- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Аврил Лавин
така еПървоначално написано от midian
![]()
Ей това момиче ме изкефи още първия път, когато чух песничката и “Complicated” Много ме кефи начина и на пеене, облеклото и поведението и и много бих искала да и подръжавам. И двата и албума са хипер-супер-дупер яки, особено първия “Let Go”, но и втория “Under My Skin” също не е за изхвърляне Най-най-най ме радва песничката и “My Happy Ending” - толкова е лирична .обаче зе че се развали напоследък Много се нанервих като се изроси и почна да носи розово как може при наличието на толкова хубави цветове да носи РОЗОВО.
Животът трябва да се живее така,че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш!
Аз съм нова!!Първоначално написано от Sa3ana3a
ще ми направители някъв подпис?
Като стил на ОБЛИЧАНЕ имаше някой добри попаденийца,ама общо взето не става...
Иначе е хубавка
Абе вие сте най-най-най-тъпите хора на света,не обиждайте Аврил с това че е ГРОЗНА или пък ТЪПА !Аврил си е супер идиоти тъпи!!!![]()
![]()
И не прилича на никфа си ЛЕЛИЧКА!!
![]()
![]()
![]()
![]()
тя може да не е тъпа, обаче ти си
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
честно казано не виждам никаква разлика преди и сега.
това че започна да се прави,на естетична,порастнала,розов а
както искате го наречете
момичето иска внимание,трудно е да си тема на разговор нон-стоп като парис все пак
по-добре да и подръжава
отколкото да се прави на такава каквато не е
плюс тфа намали числото,на "яките" пънкарки,които сега се навлизат в пубертета ;]
би трябвало всички да сме и благодарни за добрата кауза
пък и кфо като всеки я псува,на никои не му пука,не се взимаите насериозно,едва ли си наема преводач за да разбере какво се пише тук
I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release
Именно. Дали хейтърите ще плюят или не, тълпата няма да спре да си слуша, тази музика, която я кефи. Тва е музика, по дяволите, все има право да открие това което е търсел. Дори за един момент.. а после да я забрави.
Колкото до Аврил.. аз нямам особено мнение. На външен вид не ме радва, но пък тва е напълно лично виждане на нещата. Предишната визия според мен беше самата тя.. но когато звездата залязва, хората правят всичко възможно да я възродят, защото все пак с тва се занимават. Тя даже малко прекали. Все едно, да продължава все напред и нагоре.. яко фенове се тълпят..![]()
I find bliss in ignorance .
Абе виш не съм тук в форумите за да се карам,но ти каза че съм тъпа и яко ще се караме,ама и ти знаеш ли къв си?-ти си тъпо гомноо!!Първоначално написано от _SL_
А ти си..на 11?![]()
What you give is what you get!
Изглежда добре , но преди й бях много по върла фенка. Правеше много по добри парчета преди да си смени стила... И загуби индивидуалността си и унилаността , с която беше известна.
хохох ще се карамеПървоначално написано от SeXyY_sladuranka
![]()
окей...ти си малоумно путенце, което може само да плямпа неща от сорта на "тъпак, простак, гомно, етц"
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ако тя е принцесата на пънка,то аз съм кралицата![]()
Преди изглеждаше по-добре,сега е поредната руса кукла...
Мне,не ме кефи![]()
Преди ме кефеше,(не съм й била върла фенка).Но сега ми е толкова тъпа,че няма на къде.С тоя розов кичур....абе ужас.Песните й станаха толкова лигави,че нямам думи.Преди правеше хубави песни,но ся е станала е*бати чалгажийката....
П.С към феновете й: Няма смисал да ни разобеждавате или обиждате![]()
![]()
ВСЕКИ СИ ИМА МНЕНИЕ
![]()
;]
Така повече ми харесва.![]()
it's all about the money..
Решила е да си 'смени имиджа', щото е й е по-изгоден договора, който й е предложила еди-коя-си модна компания, а не щото и е писнало да "пънкарства"
get a life.. на кой му пука, че вече е моделка и лишава света от пънк-хитовете си и вече ще я виждате по кориците на разни списания?
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ем кефеше ме, като беше ''пънкарка'' (![]()
)... като излезе girlfriend напрао беснеех от яд на тоя клип... ама си преодолях негативните чувства, се пак кво ми дреме... а песните, които прави сега не са лоши... просто са по-комерсиални от преди, с цел да има повечко парички... към каквото в крайна сметка всички се стремим [-o<
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
exploitedteen za6to ne spresh da usirash vsi4ki temi koito dokopash stavash banalen
Предиме кефеше ... даже много ... Ама вече като че ли започва да ми писва да гледам как се превръща копие на " някой други пвачки"...
Преди си имаше собствен стил ... И беше ненадмината ... А сега какво и тя е като всички останали ....
Относно до музиката и има някои смислени песни ... Но и те не останаха много
![]()
Първоначално написано от _SL_
Абе млъкни защото не съм ти никфо путенце и да ти кажа не ми се занимава стеб!!![]()
![]()
![]()
Повече ми харесва старата и визия на "пънкарка"На тези снимки сякаш не е тя...не ми харесва
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all