- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- искам да си направа татус родителите ми са против
да ти кажа ли има голяма разлика между обица кадето и да е било и татоса.
всяко по себеси носи различни отрицателни черти.
обицата можеш да си я махнеш винаги, докато за татоса ще ти трябват много пари да ти се хахне.
аз лично имах на пъпа обица, но я махнах преди време защото вече е как да кажа тъпо да има обица там! всяко 2ро момиче има обица на пъпа или на носа а да не говорим за езика.
но да продължа по темата. обицата и да си я сложиш можеш да я махнеш когато пожелаеш. и после пак да си я сложиш. единственото което се иска е да е поддържаш някаква хигиена и да дезинфекцираш редовно самата обица. докато при татоса е по опасно. аз например когато си правих моя не бях запозната с факта че е хубаво татоса да се прави зимата да за не се излага на слънце. а аз си я направих... ако не се лъжа юни месец началото на юли. непомня точно, отдавна беше, но след като ми казаха че не трябва да се излагам на слънце вече беше късно.
преди това ходих на море, и единственото нещо което ми "пазеше" татоса беше огромния слой вазелин.
слава богу не фанах рак на кожата, за което трябва да съм благодарна на човека който ми я прави, че не ми я е направил с някакви фалшиви бой!