- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВЕЛИКАТА ИГРА
не това имах предвид казвайки ВЕЛИКАТА ИГРААко дойде някакъв Българин, който мразиш и който живее в Турция примерно и дойде и напсува майка ти примерно, какво ще направиш ? Ще си кажаш, абе тоя е Българин бе, как ще го бия ?
Да, ама не.
Къвто ще да е..
Не само във футбола е така, така и е в истинския живот, защо според вас скинарите мразят еврейте... то и аз ги мразя, защото са гадни и т.н.
А как да викам примерно за левски, като примерно миналата година играеме финал и ни бият, и оставам с отворена уста.. как ? Все едно някой да ти вземе лични живот и кефа от всичко и ти да му кажеш, абе здраве да е..
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Именно хора като теб имах предвид, когато казвах, че има разлика между фен и фанатик...Първоначално написано от Цеци Пенев
Аз товаПървоначално написано от Анонимко
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ама на тема футбол или на тема клубни глупости? щото и аз лятото прекарвам по 3-4 часа на ден кат играя баскет или футбол. и си казвам - фанатик съм си на тая тема. но не съм фанатизиран фен.Първоначално написано от Цеци Пенев
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц