- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вдигали ли сте кажга на даскалите, ама яка ?
Много яка тема momi4e_ot_MARS ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! =D>
На тая по истЕрия на няколко пъти съм и мачкала и хвърляла листове(щото не ме оценява правилно),като веднъж даже ме изгони от час!![]()
Ама само как ми се иска някой път да и се навикам на тая...ма няма значение един съученик ми прави тази услуга.
![]()
По английски бях на път,а по математика този целия клас го прави на клоунма аз само има паза сеира...
![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
mii da vednuj ... 6toto mi kipna naistina
imahme FKS i taq mi napisala otsustvie a az bqh v 4as !!! i to zaradi edna .... ot klasa deto q mrazq ........ a gospojata mn`q obi4a... i nali tq i kazala da mi napishe otsustvie i tq mi napisala pu ... ne moga da gi gledam i dvet ...
Да, даже даскалката викна охраната да ме изкара от стаята, защото не исках да напусна часа й доборволно.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ami da nqkolko puti , edin put daje gospojata si po biologiq q razrevah ,ama kakvo da napravq , tq me izpita na yrok , koito vzehme sushtiq 4as i mi pisa 2 bahti pichkata, az kato se razbesnqh kato luda, psyvah, praih struvah taq kato mi revna i me uspokoqvat tam klasa da prestana, ama az inat produljavam i nakraq izlqzah blusnah vratata i otidoh da pusha![]()
Kato kaza taq na klasnata , tq samo mi kaza neshto ot sorta na "Bravo" (ne se seshtam kakvo beshe tochno)
а бе чак жестоко ??? нееееее
2 pati sam se karala jestoko i to ediniq pat 6te6e da i sko4a na tazi daskalka na boi..... AZ 1 4as da mal4a i taq da mi kaje 4e 6e se obadi na maika......... i togava skandal cql 4as. A vtoriq pat be6e za edna mi6ka v klasnata staq !!!Daskalkite ponqkoga sa golemi ku4ki ...taka 4e nqma da ima mal4a
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Да, на тая по математика. Значи тя е един гоблин. Кинта и дваисе с вдигната ръка. Та в час бяхме и аз не бях дежурен. Госпожата , след като съм си написал там задачите, и тя ме вика да изтрия дъската. Аз и казвам " Ама госпожо аз не съм дежурен"
Тя:"Няма значение излез и я изтрии"
*аз излизма и почвам да трия*
Тя:" Трии по-добре!!"
Аз:'' Госпожо нямам намерение да ставам чистач. Които иска да става чистач да излезе да трие, аз нямам такова намерение."
*изтрих дъската много зле, ама тя нищо не ми каза*
*седнах си и продължихме*
Това е по скоро смешно.
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
Има и такива моменти![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Abe daskalite sa golemi skandaldjii !!![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Удрял съм шамар на госпожа, за което бях на косъм да ме изключат
Проклинала ме е госпожа във час(буквалния смисъл), при което станах, взех си нещата и си излязох, тя продължи да крещи след като затворих вратата.Аз пък се изнервих още повече, отворих вратата и й казах по-тихо че не е културно.Тя млъкна...
Горе долу тези...
EVALA =D> =D>Първоначално написано от niGGa
Edin pat edna K*rva se razmina na kosam da ne q 6ibna edin pat i da q Popileq ....
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Ми само с бившата си даскалка по музика. Беше ми скъсала една тетрадка, след което ми кипна и й се развиках много злобно. Горката женица... сдуха се и после даже ми се извини.![]()
"Hominem te esse memento"
Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
![]()
![]()
![]()
![]()
a po temata nesum se karal s daskali az gi pri4akvam sled daskalo(zimata) iii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vdigala sum lud skandal na edna tapa daskalka s 3 metrovi mustaci,zaradi oshtetqvane v ocenkata...i obarnete vnimanie po kakav predmet....INFORMATIKA !!!![]()
az li4no samo sam sporila s tqh ama dosta ojesto4eno!A ina4e sam bila svidetel i na sbivaniq![]()
![]()
be6e kofti
Само веднъж в 8клас имах проблем с класната ми - по английски беше. Същност май два пъти сме си викали по- сериозно. Първия път беше за ощетяване в оценка и то заради субективизъм - така да се каже, мразеше ме. А вторият път беше резултат от първия. Но се оправих де, отидох при директорката и и разказах всичко - нищо не съм приувеличавала, всичко точно и казах. И накрая си получих реалната оценка. Но за жалост тая гад още преподава
Жестоко не
mi karala sam se.ima daskali det sa takiva teleta 4e da vzeme6 da gi udu6i6!
Да,с госпожата по музика,целия клас има проблем и всеки час беше ад за нея!Тая нещо почва да свири и никой не пее! вика на мене (понеже обикновено аз давам тон),аз и викам "Госпожо,гледайте в собствената си паница",тя ми се разкрещя и най-добрия ми приятел почна да и вика,вика й тъпанарка,нямате елементарно възпитание и някви такива и часа за нас приключи,като един хвърли сярна бомбичка в стаята и щяхме да се издушим...Забележете,това е само единия час,но тя си отмъсти като за втория срок при оценки 666665 ми остави петица,но директорката оправи нещата!На госпожата по математика се разправям,но не чак толкова...
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Ми да,имало е и такива неща и то с класната...![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Ам да и то не веднаж, обаче разбрах , че така нишо не постигам и че само си вреда и малко укротих.Гледам да си затварям устата вече.
Редовно![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ахааа
миналата година имахме една тъпа селяндурка по музика с обувки като на али бабаи мене мнооого ме мразеше тая и само й се дървех,щото и тя на мен ми се дървеше
беше мноо весело като започнах да й се заяждам и я затапвах и тя седеше и мълчеше,след което се сдухваше и си прибираше лодките под бюрото![]()
но чашата преля,тя стана по-злобна,както и аз,викна баща ми в даскало и манджа с грозде
а пък тая година една крава по английски дето ни преподаваше 2 месеца мене мноо ме намрази щото първия й час с нас изглеждах като надрусана малко и тая ми се сопна
от тогава сме си викали доста пъти
казвала съм й че е хубаво да се пазарува от втора употреба,ама тя вече прекалява и тя оооще повече ме намрази
имах 5.50 за срока(5,5,6,6) и гъската ми остави 5
ебали го
ДГД,бейби...