- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Вече 6ти ден ми закъснява...
Horaaa pak sam az....(( neznam kakvo stava veche 6-ti den mi zakasnqva...vazmojno li da e ot studa ...
(( znam i sam po4ti 100% sigurna che ne sam bremenna ... zashtot s gajeto izpolzvahme prezervativ...! A iskam da pitam malko nelovko e no iskam da znam ima li vazmojnost sled kato toi mi se e izpraznil na gurdite po nqkakuv nachin da stigne i da zabremeneq ...
iskam pomosht molq vii
( a i molq vi mi kajete kolko struva edin test shure check blagodarq vviii mnogooo
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Еми мацко направи си един тест де. Напълно възможно е да ти закаснее по ред други причини (хоморални или нервни). Един тест и спокойствие. След тва и на гинеколог отиди за да разбереш се пак от какво е.
![]()
споко ! сигурно не си ... ! с гаджето ми имахме същите "проблеми" и то не веднъж .... !иди на лекар ...!
Ей бейби ако е така както казваш нема как да си забременело щот за да стигне спермата от циците до сливата тря сериозно да й помогнеш а тва че ти закаснява може да е от съвсем друго нещо да е абе кво се чудиш и пишеш по форуми никой не може да ти каже кво е до като не бръкне тай че на бегом до гинеколога да не стане too late
Първо се поуспокой,че с това притеснение не му помагаш да ти дойде.не си бременнаобаче иди на доктор все пак...
П.С. на мен веднъж направо пропусна да ми дойде,такова закъснение имах, та с гаджето голям спек беше,дайе маика му каза 4е ще се женим и т.н.,а бях на 15![]()
![]()
голям смях падна после
П.П.С. теста 'Sure Check' е около 2.50-3.00 лева...действай,че да си отдъхнеш...
Щом сте ползвали, бъди спокойна, на една приятелка миналата година и закъсня с 2 седмици, направо се поболяхме, но си доийе. Другия варянт е да си болна от нещо, отиди на лекар, най-добре.
Шубето е Голям Страх![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe tupi li ste be? normalno e da ti zakusnee 4ak do 20-tiq den!!! p.s. 6to se e izxvurlil v/y gardite ti NQMA NIKAKVA veroqtnost da si bremenna a i na vsi4koto ot gore ste pozlvali i prezervatif! mnooo ste zle da xodi na doktor za kvo? za da i pribere 20 leva za pregled i da si gubi vremeto i da i se izsmee v liceto! zakasnqval ti 6 dena napulno normalno e!!!
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Първоначално написано от MAFIOZO
Имам предвид ако стана повече, може да има някаква болест.. но за бременност ИЗКЛЮЧЕНО
успокой се!Не си бременна!Няма как да забременееш когато ти се е изхвърлил на гърдите!За закъсняването на цикъла може да има много причина - студеното време, промяната на климата, стрес, притеснение, някакви хормонални проблеми и т.н.Тест за бременност въобще не ти трябва, но щом толкова искаш да си вземеш - около 3лв. са.
Ти луд ли си бе? Как ще е нормално да и закъснява 20 дена??? Айде ако и е дошло преди 2 месеца за първи път съм съгласна, ама ако има цикъл от 2 или повече години дори едно закъснение от 5-6 дни вече става ненормално и трябва да се търси причинатаПървоначално написано от MAFIOZO
По темата - миличка, не се притеснявай. Сега когато е студено, и ако не се обличаш добре, е съвсем нормално да са ти изстинали яйчниците и да не ти идва. На мен тия последните 2 месеца ми закъсня с по 1 седмица и аз се бях побъркала. Ако това става системно най-добре иди на лекар, защото с това шега не бива. Няма нищо страшно, може да е на хормонална основа и да ти предпишат някакви хапчета!
Направи си тест, предприеми всички възможни мерки! АКо се случи нещо веднага сподели с някой близък, който да те подкрепи!
Успех!![]()
Няма смисъл от тест, варянта да е бременна е изключен просто.
може да ти закъснява от стрес, нерви, студ, хрема, има всевъзможни причини
купи си едно тестче или отиди на лекар, за да си по-спокойна.по принцип е нормално да ти закъснява понякога![]()
"Целувка за лека нощ"
bolestite ginekologa gi kazva tuk ne mojem i da predpolagame za takiva!!! btw na men mi zakasnia s 21 taka 4e spoko ima vreme...
Мила,не се притеснявайМоже да се повторя,но наистина има хиляди причини поради,които може да ти закъснява...На мен също този месец ми закъсня 14 дни,но студеното време навън и притеснението ти оказват голямо влияние...затова първо трябва да се успокоиш и ще видиш как всичко ще си дойде по местата
![]()
da to4no
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
МОЖЕ ДА ИМАШ ХОМОРАЛНИ ПРОБЛЕМИПървоначално написано от WILD__BOY
АХХАХАХХА
ужас![]()
![]()
I LOVE MY SEX