- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мразя баща си !!!
Не го издържам повече.Само ми бучи за нещо,никога не е доволен,винаги си го изкарва на мене като няма на кого друг...Каквото и да направя е глупаво или грешно,винаги си намира повод да вдигне скандал,ама го търпя достатъчно години и ми са насъбра в повече и ма е страх да не взема да направя някоя глупост и после да съжалявам.Ша кажете че е временно и ша ми мине,но не е така,тва е страшно много време и не знам как съм издържал до сега тоя тормоз...ама май нямам друг избор.Никога не си говорим,само мълчим и само като стане скандал си отваря шибаната уста.Отбягваме са един друг..ахххх само като го видя и ми пречернява,мразя всичко в него,но са стремя да не го показвам.Такова силно чувство като омразата ми към него не съм изпитвал,добре че след няколко месеца зажършвам и са надявам да са махна от тоя шибания град и от него...
Добре...до болка позната ситуация...при мен продължи 2 години и нещо..кажи ми само едно.. Майка ти? Тя къде е в тази ситуация....навярно вижда тормоза...а всъщност на колко си... Хм искам да ми кажеш първо мнението на майка ти..ако тя стои зад теб нещата ще са по лесни...
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
tipi4noto povedenie na puberite! vski4ko im e krivo! a za6to pone vednuj ne se zamislite za6to go pravqt??? ako vi mrazexa nqma6e izob6to da sa vi rajdali ili otglejdali nai-lesno im e bilo da vi ostavqt v nqkoi priut ili vuv vuzpitatelen dom!te(roditelite) prosto se opitvat da ni ulsenqt maksimalno jivota i da mojem da uspeem v nego! a tova 4e nqkoi ne gi razbirat problema e v samiq 4ovek ne v roditelite!a tva tovoe izkazvane 4e iska6 da se maxne6 po burzo i tem podobni EI GLUPAKO POMNI MI DUMATA 6TE IMA DEN V KOITO TI 6TE SI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I 6te si vika6 za6to li togava ne go slu6ax!!!ZAPOMNI RODITELITE VINAGI NI MISLQT DOBROTO!!!
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
"Мразя" е изключително силна дума!Не може да мразиш родителите си, незвисимо какви са те.
![]()
Значи на 18 съм щом е от значение.Значи майка ми ... ако не беше тя не знам изобщо как щях да са оправя,просто до известна степен компенсира отвратителното държание на баща ми.Постоянно се карат защо той продължава да ма обвинява за неща които не съм направил и да са държи така,а иначе тя на мен ми казва "не му обръщай внимание вече сме му свикнали".А иначе MAFIOZO тва изобщо не е такава временна криза за каквато ми говориш,не ми е крив света изобщо.Просто не се издържа да знаеш че след като се прибереш ще започне поредната караница за глупости и ша започне пак да ти надува главата и да та унижава.Едва ли на някой ша му е приятно това и то да продължава вече толкова години,ее аз вече не издържам,писна ми да са отнася така с мен и да си стоварва неприятните емоции върху мене.Значи дали причината не е в мене...ми нито съм нещо проблемен да са друсам или нещо проблеми с полицията да съм имал,няма такова нещо,дори в училище никога съм нямал проблеми.Просто ми писна да бъда унижаван...
ami togava moq savet e prosto da go ignorira6! na 18 si vse pak ne vqrvam da ti posegne! a i predpolagam si po silen ot nego ve4e i malko go e strax! ina4e gledai da ne se zastoqva6 tolkova v ku6ti 6tom e taka i toi sam 6te osuznae kakvo pravi ako li ne 6te si ostanete skarani cql jivot i edin hubav slun4ev den sled okolo 15-20 godini moje i da se izvinite edin na drug
Знам че "мразя" е доста силна дума,може да съм преувеличил малко,сигурно "ненавист" е по-подходяща..След такова държание от него просто няма как да остана безразличен и са отдръпнахме един от друг,никой не казва нищо на другия,а и аз гледам да не му обръщам внимание.Просто като започне скандала в началото са стремя да си мълча,понеже започна ли и аз да нареждам става още по-ожесточн спора и така докат не са намеси майка ми и не го насмете че пак ма е подхванал.Сигурно ви занимавам с глупости,макар че знам че не съм единствения с подобни проблеми.Мерси за отделеното време и отговори.
e i as nenavijdam brat mi i mayka mi. i kvo..jiveq si. verno trudno e ma se prejivqva. s brat mi pochti ne si govorq taka che edin skandal ili edin boy ne e izlishen. s mayka mi..poecheto razgovori sa skandali. vajnoto e da si namerish priqteli koito da te razbirat i da kompensirat laynqnoto durjanie f sluchaaq na bashta ti. i tva e prosto.
!!!!!!!!!!!Първоначално написано от anonimen
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
i az imam problem s ba6ta mi. po princip ne e mnogo nared s akala no kakto i da e. kvoto i da stane az sam vinovna brat mi nikoga ne e vinoven. ta moq savet e da ne mu obra6ta6 vnimanie neka si kre6ti kolkoto iska
nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!
не размахвай пръст, щото ще насъскам моето родителско тяло срещ тебеПървоначално написано от anonimen
![]()
Долу авторитетите!
и имаш в предвид, че?...Първоначално написано от stop_the_war
имам предвид че съм най на ясно от всички хора, кво зло са родителите, а ти си техен поддръжник,Първоначално написано от anonimen
тъпо копеле,
тате ебал мама, мама ме изсрала, това не ме прави тяхна собственост.
Долу авторитетите!
samo4ustvieto e vajno! NAI NA QSNO STRA6EN SI! =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от stop_the_war
Първоначално написано от stop_the_war
Е, не че защитавам някой, но в случая ако бях баща ти и ако знаех,че ще се роди такъв охлюв като тебе,щях да те изхвърля в мивката!![]()
не ми пука за вашето скапано мнение,
просто не тиражирайте такива щуротии,
Не можело да мразиш родителите си, незвисимо какви са те. глупости тапаци, hate sweet hate, hate is all I know.!!!!!!
Долу авторитетите!
=D> Е, ако майка ти е хамстер а баща ти мирише на оцет както е в твоя случай може би да... =D>Първоначално написано от stop_the_war
и тва трябва да ме обидили, хахахахаххаххахахах
Долу авторитетите!
Ти достатъчно тъп ли беше, та да си помислиш, че се опитвам да обидя някого със старите лафове?Първоначално написано от stop_the_war
![]()
qvno e!Първоначално написано от anonimen
Не съм съгласна,че не можеш да мразиш родителите си!!!Кво,ако баща ти е някво извратено к*опеле,което те малтретира по ВСЯКАКЪВ начин,тогава кво...ше го боготвориш или...А майка ти и тя е неква овца... Не се изказвайте неподготвени,защото не всеки родител заслужава уважението и обичта на детето си
Аз моите родители си ги обичам и въпреки,че понякога мн им се ядосвам осъзнавам,че правят всичко по силите си аз да съм добре
![]()
А в конкретната ситуация..ми кво да ти кажа,ако е толкова тежко изчакай още малко...на 18 се пак вижда му се края![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ти си супер зле.родителите трябва да се уважават.мога да ти кажа че е точно обратното някои деца не заслужават обичта на родителите.не стига че са се грижили за теб и още се грижат бърсали са ти гъза,издържат те,кинти ти дават и от теб се изисква само добро отношение към тях.колко по-добре е за тях с парите си да си купуват нови дрехи да ходат на почивки и да те остават да живееш в мизерия щото си някъв келеш.и кво си мислиш че кат станеш на 18 ше се махнеш и сичко което те са ти дали ше го зарежеш,щото можеш да се оправяш сам и можеш да почнеш от нулата.ми ако не бяха майка ти и баща ти теб нямаше да те има тва е най малкото.Първоначално написано от strange__
иначе по въпроса-пич баща ти е малко дръпнат и според мен преувеличаваш.и не е нужно да друсаш и да те арестуват за да те мислят за лошо дете.не му се мяркай много пред очите просто
Roxy sha ma izvinqvash ama roditel koyto kaje na deteto si."as sum te otgledal ot ey takova,bursal sum ti gz daval sum ti pari hranil sum te i t.n." tva kuf roditel e ? as kato dete sum go chuval i sum plakal za tiq dumi.shtoto f krayna smetka za kvo te pravqt i te rajdat ako posle sha ti gi govorat tiq layna? as kato sum bil na 2 meseca primerno da sum gi karal da mi smenqt pelenite ?shto sa go pravili kato primerno 15-16-20 godini sled tva sha mi vikat "as ti smenqh pelenite kato beshre maluk ti sq trqa me uvajavash,vupreki che se durja gadno s tebe" tva e super nepravilna logika taka che edin roditel trqa da zasluji obichta ot deteto si.to e kazano. nishto f toq jivot ne idva na gotovo.sichko trqa da se specheli.za da spechelish neshto trqbva da polojish mnogo usiliq. a za da go zapazish tvoe oshte poveche usliliq..
Първоначално написано от Roxy
roxy, ти си болен, аз също не съм ги карал,
сега ръбавицата е хвърлена и само чакам да стъпят на криво и ще танцувам на гробовете им, ако се отърва от тях, ще съм по-добре.
И кво право им дава да ме държат като в концлагел.
това себе отричане в името на мама и тате ми се струва прекалено изврътено дори за мене.
kanar4o, брато само така!!!!!!
Долу авторитетите!
mnoooooo ste zle be! samo se zamislete blagodarenie na kogo ste na toq svqt! (sega vednaga nqkoi 6te kaje ami az ne sam gi karal da me rajdat emi kato ne si gi karal samoubiise i aide nali si mnogo smel??) a i roditelite sa vidqli mn pove4e ot nas taka 4e nqma kvo da sporim!!!