- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- zashto spermata ima tolko gaden vkus :(
opishete mi podrobno pls ... shto e gor4iva a povecheto mi pr kazvat 4e ne e losha na vkus .. az shtqh da povarna![]()
![]()
![]()
![]()
щото приятелия ти пуши, пие? яде кофти манджи. затфа
алелуя.
mi moje da ima po hubaw wkus primerno na portokalow sok ako pie/6 1-2 litra portokalov sok na den stawa sladka na wkus..
I da nepu6i6...
Ako pie6 bira ima wkus na razgazirana bira...ako qde6 mnogo meso malko na mar6a :P...
haha mnogo e qko ne sam probwal da se namaam qko s 4esan![]()
![]()
![]()
Като не ти харесва вкуса и може да не я пиеш. Винаги има решение.
миии не знаеш ли,че вкуса на спермата зависи от това какво е ял човек?!![]()
явно преди това момчето е яло нещо кофти![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Моят пуши, пие от време на време и не му е горчива.
*цензура*, вие сте зле! От къде го измисляте това? НИкакъв портокалов сок, никаква бира!
Тая тема ме уби !![]()
Като не ти харесва вкуса ,просто не гълтай! Никои не може да те задължи!![]()
А защо има гаден вкус..може би наистина е в зависимост какво е ял,ама гледай сега какъв резил ще стане и смях ,ако преди секс почнеш да му обясняваш : мило ,хапни шоколад,не яж люто,хапни плодове ,не яж еди какво си ".То и тва не си е работа![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Защото е ЛЕКАРСТВО срещу рак на гърдата..
да си 4увала лекарство да има як вкус?
умните хора си пият лекарствата, без да се мръщят,
глупавите си патят от глупостта.![]()
Моят пуши, пие от време на време и не му е горчива.
*цензура*, вие сте зле! От къде го измисляте това? НИкакъв портокалов сок, никаква бира!
ae kat si nekompetentna kvo si dawa6 mnenieto![]()
zemi po4eti malko,pointeresuwai se i 6e razbere6...![]()
jumi6 i galta6...![]()
jumi6=sas satworeni o4i
Зависи от състоянието на човека и от това какво е ял.
толко много ли сперма гъчиш че знайш за ко стаа дума ма.. сичките момичета дет са ми духали са ми казвали че не е толко зле.. а и кфо ва е гнус е.. тфа е най чистото нещо което може да произведат сички жлези и тем подобни в човешкото тяло.. така че гълтайте яките п*ткиПървоначално написано от `Death`Whore`
\/
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Аб ти гълтай,а после може да хапнеш нещо сладко и ще ти се оправи вкуса в гърлото. Но на гаджето ти ще му е доста сладко само при мисълта,че си му изгълтала спермата![]()
hi!ami to si zavisi kakvo qde,kakvo pie priqtelut ti
Jivotut e musica,a BOG e DJ!
Курви, елате при мен! Тук е сладко!![]()
1. Не ме наричай "ма".Първоначално написано от [CSKA
2. Да съм казала, че спермата има лош вкус? Просто казах, че няма как да има вкус на бира.
Да яде повече шоколад.Така ще има вкус на шоколад хахаха![]()
Не шоколад, най дебре е да яде ананас - става с вкус на ананас, отдавна е изпробвано и има голям ефект.![]()
За ананаса и аз съм чувалаПървоначално написано от Стеснителната
![]()
mi kato ne ti haresva nqma da q gylta6, pyk i tva e ot piene,pu6ene
Мии...аз не мисля, че има гаден вкус...
пък като не ти харесва не гълтай, бре, къв е проблема?![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
i na men mi se povrashta ot sperma neznam 6to e taka..ma e super gnusna!!![]()
абе вие така като сте почнали ананас, шоколад, бира и тем подобни измислици що не ми кажете и рецептата за горски плодове, че гаджето ми иска да опита?!?!?!
п.с. темата sux !
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
От много алкохол и цигари наистина горчи!![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...