.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

trqbva mi suvet za nai-dobrata mi priqtelka!!!pls

ei zdraveite pls daite savet za priqtelkata mi 4e neznam ve4e kvo da q pravq kvo da i govorq abe izob6to!!!
    tq ima OGROMEN KOMPLEKS OT GURDITE SI!!!
    ama kazvam vi bukvalo e poludqla samo tova i e v glavata!!!naistina malki durdi ima no kakvo puk ot tova,mnogo e hubava i tova mai vuob6te ne trqbva da q burka ama tq!!!kolko puti sum i kazvala 4e nqma smisul 4e taka si e dobre da ne i puka ama nqma rezultat samo reve i tva si e!!!tq kakvo li ne pravi za da izglejdat gurdite i po golemi ot kak q pomnq ne e izlizala bez sotien i bluska vutre po 4-5 podplunki i kvo nakraq q e sram da se suble4e za6toto 6te vidqt kakvo vsu6nost ima v sotiena,a ako si be6e estestvena nqma6e daje da i puka!!!AMA HODI I GO OBESNQVAI!!tova lqto ne mojah dori vednaj da q nakaram da doide s men na plaj da ne q vidi nqkoi bez podplunki!!!uuuujas ....a kato i kazvam "PO4NI DA BUDE6 ESTESTVENA I T.N" tq mi otgovarq "a dabe do sa sum hodila taka nemoje 6te si zagubq repotaciqta na krasavica"-ne predstavete si kakvo mi e tq e strahoten 4ovek i e nai dobrata mi priqtelka!!!
    ot blizo 6 meseca si ima seriozno gaje i dvamata stra6no mnogo se obi4at i tq iska da spi s nego i nali se se6tate za6to q e strah ...da ne q vidi bez sotien ...i kvo tq dori ne mu dava da i pipne gurdite katoq pregru6ta tq mu murda rukata ot tam!!!
    PISNA MIIII!!!! DAITE NQKAKUV SAVET 4E NAPRAVO VE4E NE IZDURJAM!!!KVO DA PRAVQ KVO DA I KAJA!!!
    PLSSSSSSSS
    "usmihvai se dori kogati ti e mu4no,za6toto nikoga neznae6 koi 6te se vlubi v usmivkata ti"

Guest
    moi6 li da mi dade6 pic da vidq taz tvoq prqtelka ne gurdite i a neq

Guest
    Тя сама трябва да разбере,че размерът на циците няма абсолютно никакво значение...По-добре без цици отколкото с някакви огромни бомби,които ще отвличат вниманието от нея самата като личност.По-добре е да те знаят като жена,личност вместо 'Оная с големите цици".

Фен
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тя сама трябва да разбере,че размерът на циците няма абсолютно никакво значение...По-добре без цици отколкото с някакви огромни бомби,които ще отвличат вниманието от нея самата като личност.По-добре е да те знаят като жена,личност вместо 'Оная с големите цици".
    Напълно съгласна съм.

Повече от фен
    Ех тези цицки са комплекс на толкова много момичета. Ами кажи и че красотата й може би компенсира малките и гърди.То е ясно че лесно няма да си избие тези мисли от главата,но...по-добре й показвай и други момичета с малки гърди за да види че не е единствената. А е какво толкова...тцтцтц

Град
    iN YouR DreamSsSsS
    a lo6o li e ako nqmam cici

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от th3_0n3
    a lo6o li e ako nqmam cici
    ами не е хубаво.

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    повярвай ми след време ще свикне и ще се примири (и аз имах подобен проблем с най-добрата ми приятелка). а и акое във възраст, в която още й растат гърдите - да не се отчайва

напълно разбирам, че ти е омръзнало от нейните оплаквания, но всеки си има комплекси и щом държиш на нея трябва да си толерантна (не казвам, че е лесно).

успех!!

хм...
    Guest
    А на колко години сте?По-точно приятелката ти?!??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си