bg trqbva li programa nqkva specialna ??
може и HTML ама трябва многооо работа...аз понеже ше ходя на олимпияда по информационни технологии и трябва с тоя език да се напраи страницата...и е много замотано на някои места ама иначе е занимавка...![]()
elementarno e,a nai-prosti4kata programa za taq cel e FrontPage.Za da uploadne6 stranicite trqbva da si nameri6 host,bezplanet hosting ima v hit.bg.i v data.bg moje6 da hostne6 sait,v direktoriqta ti.Purvata stranica trqbva da se kazva index,sledva6tite se link-vat kum neq.ina4e stranica moje6 da si napravi6 i v geocities na yahoo,tam si ima yahoo page maker,koito ve4e e svruh elementaren,no si ima nqkoi dobri efekti.lo6oto e 4e na stranicite v geocities zaduljitelno v dqsno ima edin reklamen baner.abe kofti e.poraboti s FrontPage ili Macromedia Dreamweaver ili PageMaker i 6e se nau4i6 za nqkolko dni.
Можеш да опиташ и с Dreamweaver. Наистина е малко по-сложно но пък в нета има супер много Tutorial-и за него...![]()
Като изчетеш по 2, 3 книжки за HTML, PHP i MySQL ще разбереш как. Да не мислиш че е за един ден работа?!
После ще трябва да поучиш и за сървърни системи и подръжката им![]()
Ми аз съм си правила с HTML i DreamWeaver.Макар че ми се беше наложило на Dreamweaver-а да си дописвам с HTML. Иначе е удобна![]()
С произволен FTP-клиент (програма за менкане на файлове). Вече на вървърите си има обикновено обяснения как точно да се свържеш. После както в Explorer-хващаш файлчетата от едното прозорче, меткаш ги в другото и готово.Първоначално написано от 12345
Предполага се, разбира се сче вече си си направил сайтчетата.
Съдейки по-въпроса, не си тругнал да правиш динамичен сайт с бази данни и прочие.
HTML i CSS iziskvat vreme,4etene,u4ene,pisane.4ove4ecut tursi ne6to lesni4ko kato za na4alo spored men.Za tpva mu preporu4vam FrontPage da hvane osnovnite ne6ta,kolkoto i elementarno da zvu4i,kak se linkvat stranicite,kak im se pravqt osnovnite ne6ta...s taq programa ne se nalaga da pi6e6 na html,no moje6 kogato izpolzva6 grafi4niq enjin na programata i si napravi6 stranicata da si izkara6 log na govotata stranica s neiniq napisan html ekvivalent.koeto e polezno,probva6 iu4i6.