- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви езици говорите, освен български?
Знам гръцки, понеже съм живяла там на доста ранна възраст и съм го усвоила, уча английски доволно, като бебе майка ми ми е говорила на руски и съм го знаела перфектно, но вече... хм... помен си нямам и разбирам македонски![]()
Иврит-nes gadol haya sham!
Je parle francais tres bien....
Иначе ке почвам латински,ad poenitendum properat, cito qui iudicat,ама кво да се прави...
Най-добре знам македонски!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Английски и немски
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Мога да говоря и знам Английски много добре. Учила съм Руски 7 години и се справям горе долу. Разбирам когато ми говорят на Френски, но не мога да говоря почти.
Freedom will only be available through death!
Смятам, че английския го владея добре писмено и устно, руския разбирам почти 100% от това което ми казват, но не мога да говоря добре.
Перфектно италянски все пак съм живяла там 10години и баща ми е италянец, руски, английски горе-долу добре, малко френски и малко испански...преди знаех и малко Полски щото съм родена там ама после като се преместих в Италия го забравих![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Браво написа го правилноПървоначално написано от Анонимко
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
EN , FR и санскрит , а да и пато ядо
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Аз говоря Английски, защото го уча от доста време в даскалото. А от тая година учим и Руски, но на него още не мога да говоря перфектно. Македонски и мога да говоря, защото селото ми се намира в този край, а и влашки и сръбски разбирам, но на тях е съм свикнала да говоря!
Това "знам много добре английски" или "уча в английска езикова" нищо не значи. Лично аз съм приравнявал в езикова гимназия и си мислех че знам английски.......докато не отидох да живея в чужбинааа.......Там срещнах много хора които също бяха завършили английска гимназия. Еми много дърварски говорят........да не говорим за учителите ни тук. Абе който е живял в чужбина знае :P
Ползва търсачката.
Английски.
/rossa./
Английският го знам много добре (уча го усилено от 3ти клас), а пък първият ми език в даскало е френският
![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
vodi se 4e govorq AE ... no taka go govorq 4e 2 dumi ne moga da vurja a kogato slu4aino vurja te sami se razvurzvatmalko po dobre mi e nemskiq.. ina4e znam po 2 3 repliki i na rumunski i na turski me u4eha ama n6 ne izleze
![]()
![]()
![]()
angliski frenski i gracki![]()
АнглийскиВ момента се мъча и с немския
.Освен това уча и древноегипетски :P
![]()
If you love me-fuck me!
If you hate me-fuck you!
=D
Английски доста добре и руски доста зле![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Английски владея добре (макар че човек се учи доакто е жив) - 12 години го уча и четири от тях ми се налагаше да го упражнявам усилено.
Немски уча от 8 години и мога да си кажа иметодруго нищо не знам (определено не ми допада)
И говоримо знам гръцки.
английски,немски и малко руски
I was lost and I'm still lost...
английски азик-доста усилено от отколо 4-5 години...губи ми се нещо...в момента ходя и в спец.училище,за да мога да взема сертификат.![]()
немски-всички викат,че тоя език е шит...е,мен пък ме кефи!![]()
уча го вече 2 година и се справям учудващо добре.
![]()
по принцип ми се удават чуждите езици.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Еми...не бих казала че знам някой език перфектно...ама английски уча от 4 години и мога да говоря горе долу добре....Френски съм учила 3 години и знам няколко изречения.....Тфа е в общи линии...иначе знам по няколко думи и от други езици ама тва не се брои![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Английски знам на добро ниво.
Испански на мнооого ниско ниво,но мога да се оправя ако ми се наложи да отида в магазин или да се запозная с някого,примерно.
На румъснки знам 20-30 думи.
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
същите като братчеда XePouH
Злият брат близнак на XePouH