Значи по въпроса с латиницата, мен също много ме дразни и ми е неприятно да чета такива теми и мнения, но дали занапред ще продължи да се пише така или не, могат да го решат само администраторите на форума! Също така не съм съгласна с това, че ако се въведе правило забраняващо използването на латиница, много от потребителите ще спрат да пишат. Ако имат желание да пишат във форума ще продължат и една латиница едва ли би била причината за тяхното напускане! Освен това нали има кирилизатори, които пишещите на латиница могат да използват, надали ще ви отнеме толкова време, но за сметка на това форума ще изглежда далеч по-добре и пригледен.
Мнението ми за ранговете е, че са глупави и напълно излишни! Те са една предпоставка за повече флууд. Предложението да се става "Мега фен" при натрупване на 2000 поста е повече от безсмислено, тъй като това означава, че потребителите гонещи ранг трябва да се понапънат сериозно и флууда според мен ще стане още по-голям. Според мен е най-добре изобщо да се премахнат ранговете или както е в някои други форуми потребителите сами да си ги избират!