.

Виж резултатите на анкетата: Вдигали ли сте кавга на даскалите?

Гласували
96. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

72 75,00%
  • не

24 25,00%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    о0о0о :P и питаш? Да доста пъти!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    xaxaax sluchvalo mi se e i to ne 1 p1t....ama ne beshe koi znae kakvo
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Жестока кавга чак не, но когато знам че не са прави гледам да стигнем до някакъв консенсус. Е .. С класната на няколко пъти си повикахме, но това са изключения понеже тя е леко зле женицата и всеки знаеше, че съм права, но когато си в даскало това няма значение. Всичко трябва да го обръщаш в твоя си полза. Така, че може да го карате без караници, но ако сте упорит знайте, че ще ва помнят дълго. Такъв тип ученици много се помнят. Бря

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

охооооо много ясно и то най-вече с класната ама като е тъпа...! в старото ми училище бяхме "класа мечта" ама пък не ни мразеха (класната се побърка аме не ни намрази) Един път аз и 2 момчета доста се карахме с класната ама и тя ни каза(крещеейки) "честно ви казвам мн мраза да влизам във вашия клас и само чакам да бие звънеца и да изляза" и ние най-спокойно "и ние това чакаме като имаме математика"

имаше една г-жа 'бялата смърт' й викаха и всички имаха страх и/или респект от нея ама аз и един приятел я пооправихме \/ доста сме се карали с нея и накрая почна да ми се прави на майка и да ме разпитва как ми е минал деня и т.н. ; подсказваше ми, а сега като не ме вижда ми праща поздрави! така че понякога споровете помагат! аз също мн я уважавам

П.П. иначе много обичам съвсем спокойно да дразня учителите
    I was born when you kissed me and I died when you left me but I live for the time you loved me !

ne sum no mislq tazi godina da vdigna na edin ****ako me iznervi pak!!!!
    Vsichko hubavo svurshva prekaleno burzo..

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Ooooo ot kogato bqx 6-ti kl t.e. ot kogato ako taka moje da se kaje propadnax;PpP~ a ina4e v purfoto mi daskalo me izgonixa to4no za tfa ;PpP~ a sa rqdko vlizam v 4asovete iii kato mi kajat neshty ot sorta na "shte se obadq na tfoite ako ne vlezesh vednaga v 4asa!" im se xilq vuv feisa i si trugfam ;}~...razbrax 4e nqma smisul da si kusam nervite s tqx a i ve4e sa mi smeshni ;P~
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си