.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    ratbox
    Guest

Пърхот, и то от месеци :(

Здравейте на всички! Тормози ме един проблем. Имам пърхот от няколко месеца. Ето и малко инфо за мене: на 14 години съм и както си става ясно - в пубертета съм. Искам да попитам как мога да се отърва от пърхота и този пърхот от къде се взе, от пубертета ли? Моля да ми отговорите на въпросите. Благодаря ви много.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Vichi Синият си вземи

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Има един шампоан - катранен...с доста неприятна миризма е ,но помага...преди и аз имах пърхут и си го бях купила.Използвах го когато не бях на у-ще и след него си изплаквах косата с друг шампоан
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Guest
    blagodarq i dano pomogne, che mnogo skonfuzno mi stava kato mi padne malko pyrhot po drehata.

zaklevam_Te

izklu4itelno izpitana recepta e izpolzvaneto na SEBORAL ILI SEBORAL FORTE.kupi si edin ot dvata losiona na cena mejdu 1;50 - 2 lv. vtriva se v korenite na kosata vseki put sled kato si izmie glavata i posle ne se izplakva...mnogo e efikasno...probvai.to e to4no protiv mazen purhut

fgdfgfd
    Guest

Re: zaklevam_Te

Цитирай Първоначално написано от BLOOD_SUCKER
    izklu4itelno izpitana recepta e izpolzvaneto na SEBORAL ILI SEBORAL FORTE.kupi si edin ot dvata losiona na cena mejdu 1;50 - 2 lv. vtriva se v korenite na kosata vseki put sled kato si izmie glavata i posle ne se izplakva...mnogo e efikasno...probvai.to e to4no protiv mazen purhut
    az pyk moga da ti kaja 4e seborala e pylna izmislica, na men ne mi pomogna

Голям фен
    Може повечко пари да дадеш,ама Низорал помага.Може да минеш дори на по-тънко.Вземаш си хапченца Низорал и ди стриваш в неутрален бебешки шампоан(най-добре Джонсънс Бейби)Щом свърши си купи друг шампоан и после като тябва пак повтори с Низорала(хапченца или шампоанчето)
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Може повечко пари да дадеш,ама Низорал помага.Може да минеш дори на по-тънко.Вземаш си хапченца Низорал и ди стриваш в неутрален бебешки шампоан(най-добре Джонсънс Бейби)Щом свърши си купи друг шампоан и после като тябва пак повтори с Низорала(хапченца или шампоанчето)
    az ssum go polzvala naistina pomaga..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си