.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

окосмяване по ръцете

Много разглеждах тоя форум, обаче не успях да стигна до последната страница(мн бе)...та направо да ви питам.Искам да махна окосмяването по ръцете.С какво може да стане това?Пак с епилатор или кола маска...?
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Ми може бе що да не може...
    Аз си ги махам ама само до лактите щото просто по-нагоре почти нямам...
    преди ги махах с кола маска (сама!) а сега с епилатор...ама само недей със самобръсначка, щото вероятно, ще почнат да боцкат и да стават по-дебели
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

az go praih s epilator, mn boli, i posle qko syjalqvah..sega prez zimata kato nqma smisyl da go pravq..rycete mi stanaha po-zle...6i**na rabota..taka 4e pomisli dobre predi da se "okosi6"
    Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..

Супер фен
    С епилатор верно ще си умреш от болка :_)
    Ако ще го 'правиш' ти препоръчвам колата маска :_)
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Мда, вярно е, че боли с епилатор, ама аз си го търпя, пък и то си свиква...
    пък и някой ден, ще се ражда все пак...тогава, ще боли повече
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Купи си хубав епилатор, няма да те боли(Philips). Ексфолирай си ръцете по принцип и преди епилация задължително. Можеш да го правиш със специален ексфолиант или с груба гъба, ти си реши. След епилация задължително сложи бебешка пудра или бебешко олио, трябва да се успокои кожата. И не я мокри поне 4 часа след епилация. За кола маската се отнасят същите правила. Можеш да отидеш на козметик, там ще ти я направят както трябва. Едва ли струва повече от 6-7 лв, зависи къде ще отидеш разбира се.
    Надявам се да съм ти помогнала.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Повече от фен
    Епилаторите Braun са по добри от Philips.... Първия път когато си махнах космите по ръцете беше със самобрасначка.Тук във форума много ме бяха наплашили,че с епилатор много боляло...еми аз не усетих абсолютно никаква болка.

Много благодаря. Поизясниха ми се нещата.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Guest
    А ако имаш само някакъв мизерен мъх по ръцете е по-добре изобщо да не го махаш...

Супер фен
    Ami s kola maska,a i s kislorodna voda stava[ama ne e tolkova efektivno]
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    С трион.

Град
    Stara Zagora
    Ами аз си карам с епилатора открайвреме и никви проблеми си нямам, даже вече почти и не ме боли...

И аз с епилатор карам и от както съм почнала не ме боли изобщо даже ми е готино ,но все пак има различни хора и някой може да са по-чувствителни - само да кажа нещо - за да не ви боли толкова много епилирайте се вечер към 7-8 часа след като сте се изкъпали много по-малко боли . Успех
    Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!

Guest
    Пробвай с крем за обескосмяване...

Град
    Atlanta , Georgia
    Има доста начини: кола маска,епилатор,изрусител ( ако искаш да не ги махаш,с изрусителя може да ги изрусиш и няма да се виждат ),депилатор.Не ти препоръчвам самобръсначка за ръцете...
    Is this the world we created ?

Аз съм твърдо ЗА коламаската

Аничка
    Guest
    Vij,i az sum sus su6tiq problem.Ot li4en opit znam,4e e nai dobre da ne im obru6ta6 vnimanie i da zabravi6 4e gi ima.Az taka pravq.No ako naistina iska6 da gi mahne6,nai-dobre opitai s lazerno obezkosmqvane ili epilaciq(vupreki,4e ne e priqtno ).No v nikakuv slu4ai ne izpolzvai samobrusna4ka!!!

ama pone 4erni li sa ti kosmite 4e da gi mahash?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си