- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- da pravq li sex s neq ili ne
ima edno momi4e koeto adski mnogo mi haresva i si mislq 4e e vzaimno i ako iskam i se pozanimavam moga da tragna s neq , problema e 4e e na 14 godini az sam na 16 i adski mnogo mi se pravi sex s sneq , no kato se zamislq vse pak e dosta malka , kato se ima predvid to4no toq etap ot jivota i se 4udq kakvo da pravq , daite savet
mersi na vsi4ki otgovorili
Бе ти първо се запознай с нея....
poznavame se ot 1-2 godini i imame dosta ob6ti poznati
ei golqmata razlika ne we seriozno razlikata ne e tolkova golqma awe opuniq kolkoto na teb da ti e kef za drugo ne misli![]()
padam i ne sajelqvam zashto znam che az sum skochila a ne nqkoi me e butnal
abe vajen mi e podpisa! pro4eti GO!!!
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
abe nakraq 6te vzema da si eba kak si znam i 6te se re6i vaprosa)
rano ili kasno nqkoi trqbva da q ebe i bez tova
e bravo =D>
padam i ne sajelqvam zashto znam che az sum skochila a ne nqkoi me e butnal
ako tq iska ne vijdam kakav e problema...
ps napravi mi vpe4atlenie 4emisli6 za neq,mn sa malko tezi koito mislqt po tozi na4in ! =D>
Наеби я.Тъкмо те на 14 вече са доста опитни и може да те научи на доста неща![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
Moderated by miloto
т.6 и т.10 от Правилника![]()
миии на теб в главата ти май е само секса с нея,а?!
като гледам изобщо не я харесваш,а просто искаш да я изчукаш![]()
колко ... простовато и глупаво според мен![]()
ако си такъв боклук,който просто ходи и ебе наредеми давай,изчукай я
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Napulno sam suglasna s miloto_girl-4e prava e ne budete bokluci be mom4eta![]()
ne e redno da trugva6 s neq samo zaradi sexa, kakvoto izglejda e namerenieto ti. zamisli se 4e tq nai veroqtno 6te iska da e s teb zaradi 4uvstvata koito ima: polu4ava se edin vid izpolzvane
ako ima6 4uvstva davai, no sexa trqbva da sedi na zaden plan
mnogo sa mi sme6ni komentari ot tozi tip kato poslednite 2 ili 3 mneniq predi moq post sega
emi v edna vrazka 70% sex 30% vsi4ko ostanalo
sexa e edin mnogo vajen faktor v edna vrazka ina4e vsi4ko drugo e ala balistika dalgite razgovori,tapite celuvki i pregradki i revnuvanici , da ne kazvam 4e e tapo ami e dosta sku4no i mnogo utapqva
sme6nikПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobre obqsnimi za6to sam sme6nik i koe to4no ne odobrqva6 v posta miПървоначално написано от MAFIOZO
emi koe li ne! sa sors ama da mi kaje6 4e celuvkite m/y 1 dvoika sa tupi sega .... vij za revnuvaneto sam suglasen ama razgovorite su6to sa mn vajni sega ako za tebe 1 vruzna e e*ane i za*avane ok razbiram teПървоначално написано от Анонимко
ne be pi4 ne si me razbral imam predvid 4e ne moje edna vrazka da se krepi samo na razgovori i celuvki i ni6to pove4e ina4e tova sa priqtni ne6ta
aaaaa taka moje \/
sporazomqhme li seПървоначално написано от MAFIOZO
![]()
![]()
\
/
dam! 4akam te utre ve4er v 12 s parite na keq![]()
aide do togava
Moeto mnenie e,4e ne trqa da si s momi4eto samo zaradi sexa.E da moje i da q prasne6 i posle kvo 6e i kaje6-sorry ama az bqh s tebe zaradi sexa,be6e mi priqtno i aide 4ao.Emi ne e hubavo tva.Am az sum na 14 i ne bi mi bilo priqtno nqkoe mom4e da e s men samo zaradi ednoto 4ukane s izvinenieA i ne mislq taka 6tot sum na 14,a i na 30 i na 50,60 da stana,pak taka 6e mislq.Tei,4e izqsni si po napred 4uvstvata,ako ima6 takiva i 4ak togava misli za teq ne6ta.
![]()
[quote="Анонимко"]Moeto mnenie e,4e ne trqa da si s momi4eto samo zaradi sexa.E da moje i da q prasne6 i posle kvo 6e i kaje6-sorry ama az bqh s tebe zaradi sexa,be6e mi priqtno i aide 4ao.Emi ne e hubavo tva.Am az sum na 14 i ne bi mi bilo priqtno nqkoe mom4e da e s men samo zaradi ednoto 4ukane s izvinenieA i ne mislq taka 6tot sum na 14,a i na 30 i na 50,60 da stana,pak taka 6e mislq.Tei,4e izqsni si po napred 4uvstvata,ako ima6 takiva i 4ak togava misli za teq ne6ta.
[
mnogo mi haresva i ako tragna s neq nqma da q 4ukam i si hodq , a ina4e ako mi e samo za 4ukaneto moga da si 4ukam po cql den
ami i pri men e sutiq problem az sum na 14 i se iskat da me ebate da ama spored men ima vreme za si4o ! ostavi q tq da re6i ....
![]()
i love beckhamsss