- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви езици говорите, освен български?
ОБОЖАВАМ ЕЗИЦИТЕ! Те са моята страст!Освен български мога да говоря английски(няма как иначе де),немски,мога да кажа няколко изречения на италиански и испански(въпреки,че еспанйола почна да ме нервира напоследък).Какво друго...а да и малко думи на румънски,ще се захващам да уча и фрренски.Да съм пропуснала нещо?
Знам на арабски няколко думички и на иврит знам как е Обичам те!-Ani ochtavat oftah! Ако има евреи тука да ме поправят!
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
ми френски го уча от 7 години
руския също го говоря
и английски чат пат го говоря![]()
emi Bylgarski, angliiski (super dobre) , ruski( Ok ) i Grycki (verry well) xax![]()
Абе горе долу английски и руски
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
български,руски,английски и немски(доста добре за разлика от някоищ
иначе няколко думи испански и италиански
emi angliiski dosta dobre vladeq,ruski moga samo da razbiram i da govorq iii malko frenski,ama suvsem malko
Немски, още го изучавам, английски гладко и мога да водя разговори без проблем, руски до някаква степен и малко френски, съвсем малко.
angliiski ,ruski malko italianski ,nemski
Английски, руски и френски (о, да, френския го умея, чакайте че за миг си повярвах)
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Английски и френски (този го знам повече)
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
турски
сен чок апталсън ве сен бир кожа апталлък йаптън
И аз го взех. С 3 точки. Означава ли, че го зная добре?..Първоначално написано от Whisskas
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
руски,френски,английски и македонски(се пак е български)![]()
Английски - от 7 години долу-горе го уча и мисля че го знам добре
Руски - пълна скъб. Зна общо около 50 думи и изобщо не мога да говоря, а го уча 2ра година вече
Знам около 100тина думички на италиански и мога да сглобя няколко изречения, ама това не се брои за знание на език.
английски и испански
go skateboarding go ...
ухаааа!!!
аз само английски и испански,наполовина....
а руски знам само когато пия на маса с руснаци![]()
ami angliiski ,frenski i grucki ,no celta mi e da nau4a i nemski![]()
Хъм.. не мога да кажа,че владея перфектно някой език,тъй като нямам докумнет,за да го докажа,но.. освен българския:
Английски - след две години ми дават диплома като за завършена английска
Руски - уча го за трета последна година,но смятам да го завърша като частна ученичка
Ммм да се надяваме, че от догодина ще почна и френски да уча
Догодина задължително малко испански...
Немски съъъкс!
Ми освен български, знам английски (по принуда) и разбира се Руский
Също така, ако се брои малко немски от училището
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Английски,по простата причина,че уча в Английка езикова гимназия,отделно съм взел Кеймбридж и Тойфел с много добри резултати,така че на отлично ниво го знам и писмено и говоримо.Италиански перфектно,учил съм в Италия,отделно майка ми живее в там,и 3-4 пъти в годината си ходя там.Латински знам сравнително добре,тъй като ми е необходим в медицината и отделно вкъщи имам 2-ма лекари.Немски уча в училище,но знанията ми са нулеви,така че отпада директно,обречен съм в Германия.