- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви езици говорите, освен български?
Между да знаеш някакъв език (говоримо и писмено) и да си учила език в училище има огромна разлика. Тук 80% се изкараха полиглоти... лошо няма щом ви харесва![]()
С английски и немски се справям.![]()
"Hominem te esse memento"
angliiski znam no ne osobeno .... za tova koeto mi trqbva mi stiga no da razgovarqm spokoino ... ne moga![]()
Освен български, мога да кажа че знам англйиски говоримо доста добре и руски доста зле![]()
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
Angliiski i otchasti gnusen frenski
znam nemski dosta dobre, razbiram angliiski gore-doly i u4a ot 1 godina(ve4e vtora) italianski
Българският няма смисъл да го казвам..
Английски уча за 8-ма година, но последните три просто не ги броя.. така че 5мога да го разбирам, мога да говоря, имам грешки единствено във времената и има няколко думички дето незнам. Но все пак мисля че го владея достатъчно добре
![]()
Уча руски за 6-та година .. също разбирам като ми говорят, мога да говоря горе-долу .. глаголите са ми малко слаба страна и това че незнам някои думи. Но все пак този език го мразяяяяяяяяяяя както и страната и хората от там!(става въпрос за чисти руснаци не за полуруснаци и полурускини) а най-много от всичко ме дразни смотаното произношение !!!
Знам английски и руски. Иначе чаткам по малко и от немския.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Испански и английски
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
руски
английски,доста добре,от съвсем малка уча
френски-говоря,а с писането пак се справям
и малко гръцки
angliiski, malko finlandski i malko nemski
nemski angliiski frenski
Най-добре знам немски - 2 години в Германия.
Френски - еми уж уча,горе долу се справям (въпреки че даскалката не ми вижда потенциала).Трябва да се гледа повече френска телевизия.
Английски - 7 години съм учила,но са малко съм го позабравила трябва да се поднови.
Руски - като бях по-малка учих,сега пак уча и ми харесва
Латински - учила съм го 2 години усилено,и общо взето си имах добро ниво.Сега съм го позабравила,но е голямо помагало за всички западни езици![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
руски
английски отлично и за първа година уча Немски и да се похваля-се справям доста добре...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ami angliiski znam prefektno...a nemski...po4nah da u4a i znam 30 dumi na kryst...![]()
Английски и то отлично.![]()
Английски![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Amii az u4a Angliiski 0t 9 g0dini ama mislq ,4e ni6tu ne znam! Frenski 0t 2 g0dini i se spravqm 6t0 g0de ... Znam sy6t0 vla6ki (4e fache)ama ne znam kak se pi6e ... tyi de sam0 m0ga da g0 g0v0rq i ruski 6t0t0 dqd0 pradqd0 rusnak :P Ta zaradi vla6kiq razbiram i malk0 italianski ama maaaalk0 :P
0b6t0 vzet0 sym d0bre s gramatikata ama ne i s pisanet0 :P
Немски и английски много добре говоря...
Руски- мога да се оправям...
Френски учих 4 години, но не мога да говоря- за сметка на това разбирам много когато някой друг
говори...
Иначе знам по 100-ина думички на Иврит- едно лято много исках да го уча, но после ми мина мерака.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Английски и руски - отлично ги знам
Иначе по няколко думички - знам на немски, арабски, тагалог
Искам да науча немски, но не знам колко скоро ще стане това![]()
Животът е прекрасен
ами испански доста добре,френски също, сега го уча, а също и английски ама не чак толкова добре
![]()
![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
РускиПерфектно
АнглийскиМного добре
ФренскиРазбирам, но говоря малко трудно
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...