- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, разширявате ли се?
Момичета, кажете разширява ли ви се оная работа от секс? Има ли закономерност между това колко е е... едно момиче и широчината на вагината?
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар / широчина/
Естествено. Първите пъти влиза трудно...сега не съвсем. Но не мисля, че от много секс момичетата стават съвсем кофи.
Ами дам ама не се разширяваме като някой балон...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
mi ima da v na4aloto si tqsa posle se razshirqvash..no tova e po vreme na polovia akt posle si se stesnqvash pak...e neznam dali e taka i s tiq koito rabotqt na magistralata i go pravqt prez polovin 4as vseki den...te sas sigurnost ne sa ot nai tqsnite!!!no pri normalnite momi4eta..e taka a pak kogato ne pravish sex...izvestno vreme..primerno pove4e ot 1 godina..posle se edno nikoga ne si..i si si tqsna kato kogato si bila devstvena..abe ne go obqsnioh mnogo dobre ma ima ne6to takova!
да,малко,но се разширява![]()
нали все пак в началото влиза по-трудно,после с времете няма болка,влиза по-лесно и така![]()
но разширяването не е голямо![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
A na tebe 6ti se raz6iri liz adnika ako ti vkaram edna ru4na granata i ti grumne ?Първоначално написано от Bor4e Kamenoski
съгласенн сам с тебеПървоначално написано от miloto_girl-4e
Нямам какво да добавя към коментара ти, освен че си уникално проЗД!!!Първоначално написано от Jarhead
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар / широчина/
Ми да - сякаш ако някой ти каже че ти се разширява много и няма се е*еш
First rule - I rule
ами не. бил съм с моми4е , което беще ширика още 1 седмица след като я дефлорирах, бил съм и еблива метълка, тясна като гъз..Първоначално написано от `Death`Whore`
жените се разширяват НАИСТИНА, но не след много секс, а след РАЖДАНЕ.
ама много тясна шунда не е кой-знае какъв кеф, мноо бързо те кара да свършиш.
Бил съм и с жена, дето е раждала, и макар 4е п""ката и не е релефна отвътре както при не-раждалите кефа е по голям, а акта се полу4и много дълъг..
аве, тясна-широка кво ви пука, един ден като се наложи да раждате колкото и да сте си мислили 4е сте широки, ще се убедите, 4е сте по-тясни, отколкото би ви се искало.
С оглед на еднородните отговори до момента, темата с изчерпва.