- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Парис Хилтън се напикала в такси!
Да, не ви лъжа. Парис се напикала в едно такси понеже била мъртво пиана!
Давай Парис пишкай с голямата си ...
каква е тази объркана тема?!
темата ти е една,анкетата съвсем друга![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Dokazano 4e rusite jeni sas sinite o4i sa po haresvani ot ostanalite,no tova ne zna4i 4e po krasivi i po umni!
samo rusiiiiiiii
mnogo po-sexy sa
abe ti normalen li si be...mnogo qsno 4e briunetkite sa mnogo po-qki.ina4e kakva podqvolite e taq tema,paris hiltun,anketa,pulno mazalo
Първо как ще се напикае ф такси Парис като изобщо през жовита си дали е стъпфала ф такси??? Тя сигурно има над 10 коли,с които може да си се прибере защо ще й е по дяволите да се качи в таксиА са де ...
![]()
![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
Hi4 ne me interesuva kvo e napraela Paris.Tq jivot si jivei i po zql den sigurno samo 6traka s prusti,a az 6e q mislq.Kvoto 6te da stava s neq.![]()
![]()
![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
светла коса и сини очи![]()
Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти
Темата ти е в грешен раздел, но не знам къде да я преместя, тъй като е много объркана. Пусни нормална тема в правилен раздел.