.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Ако дойде някакъв Българин, който мразиш и който живее в Турция примерно и дойде и напсува майка ти примерно, какво ще направиш ? Ще си кажаш, абе тоя е Българин бе, как ще го бия ?

Да, ама не.

Къвто ще да е..

Не само във футбола е така, така и е в истинския живот, защо според вас скинарите мразят еврейте... то и аз ги мразя, защото са гадни и т.н.

А как да викам примерно за левски, като примерно миналата година играеме финал и ни бият, и оставам с отворена уста.. как ? Все едно някой да ти вземе лични живот и кефа от всичко и ти да му кажеш, абе здраве да е..
    не това имах предвид казвайки ВЕЛИКАТА ИГРА
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Ако дойде някакъв Българин, който мразиш и който живее в Турция примерно и дойде и напсува майка ти примерно, какво ще направиш ? Ще си кажаш, абе тоя е Българин бе, как ще го бия ?

Да, ама не.

Къвто ще да е..

Не само във футбола е така, така и е в истинския живот, защо според вас скинарите мразят еврейте... то и аз ги мразя, защото са гадни и т.н.

А как да викам примерно за левски, като примерно миналата година играеме финал и ни бият, и оставам с отворена уста.. как ? Все едно някой да ти вземе лични живот и кефа от всичко и ти да му кажеш, абе здраве да е..
    Именно хора като теб имах предвид, когато казвах, че има разлика между фен и фанатик...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Именно хора като теб имах предвид, когато казвах, че има разлика между фен и фанатик...
    Аз това
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Аз съм фанатик ! аххаХАХА

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Аз съм фанатик ! аххаХАХА
    ама на тема футбол или на тема клубни глупости? щото и аз лятото прекарвам по 3-4 часа на ден кат играя баскет или футбол. и си казвам - фанатик съм си на тая тема. но не съм фанатизиран фен.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си