- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вдигали ли сте кажга на даскалите, ама яка ?
о0о0о :P и питаш?Да доста пъти!
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
xaxaax sluchvalo mi se e i to ne 1 p1t....ama ne beshe koi znae kakvo![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Жестока кавга чак не, но когато знам че не са прави гледам да стигнем до някакъв консенсус. Е .. С класната на няколко пъти си повикахме, но това са изключения понеже тя е леко зле женицата и всеки знаеше, че съм права, но когато си в даскало това няма значение. Всичко трябва да го обръщаш в твоя си полза. Така, че може да го карате без караници, но ако сте упорит знайте, че ще ва помнят дълго. Такъв тип ученици много се помнят. Бря![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
охооооо много ясно и то най-вече с класната ама като е тъпа...! в старото ми училище бяхме "класа мечта" ама пък не ни мразеха (класната се побърка аме не ни намрази) Един път аз и 2 момчета доста се карахме с класната ама и тя ни каза(крещеейки) "честно ви казвам мн мраза да влизам във вашия клас и само чакам да бие звънеца и да изляза" и ние най-спокойно "и ние това чакаме като имаме математика"
имаше една г-жа 'бялата смърт' й викаха и всички имаха страх и/или респект от нея ама аз и един приятел я пооправихме \/ доста сме се карали с нея и накрая почна да ми се прави на майка и да ме разпитва как ми е минал деня и т.н. ; подсказваше ми, а сега като не ме вижда ми праща поздрави! така че понякога споровете помагат! аз също мн я уважавам
![]()
П.П. иначе много обичам съвсем спокойно да дразня учителите![]()
I was born when you kissed me and I died when you left me but I live for the time you loved me !
ne sum no mislq tazi godina da vdigna na edin ****ako me iznervi pak!!!!![]()
Vsichko hubavo svurshva prekaleno burzo..
Ooooo ot kogato bqx 6-ti kl t.e. ot kogato ako taka moje da se kaje propadnax;PpP~ a ina4e v purfoto mi daskalo me izgonixa to4no za tfa ;PpP~ a sa rqdko vlizam v 4asovete iii kato mi kajat neshty ot sorta na "shte se obadq na tfoite ako ne vlezesh vednaga v 4asa!" im se xilq vuv feisa i si trugfam ;}~...razbrax 4e nqma smisul da si kusam nervite s tqx a i ve4e sa mi smeshni ;P~
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!