.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Момичета, разширявате ли се?

Момичета, кажете разширява ли ви се оная работа от секс? Има ли закономерност между това колко е е... едно момиче и широчината на вагината?
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар / широчина/

Мега фен
    Естествено. Първите пъти влиза трудно...сега не съвсем. Но не мисля, че от много секс момичетата стават съвсем кофи.

Ами дам ама не се разширяваме като някой балон...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mi ima da v na4aloto si tqsa posle se razshirqvash..no tova e po vreme na polovia akt posle si se stesnqvash pak...e neznam dali e taka i s tiq koito rabotqt na magistralata i go pravqt prez polovin 4as vseki den...te sas sigurnost ne sa ot nai tqsnite!!!no pri normalnite momi4eta..e taka a pak kogato ne pravish sex...izvestno vreme..primerno pove4e ot 1 godina..posle se edno nikoga ne si..i si si tqsna kato kogato si bila devstvena..abe ne go obqsnioh mnogo dobre ma ima ne6to takova!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    да,малко,но се разширява
    нали все пак в началото влиза по-трудно,после с времете няма болка,влиза по-лесно и така
    но разширяването не е голямо
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Re: Момичета, разширявате ли се?

Цитирай Първоначално написано от Bor4e Kamenoski
    Момичета, кажете разширява ли ви се оная работа от секс? Има ли закономерност между това колко е е... едно момиче и широчината на вагината?
    A na tebe 6ti se raz6iri liz adnika ako ti vkaram edna ru4na granata i ti grumne ?

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    да,малко,но се разширява
    нали все пак в началото влиза по-трудно,после с времете няма болка,влиза по-лесно и така
    но разширяването не е голямо
    съгласенн сам с тебе

Re: Момичета, разширявате ли се?

Цитирай Първоначално написано от Jarhead
    Цитирай Първоначално написано от Bor4e Kamenoski
    A na tebe 6ti se raz6iri liz adnika ako ti vkaram edna ru4na granata i ti grumne ?
    Нямам какво да добавя към коментара ти, освен че си уникално проЗД!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар / широчина/

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ми да - сякаш ако някой ти каже че ти се разширява много и няма се е*еш
    First rule - I rule

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Естествено. Първите пъти влиза трудно...сега не съвсем. Но не мисля, че от много секс момичетата стават съвсем кофи.
    ами не. бил съм с моми4е , което беще ширика още 1 седмица след като я дефлорирах, бил съм и еблива метълка, тясна като гъз..
    жените се разширяват НАИСТИНА, но не след много секс, а след РАЖДАНЕ.

ама много тясна шунда не е кой-знае какъв кеф, мноо бързо те кара да свършиш.
    Бил съм и с жена, дето е раждала, и макар 4е п""ката и не е релефна отвътре както при не-раждалите кефа е по голям, а акта се полу4и много дълъг..

аве, тясна-широка кво ви пука, един ден като се наложи да раждате колкото и да сте си мислили 4е сте широки, ще се убедите, 4е сте по-тясни, отколкото би ви се искало.

Мега фен Аватара на machoka
    С оглед на еднородните отговори до момента, темата с изчерпва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си