.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Аноним4е
    Guest

Как мога да си направя сайт?

Може ли някой да ми обясни как мога да си направя сайт?10x предварително

П.С.Съжалявам ако темата се повтаря,но не намерих ни6то с търса4ката.

С Web Page Maker ще ти е най-лесно!

Guest
    da naistina az sega s "Web Page Maker 2 " sam zapo4nal edin sait mnogo e lesna 6te nau4i6 burzo moje6 da q istegli6 ot data.bg predpolagam

Фен
    Град
    Русе
    da naistina az sega s "Web Page Maker 2 " sam zapo4nal edin sait mnogo e lesna 6te nau4i6 burzo moje6 da q istegli6 ot data.bg predpolagam[/quote]

http://store3.data.bg/erazer/Program...%20CRACKED.rar

Фен
    Град
    метоживуркане ли? Ми под облаците...
    Ако се захванеш хубаво... И аз пробвах, ма като се опитах да кача страницата си се оказа, че програмката не позволява качване ако не си абонът... Смисъл ако не си регстрирал версията неможе! Ако някой знае какво се прави нека каже!

Фен
    Град
    Русе
    az sam si q registriral smisal ako napravi6 saita si dokato ti e trial versiq i posle ne moje6 da ka4i6 taka li eto ti serial :

user name :ErT123
    serial:14332-52976-27044-74556

probvai da si q registrira6

Фен
    Град
    Русе
    ae slu4aino da nzaete kak se ka4va sait v http://free.bg trqbva li programa nqkva specialna ??

Фен
    Град
    метоживуркане ли? Ми под облаците...
    Добре, а какво трябва да направя, за да уплоудна страницата си в интернет?

може и HTML ама трябва многооо работа...аз понеже ше ходя на олимпияда по информационни технологии и трябва с тоя език да се напраи страницата...и е много замотано на някои места ама иначе е занимавка...

Голям фен
    Град
    SF
    elementarno e,a nai-prosti4kata programa za taq cel e FrontPage.Za da uploadne6 stranicite trqbva da si nameri6 host,bezplanet hosting ima v hit.bg.i v data.bg moje6 da hostne6 sait,v direktoriqta ti.Purvata stranica trqbva da se kazva index,sledva6tite se link-vat kum neq.ina4e stranica moje6 da si napravi6 i v geocities na yahoo,tam si ima yahoo page maker,koito ve4e e svruh elementaren,no si ima nqkoi dobri efekti.lo6oto e 4e na stranicite v geocities zaduljitelno v dqsno ima edin reklamen baner.abe kofti e.poraboti s FrontPage ili Macromedia Dreamweaver ili PageMaker i 6e se nau4i6 za nqkolko dni.

Можеш да опиташ и с Dreamweaver. Наистина е малко по-сложно но пък в нета има супер много Tutorial-и за него...

Като изчетеш по 2, 3 книжки за HTML, PHP i MySQL ще разбереш как. Да не мислиш че е за един ден работа?!

После ще трябва да поучиш и за сървърни системи и подръжката им

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Ми аз съм си правила с HTML i DreamWeaver.Макар че ми се беше наложило на Dreamweaver-а да си дописвам с HTML. Иначе е удобна

tech_noir
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 12345
    Добре, а какво трябва да направя, за да уплоудна страницата си в интернет?
    С произволен FTP-клиент (програма за менкане на файлове). Вече на вървърите си има обикновено обяснения как точно да се свържеш. После както в Explorer-хващаш файлчетата от едното прозорче, меткаш ги в другото и готово.

Предполага се, разбира се сче вече си си направил сайтчетата.

Съдейки по-въпроса, не си тругнал да правиш динамичен сайт с бази данни и прочие.

Голям фен
    Град
    SF
    HTML i CSS iziskvat vreme,4etene,u4ene,pisane.4ove4ecut tursi ne6to lesni4ko kato za na4alo spored men.Za tpva mu preporu4vam FrontPage da hvane osnovnite ne6ta,kolkoto i elementarno da zvu4i,kak se linkvat stranicite,kak im se pravqt osnovnite ne6ta...s taq programa ne se nalaga da pi6e6 na html,no moje6 kogato izpolzva6 grafi4niq enjin na programata i si napravi6 stranicata da si izkara6 log na govotata stranica s neiniq napisan html ekvivalent.koeto e polezno,probva6 iu4i6.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си