.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен
    Град
    София

Boqdisvane na kosata!!

abe hora kak da se izrusq bez da si skapam kosata?kazaha mi 4e ot boqta mnogo se izto6tavala,a puk s kana stavala oranjeva..nema ugodiq i tva e

Не можеш да си изрусиш косата и да не си я скапеш.По-добре не си я боядисавай или поне ходи на фризьор.

Град
    Марс, Щата Марихуана, Град Кознец, Улица Mary Jane , 7ма дупка
    А как мога да си оцветя косата за дълго синя , освен с пиоктанин (или там както се пише) , 'щото каквато и боя да слагам , на 2рата седмица става черна!
    Admin-Coki:
    неподходяща снимка в подписа!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ми миличка,боята попринцип адски мн изтощава косата.Аз лично използвам индийска кана ,тя хем подхранва косата ,хем е като боя.Пък и не е скъпа-някъде към - 1.30-1.50 .
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен
    Обаче за дълга коса трябват 3-4 къни.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Обаче за дълга коса трябват 3-4 къни.
    нее изобщо!моята е почти до кръста и 1 е перфектна!!! виж 1вия път ,при 1вото къносване,2 ще и трябват,но след като вече се е захванал цвета една е напълно достатъчна.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен
    Да, обаче аз си взимам 3, за да се покрие цялата коса. Все пак, ако не се къносвам 3-4 месеца, кафявото неминуемо избива.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    `Death`Whore` na teb kav cviat ti e kosata?
    po temata niama kak da ti stane rusa i da ne ti se skape-az po4nah s 00 nomer boq(obezcvetitel) i sega minah na boq naturalno ruso i ve4e poludqvam mnogo sajelqvam 4e sam po4nala da si q boqdisvam makar 4 emnogo se haresvam rusa....

Мега фен
    Косата ми е..кафява с леки червени отенъци и я правя черна.

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    Моята коса пък си е много добре.Това лято си я изрусих за първи път с боя Londa бежаво русо и стана с един-два тона по-светла от естествения ми цвят.Аз точно това исках и съм много доволна от цвета пък и косата ми си е както преди,не се е изтощила.
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    az syshti mnogo se haresvam s rusa kosa no malko syjalqvam zashtoto za da q napravq takova ruso kakvoto e sega se iztoshti mnogo.. zashtoto az ot chervena trygnah da q pravwq rusa .Inache za da stanesh rusa nemoje vyobshte na ne iztoshtish kosata.

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    mi moqta kosa e dosta tymna po4ti 4erna i sym se boqdisvala samo vednyj v jivota mi predi okolo dve godini no sl;ed tova mn syjalqvah i q ostavih da izrasne i izrqzah si4kata boq i sega si e samo estestveniq mi cvqt i ne smqtam nikoga pove4e da se boqdisvam dokato ne mi pobeleee kosata...tyi kato haresvam cveta si puk i vidqh kolko mn se iztoshtava kosata mi i kolko suha stava...tui 4e smqtam 4e da ne se boqdisvash i da si s estestveniq si cvqt e nai dobre

Голям фен
    Град
    United We Love You
    ave kvo sajelqvate nemoga da razbera az kato gledam na drugite momicheta kosite koito ne sa boqdisani i sa nqkvi mega gadni... blqq i boqdisani i neboqdisani se v dupi .. pone kato si sa boqdisala e po qko e pone na men mi e po qko az ne sajalqqm che sym rusa puk i predi mi beshe gadnai sq mi e gadna i taka..
    т. 2, 9

Попринцип няма как да се изрусиш и да не си скапеш косата,но има по-безвредни начини и бои.Преди да си направя кичурите,отидох в един хубав магазин за козметика,за да си купя аз блондора(от къде да знам в салона къв ще ми намажат)и ми обясниха,че има някакъв почти безвреден блондор,мисля че беше на Лореал-струваше към 20 лв някъде,но не съм сигурна за марката,просто попитай в някой хубав магазин,в който хората си разбират от работата.Успех! \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си