- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за фолк певиците?
бляк...чалгаджийки ли?!как ги мразя не е истина!не разбирам каква е тая мания по тия силиконови крави,чийто грим тежи повече от количеството мозък в кухите им балки...
да не говорим за силикона надвишаващ многократно масата на телесното им тегло...
поне глас да имаха,ама то цвиленето не се брои за глас...![]()
а колкото до това,че можеш да си пиеш ракийката и да си ядеш салатката на фона на техните "песни"...не мерси!човек може да си пийва и да си замезва на това,което го кефи!защо трябва непременно нещата да се връзват...иначе картинката си я предствям така:
Типичен Бай Ганъо с метър пред него шкембе и бял потник на дупки,потен и миризлив се оригва блажено след поредната чашка ракийка,замезва с шопска и слуша Герганчето мечтаейки да я види само по силикон...и хоп мечтата му се сбъдва!![]()
![]()
Ела ми сега! Просто незнаеш как се изложи \Първоначално написано от machoka
/
1. Твърде лесно забравяш метъл кръчметата
Тва са най-яките места, които някога би намерил (по-скоро за мен де
). Шопската салата, пържени картофки, една бира и Гънс... Мечта, просто незнаеш как се връзва
![]()
2. Да отбележем, че всеки божи ден вкъщи ям на Гънс (и като пуша, пия, уча, гледам телевизия, чета и т.н....
)
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Философията на Гънс, която влагат в музиката си не е за маса и ракийка! По този начин проявявате неуважение, все едно аз да седна да слушам Моцарт, докато хапвам и пийвам![]()
И какво, в някои ресторанти даже го пускат![]()
Не е това просто, уважавайте музиката им малко повече![]()
Първоначално написано от machoka
=D> 100% съгласна. Музика има за всякакви случаи. На мен лично не ми е кеф да пия ракия, ям салата, играя
белот и да слушам нещо тежко, ангажиращо съзнанието, с дълбок смисъл(някое лятно хитче по-добре- не
става въпрос само за чалга, но и за поп)
въпреки че рока ми е любимата музика, номер 1 за мен, не си падам по идеята да слушам рок на маса,
да не говорим че с приятелите ми имаме различни предпочитания, и трябва да се спрем на компромисен
вариант...
"Въпрос на вкус"- казала котката и се облизала под опашката.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
абе тва детенце тука се "посира" да пуска теми бах майка му... малко лази по нервите... поне по моите де... на всеки десет теми тука поне шест са нейниПървоначално написано от `Death`Whore`
.......![]()
![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
na folk pevicite klupowete im ve4e trqbva da se izla4vat sled 01:30 i da ne se gleda ot lica pod 18godini. Pak i muzikata im stava banalna
абе фолкаджийките-много силикон, още повече грим + плейбек=чалгаджийка
нооооо всеки трябва да си изкарва с нещо хляба
п.п.когато ка хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Целувка за лека нощ"
Не мисля, че стойностната музика не е за маса. По тази логика класическата музика ТРЯБВА да се изпълнява само от велики музиканти в точно определени места. И човек не трябва да си я пуска в къщи, защото е неуважение. И аз ако си тананикам нещо, е светотатство...
No CommentPove4eto ne struvat. Az ne slu6am ve4e tozi stil muzika.. Edinstveno mi haresva Aneliq i to pove4e na vid
![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Ivana moje da e debelana ama ima mnogo qki pesni,stilut i izob6to mnogo me kefi,a puk i v liceto ne e gorzna.![]()
Gergana...mi ima hubavi pesni,ne e grozna i tq,bqh 4ula nekvi podigravki sprqmo tancite i po edno vreme...mi kefi me kak igrae-prosto tiq dvijeniq si i idvat ot vutre.![]()
Maria...mi ima gotino nosle,ne mi haresva tova 4e si sloji silikon na ustnite,predi i be6e po-dobre,a sega e...mn zle s tiq djuki![]()
Kamelia...ima gotino tqlo,v liceto ne e grozna,ne vsi4ki neini pesni mi haresvat...![]()
Preslava mislq 4e e krasiva,i estestvena donqkude(vse pak kosata i e izkustvena)-taka de-mislq 4e gurdite i sa estestveni...Po4ti vsi4ki enini pesni mi haresvat.
Gloria spored men e nai-nai-ama naistina nai-nadutata pevica.Naduva se bez pokritie spored men.ta tq e kato nqkoq stara kukla barbi,uduljila si e krakata s 4sm,gurdite i sa sus silikon,kosata i e izkustvena,vadila si e dve rebra za da vude po slaba...awe nemam dumi naprao.A kazvam 4e e nai-nadutata pevica za6toto prosto takova vpe4atlenie mi e napravila,nqkvo glavata i vinagi e nagore,nosa i virnat,gudite vinagi qko izpu4eni napred...A i vednuj kogato vsi4ki pevici bqha izlezli na scenata i peeha nqkva ob6ta pesen,kogato to4no vsi4ki zaedni pqha,Gloriq sede6e pak taka naduto,pokla6ta6e se leko i samo plqska6e s ruce ot vreme na vreme...
Malee kva logika sum samo...![]()
Awe s nqkolko dumi...vsi4ki pevici si slojiha kosi i po4ti vsi4ki sa sus silikon.Prili4at na kukli4ki.
Ina4e sum im golqma fenka na pesnite...![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Тя нито е красива, нито има глас.Първоначално написано от SisTeR`oN`MaXa
Death Whore ti si mnogo tup ili tupa.Ne ta znam kuv pol si,boje,boje.....da ma pazi gospod ot tebe,malei...,da ne po4vam![]()
![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Нали стаат за ебане!
Момиче съм. И всъщност се интересувам от пеене, самата аз пея, макар последните месеци да имам проблеми и да съм все болна...и ти казвам с ръка на сърцето, че Анелия съм я чувала в песен да пее доста фашиво. На пръв поглед прави извивки, които са леко тъпи и всички мислят, че пее невероятно.
Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Аз ся поря една и да ви каа чесно, нещо ми се види
мецана, ама то тоя силикон само ги прай тежки...
Az sum bila na u4astie na Aneliq i jenata,momi4eto de si pee6e na jivo i to dosta dobre,a mejdu drugoto tq e vtorata folk peviza sled Esil Diuran,koqto se zapisa v muz.konservatoriq,tam za muz obrazovanie li i az ne znam kak to4no se vodi.A tam se dopuskat mnogo trudno hora i edva li ako nqkoi ne moje da pee 6te go priemat to4no tam.Tei 4e prei si izvodite![]()
ужасно много те обичам.
Това мен не ме интересува. Аз чух запис, на който беше фалшиво. И с тези извивки пеенето И звучи гадно, кааакто казах. А ти се научИ да пишеш.
6to kvo mi ima na pravopisa,mnogo si e dobre daje,a i mi e vse taq kak pi6a.To v neta po4ti vsi4ki pi6at negramotno,tei 4e i az tei praq,aide leka ti no6t :P
ужасно много те обичам.
Ти па, ако беше толкова умна щеше да знаеш к'ъв пол е! Да ни пази нас Господ от такива като теб, щото си е ебало майката! И хвани верно си обърни малко внимание на правописа, защото ми се реве като те гледам к'ви ги къдриш!Първоначално написано от AnnG
Колкото до чалгата, мисля, че е напълно излишно да казвам каквото и да е. Не знам аз ли съм толкова тъпа, че не мога да проумея как може да се задоволявате с толкова малко или вие сте нема такива злета?!![]()
Kazvaite si kvoto iskate za men,znaite li kak mi puka-vuob6te.Az haresvam folka,vinagi go za6titavam ili po to4no izpulnitelite,bih dala vsi4ko za da gi za6titq tezi izpulniteli,za6toto naistina sred tqh ima golemi profesionalisti i super me izkarva ot ravnovesie kogato nqkoi govori naizust.Eto tva se kazva istinski fen i az se gordeq 4e sum takava.Blagodarq za vnimanieto![]()
ужасно много те обичам.
то това говори достатъчно за теб самата....Първоначално написано от AnnG
И защитаваш и непрофесионалистите? Евала, момиче.
Долу чалгата. Над 70кг
![]()
Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти