.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Техники за лизане

1. Лапни една от онези страхотно ментолови бонбонки, които докарват северния вятър в гърлото ти, и опитай да я лижеш с нея.
    Дали ще й достави огромно удоволствие или не, зависи в голяма степен от това, колко е чувствителна, и в каква насока е тази увствителност. Но на мен лично ментола върху клитора ми действа като ледено,и парещо едновременно кубче. Все пак има жени, които го чувствуват като прекалено парещо парченце, така че бъди внимателна. Следи какво влияние оказва това на нея и се съобразявай.

2 - Намажи слабините й с мед или течен шоколад, сироп или сладко и го оближи. Ако й харесва,може да опиташ и със сладолед.

3 - Глътни голяма глътка горещ чай, и се опитай да я лижеш докато езика ти е нагорещен и парещ. Все пак внимавай да не се изгориш де.

4 - Купи за нея възможно най-тънките и ефирни бикини и я излижи през тях. Усещането е съвсем различно.

5 - Вместо да лижеш клитора й, опитай просто да го смучиш леко. Духай бавно и продължително студен въздух върху клитора и, а после постави там езика си за да го стоплиш. Не вкарвай въздух навътре във вагината й, това не е правилно.

6 - Леденото кубче, което държиш в устата си е малко по-екстремно усещане. Ако сте минали на една по-висока степен на доверие и експериментиране, може да се дублира с капещ восък. Капещ восък от ароматна свещ, комбиниран с ледено кубче наистина ме вдъхновява - ако мога така да се изразя...

7 - Можеш да опиташ и наздравица с шампанско, което тя излива върху гърдите си права, докато ти там долу го поглъщаш с устата си. Аз лично предпочитам да изтисква портокали и сока да се стича.

Смяната на позите също може да е много приятно и стимулиращо. Ако нормално я лижеш легнала по корем например, можеш да я обърнеш да застане легнала странично със свити към гърдите си крака, и да я лижеш изотзад. Може и да смениш последователноста, като ако например нормално започваш от слабините й, а после минаваш на цялото й тяло, опитай да започнеш от косата и челото й, обсипи с целувки и ласки лицето й, мини на вратлето и гушката, раменете и гърдите, стомаха... вътрешната част на бедрата, и заклевам се, че ще ти бъде много благодарна, когато най-накрая устните ти се срещнат със слабините и.

Добре избрания момент и място, могат да бъдат не по-малко важни от техниката, когато става дума за орален секс. Повечето жени обичат много, когато нещата стават спонтанно. Например, докато седи на ръба на леглото и се опитва да си обуе чорапогащника, или излиза от банята, или в тоалетната на кафенето, докато си оправяте грима, или на куп други неочаквани и спонтанни места, ти би могла да се смъкнеш между нейните крака и да й покажеш колко много я харесваш и обичаш. А може и така да я събуждаш сутрин преди да й поднесеш кафето, а защо не и докато си го пие.

Това са само няколко скромни идейки. Разковничето е да я опознаеш, да откриеш какво й харесва и после да дадеш воля на фантазията си. Фантазиите не знаят граници. Еротиката трябва да витае навсякъде в една връзка, дори и в най-неочакваните и наглед неподходящи моменти. Впрочем, ако има жена склонна да сподели свои идеи - може и анонимно - то ще добавя и тях тук, стига да са находчиви, неочаквани и еротични.

Да бе супер готино ще ми е гаджето да ми изплюе ментов бонбон на клитора ... ТИ СЕЩАШ ЛИ СЕ,ЧЕ ТОВА ЛЕПНЕ УЖАСНО Може да доведе и до болка...Както и с леда.Ти слагала ли си си езика на ледче? МАЙ ЗАЛЕПВА А И парещия восък Представяш ли си какво е това чувство върху най-чувствителната точка от тялото ти
    Съветите ти лично на мен изобщо не ми допадат

I LOVE MY SEX

Повече от фен
    CooL =D>

Цитирай Първоначално написано от girlka
    Да бе супер готино ще ми е гаджето да ми изплюе ментов бонбон на клитора ... ТИ СЕЩАШ ЛИ СЕ,ЧЕ ТОВА ЛЕПНЕ УЖАСНО Може да доведе и до болка...Както и с леда.Ти слагала ли си си езика на ледче? МАЙ ЗАЛЕПВА А И парещия восък Представяш ли си какво е това чувство върху най-чувствителната точка от тялото ти

На колко години си ?
    Замисли, че може всичко това което ти описа, да е толкова приятно, просто гледаш от отрицателен план на тези неща.

Супер фен
    Ae s led4e e mnogo vuzbujda6to ama zimata zamruzvam i ne me kefi...a kolkoto do bonbonata e malko opastno osobeno po klitora, 6toto taq bonbona e lepkava i ako fzeme da li zalepne za klitora 6e bude pove4e ot ujastno, 6e e adskata bolka ...ina4e ostanalite suveti sa qki

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    хъх,допадат ми някои неща да си призная
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    eeee malko fantaziq we 2 drajeta tic tak war6at idealna rabota ...

На 18 (без 20 дена) съм пречи ли ти? Ти имаш ли клитор, за да знаеш какво е, Цеци Пенев, макарче си писал

Но на мен лично ментола върху клитора ми действа като ледено,и парещо едновременно кубче.

Изобщо проблеми със сексуалната ориентация ли имаш ?

Гледал ли си от Глупав по-гупав Видя ли какво става като си залепиш езика за ски влека Ужасна болка докато го махнеш подуване и какво ли не... Същото ще стане с този бонбон

Това не е от отрицателната,а от реалистичната страна на нещата

П.П. Когато взимаш статията на някой друг(освен ако наистина нямаш проблеми с ориентацията, защото nick-а ти е мъжко име, а пишеш в женски род за своя клитор) e добре да напишеш, кой е този друг и от къде си я взел.

I LOVE MY SEX

На 18 (без 20 дена) съм пречи ли ти? Ти имаш ли клитор, за да знаеш какво е, Цеци Пенев, макарче си писал

Но на мен лично ментола върху клитора ми действа като ледено,и парещо едновременно кубче.

Изобщо проблеми със сексуалната ориентация ли имаш ?

Гледал ли си от Глупав по-гупав Видя ли какво става като си залепиш езика за ски влека Ужасна болка докато го махнеш подуване и какво ли не... Същото ще стане с този бонбон

Това не е от отрицателната,а от реалистичната страна на нещата

П.П. Когато взимаш статията на някой друг(освен ако наистина нямаш проблеми с ориентацията, защото nick-а ти е мъжко име, а пишеш в женски род за своя клитор) e добре да напишеш, кой е този друг и от къде си я взел.
    Хубаво е когато има кой да ти даде съвет.
    Но твоя не ми трябва
    А от там където съм взел статията, просто не е за всеки, смисал , тук влизат доста деца под 18 и ако отворят този линк...

Мега фен
    Аз не бих дала на някой да си прави такива експерименти с половите ми органи, да не говорим за онова със свещта

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Напълно съгласна съм с теб... И аз обичам да експериментирам, ама чак пък толкова...

Супер фен
    Град
    sofia
    bivat

Град
    dobrich
    сичко тва е яко ама за да се потготвя за тва нещо тря ходя до пазара да си копувам бонбони портукали свещи и тн най си е яко когат сичко си идва от вътре
    езика си остава най доброто и нежно нещо с коет можеш да пипаш нечии клитор
    живей щом ти се отдава гледай си кефа другото нека чума го яде

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: Техники за лизане

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    1. Лапни една от онези страхотно ментолови бонбонки, които докарват северния вятър в гърлото ти, и опитай да я лижеш с нея.
    Дали ще й достави огромно удоволствие или не, зависи в голяма степен от това, колко е чувствителна, и в каква насока е тази увствителност. Но на мен лично ментола върху клитора ми действа като ледено,и парещо едновременно кубче. Все пак има жени, които го чувствуват като прекалено парещо парченце, така че бъди внимателна. Следи какво влияние оказва това на нея и се съобразявай.

2 - Намажи слабините й с мед или течен шоколад, сироп или сладко и го оближи. Ако й харесва,може да опиташ и със сладолед.

3 - Глътни голяма глътка горещ чай, и се опитай да я лижеш докато езика ти е нагорещен и парещ. Все пак внимавай да не се изгориш де.

4 - Купи за нея възможно най-тънките и ефирни бикини и я излижи през тях. Усещането е съвсем различно.

5 - Вместо да лижеш клитора й, опитай просто да го смучиш леко. Духай бавно и продължително студен въздух върху клитора и, а после постави там езика си за да го стоплиш. Не вкарвай въздух навътре във вагината й, това не е правилно.

6 - Леденото кубче, което държиш в устата си е малко по-екстремно усещане. Ако сте минали на една по-висока степен на доверие и експериментиране, може да се дублира с капещ восък. Капещ восък от ароматна свещ, комбиниран с ледено кубче наистина ме вдъхновява - ако мога така да се изразя...

7 - Можеш да опиташ и наздравица с шампанско, което тя излива върху гърдите си права, докато ти там долу го поглъщаш с устата си. Аз лично предпочитам да изтисква портокали и сока да се стича.

Смяната на позите също може да е много приятно и стимулиращо. Ако нормално я лижеш легнала по корем например, можеш да я обърнеш да застане легнала странично със свити към гърдите си крака, и да я лижеш изотзад. Може и да смениш последователноста, като ако например нормално започваш от слабините й, а после минаваш на цялото й тяло, опитай да започнеш от косата и челото й, обсипи с целувки и ласки лицето й, мини на вратлето и гушката, раменете и гърдите, стомаха... вътрешната част на бедрата, и заклевам се, че ще ти бъде много благодарна, когато най-накрая устните ти се срещнат със слабините и.

Добре избрания момент и място, могат да бъдат не по-малко важни от техниката, когато става дума за орален секс. Повечето жени обичат много, когато нещата стават спонтанно. Например, докато седи на ръба на леглото и се опитва да си обуе чорапогащника, или излиза от банята, или в тоалетната на кафенето, докато си оправяте грима, или на куп други неочаквани и спонтанни места, ти би могла да се смъкнеш между нейните крака и да й покажеш колко много я харесваш и обичаш. А може и така да я събуждаш сутрин преди да й поднесеш кафето, а защо не и докато си го пие.

Това са само няколко скромни идейки. Разковничето е да я опознаеш, да откриеш какво й харесва и после да дадеш воля на фантазията си. Фантазиите не знаят граници. Еротиката трябва да витае навсякъде в една връзка, дори и в най-неочакваните и наглед неподходящи моменти. Впрочем, ако има жена склонна да сподели свои идеи - може и анонимно - то ще добавя и тях тук, стига да са находчиви, неочаквани и еротични.
    мисла че сички тея раоти са ена голема простотия дет ако са напрай може само да са пищи от болка..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    освен свещта всичко е много якооооооо
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    Стара Загора

Re: Техники за лизане

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев

За тези неща съм "за"
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Мега фен Аватара на machoka
    'Техника за лизане'... боже мой, до къде стигнахме.. Сякаш хората преди 50 години не са правили секс, ами са зачевали непорочно

Утре сигурно и техника на прегръщане и целуване ще излезне. Не ти ли иде отвътре и пакетче захар да и отвориш в/у половия орган и да го излизеш от там, нищо няма да се получи.

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    nedei taka...tova s pareshtiq vosyk i na men ne mi dopadna, no ostanaloto ne e losho....

nqkoi raboti mi se struvat dobri , ama drugi ...napravo brutalni

Фен
    Град
    mircmax
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Аз не бих дала на някой да си прави такива експерименти с половите ми органи, да не говорим за онова със свещта
    dammmm i az taka
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Повече от фен
    Брейй, ще го пробвам тва с чая и духането .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Почти съм убедена, че ще пожънеш успех...
    А тва със свеща не е ли малко...хм...парещо?
    Освен тези неща, които бях написала по-горе не давам да се прави друго с мен
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от California
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Почти съм убедена, че ще пожънеш успех...
    А тва със свеща не е ли малко...хм...парещо?
    Освен тези неща, които бях написала по-горе не давам да се прави друго с мен
    Що бе, а странично лизане, аз лично полудявам като гледам тесно пиче подаващо се от нагъзена мацка :P .
    Ами ледче?

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Ми аз лично, ако не съм легнала през тва време, някакси не мога да свърша нищо....де да знам що, за тва не съм "за" относно смяната на позите при френската любов...
    иначе за леда...ммии..може ама сега е много студено, иначе ако е топло, що не?

az pak mislq 4e ako probam nqkoi ot tes raboti 6te izqm golqm ritnik v glavata ideite ne sa lo6i no kolko jeni biha dali takova ne6to da im se slu4i ??? spored men kraino malko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си