- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- приятелят ми пръцка
Голям проблем знам че е смешно,но приятелят ми има проблем с пръцкането и незнаем какво да правим.Кажете някакви хапчета против газове,че тука е голяма лудница и той горкият вече незнае какво да прави много е неприятно повярвайте мичакам отговори!!!
Дуфалааааааааааааааааааак ...
Или Мезим Форте?
Или онез топчета?
Той не трябва да пръцка по много пъти! Той трябва да пърди ведръж, но мощно!
ГоЛяМ Да Ми ПоРаСнЕ КаТо МеЕеЕеЕеЕеЕеН!
-
Зайченцето бяло
Цял ден си лъскало
И си го тичкало
В близката "горичка"
На една сърничка.
Първоначално написано от DATIGONA4UKAM
ХАхаха как да не працка много пати събират се интервал от по 5 мин ама мерси за идеята ще пробваме с това дето каза!Аз му правих забеляжка но той наистина неможе да се контролира абе ще го измислим някак си
![]()
Знаеш го номера с тапата нали :)
Страх ме е да го направя щото ся се разкарвам с противигаз после ко трябва и се разкарвам и с каска работата е наистина сериознаПървоначално написано от Fena
![]()
Т.н. Метеоризъм е проблем, който е свързан най-често със стомашно чревни проблеми и по специално дисбактериоза на червата. Едно такова състояние изисква проследяване и някой задължителни изследвания. На първо време препоръчвам на приятеля ти да промени хранителните си навици и да се проследи сам какво газообразуващо консумира. Освен това не намирам нищо смешно в проблема с пръцкането защото никой от нас не е застрахован от подобно нещо. Приеми го като един еротичен елемент във вашето общуване. Хапчето, което помага на газовете се казва ЕСПУМИЗАН. Нека да си купи една опаковка и да види как ще му подейства. Ако има още проблем след промяната на хранителният режим и хапчето - пишете отново.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
кажи му да намали боб-чорбата с лютите чушки
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
Първоначално написано от Korupciqta_f
az sq sha ti kaja ko da napraish
otivash v seks shopa i si zimash edin krem i edin vibrator i posle go izdebvash i magan otzad sha stane chovek ot nego ;]]]]]]]
jiveq na raba za da ne zaemam mnogo mqsto
ti ot opit li go kazvash,mislq che ne e nikak smeshno!Първоначално написано от Party_Maker
![]()
Начи, аз знам цяр дето всичко лекува...Кажи му че всяко "изрязване" е равно на 1 седмица без секс...ако той въпреки това продължава да си се насира...значи ти не означаваш нищо за него...и ти вече като не издържаш без секс мога да ти дам координатите ми![]()
vijte sega tova ne e sme6no!no moje puk i da eAko toi e dostatu4no PROST za da purdi pred teb,zna4i ti kazvam da go zamine6 , 4e e smrad.Ako puk ne ,kakto kaza DOKTORA,vzemi mu hap4eta nqkakvi.poznavam edin koito ne moje da se kontrolira no ne e za prikazki 6toto toi se e i nasiral pa za tebe nz.KUSMETi mu kaji da ne se nasere!
![]()