- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Аврил Лавин
Nqkoi ima li snimka na Avril Lavigne s po-dalgi4ki nokti ???
Dosega ne sam q vijdal da si puska noktite ... jalko![]()
Mnogo mi se iska da q vidq s hubav manikiur ...
predi i bqh fen..be6e..nahakano punk hlape na koeto mnogo tineiguri se kefeha...
sega stana kato tezi na koito predi plue6e..spored men tq izneveri na principite si...stana edna ot tqh...tupite rusi,hode6ti na tok4eta,ligavi oligofrenki..
![]()
P.S.Sry na rysite i na tez deto hodqt na tok4eta..ama znaete za kfo govorq..nqma vruzka s vas...
Jivotut ne e nito tolkova hubav,nito tolkova lo6,kolkoto ni se stryva. Sumurset Moum
Първоначално написано от nailslover
бате, ти верно си брутален..![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
DALI SA I MARKOVA 4ANTI4KA I TQ VE4E POLUDQ! EBASI TAPATA OVCA! 6TO SI MISLI6,4E SI SMENQ STILA???6TOTO SAMA E RE6ILA LI?DA BE! ZA DA MOJE DA PE4ELI POVE4E PARI I DA SE PRAI NA "FASHION LADY" KVOTO I DA NAPRVI TAPA SI E BILA TAPA 6TE SI OSTANEEEE![]()
Първоначално написано от ЕPu
![]()
![]()
![]()
апфхахахахха
На мен не ми харесваше и сега не ми харесва!Направи една,две хубави песни и после само бози!Особено тази "Girlfriend" е отвратителна!
Body of a virgin
Soul to the Devil's kin
Your God is me
In all that you see
На мен не ми харесваше и сега не ми харесва!Направи една,две хубави песни и после само бози!Особено тази "Girlfriend" е отвратителна!
Body of a virgin
Soul to the Devil's kin
Your God is me
In all that you see
А кои са тези хубави песни?Първоначално написано от BukT0puЯ
![]()
^Сигурно Sk8er boi и хепи ендинг..нещо такова![]()
Тя истинска пънкарка никога не е била, но сега е като всички останали...
Егати Барбито е обаче..![]()
What you give is what you get!
^Мхм...Тя не е изобщо пънкарка,та истинска пънкарка-АБСУРД!
Смешно е,че някои я провъзгласяват за принцесата,след като дори не става и за придворна дама.![]()
Ми теб питамПървоначално написано от exploitedteen
![]()