.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    просто питам
    Guest

Може ли да е забреняла няколко дена след цикъла и?

С приятелката ми правихме секс,а тя имаше цикъл преди няколко дни.Възможно ли е да е забременяла?????

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    napulno vuzmojno e da e zabremenqla. Postinor pi4!!! ZADULJITELNO!!!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Ще си позволя да те притесня,но е за твое добро...Периода няколко дни след цикъла и най-опасен.Ще обясня и защо.Така, овулацята е приблизително 14-15 дена след първия ден на предишната менструция(овулация-период на отделяне на зряла клетка от ячника,в който шанса да се забременее е най-голям)
    Та,смяташ приблизително 5 дена цикъл + "няколко дена след" + 5 дена(периода,през който сперматозоидчетата живеят в женския организъм) и се получава,че точно през тези дни е опасничко да се прави секс без предпазни средства...То не че през останалото време е безопсно,но този период е един от най-рисковите,така че Постинор,докато не е станала твърде късно.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Guest
    то всъшност не свърших в нея...позлвахме си презерватив,но после като го свалих ако съм се упрял и да не станал някъв гаф....

Повече от фен
    Град
    Burgas
    po princip se vidi bezopasna sedmica,no ima slu4ei v koito sa zabremenqvali taka 4e nqma ni6to sigurno prosto po malko veroqtno .e sedna duma ako e popadnala sperma vyv vlagali6teto i-da veroqtnosta nalice

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Цитирай Първоначално написано от one_touch
    po princip se vidi bezopasna sedmica,no ima slu4ei v koito sa zabremenqvali taka 4e nqma ni6to sigurno prosto po malko veroqtno .e sedna duma ako e popadnala sperma vyv vlagali6teto i-da veroqtnosta nalice
    Точно това имах впредвид-че хич не е безопасна,макар че широко се шири това вярване.Най безопасна е седмицата шреди цикъл,а не след...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    то всъшност не свърших в нея...позлвахме си презерватив,но после като го свалих ако съм се упрял и да не станал някъв гаф....
    Ако е само това-НЕ я карай да пие хапчета!!
    Не бъдето толкова параноични,бе хорицаЯ малко по-спокой!Хем не си свършил в нея,хем си бил с презерватив,хем се притесняваш...
    Това все пак не са бонбонки за след всеки път,а във вашия случай просто няма смисъл!

Guest
    Момичета изяснете кое време е най-рисково за забременяване.По време на овулацията,по време на менструацията или между двете?Доста е объркващо.

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    )Обяснимо,все пак са много понятия...
    Та,по време на овулация,аз съм ти писала в скоби какво означава.
    А за да пресметнеш кога горе-долу настъпва овулацията смяташ около 14-15 дена от началото на миналата менструация,тоест от първия ден,в който приятелката ти е била в цикъл.Това е горе-долу повтарям,защото е за 28 дневен цикъл,а при доста жени той е или по-дълъг или по-къс.Но хайде стига съм те затормозявала и горното ти стига за сега.
    Независимо кога,ползвайте презервативи!Така няма да се притеснявате от дати,овулации,цикли и т.н.
    И не бъдете параноични!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си