.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Rocsi
    Guest

Разплаках се от страх...

Здравейте! На 16 години съм и малко се поизложих при първия ми път, защото първи път просто нямаше.
    Бях страшно притеснена въпреки, че приятелят ми беше максимално внимателен и се стремеше всичко да бъде наред. Знаеше какво прави, защото не му бях първата... но, когато започна да прониква в мен и то с пръст се раплаках от болка и страх.
    Разбира се, той се шашна и спря. Започна да ме пита какво ми, дали не ме боли. Успокои ме, че можем да изчакаме докато се настроя психически, и, че ако наистина ме боли щели сме да опитваме по няколко пъти, докато не ме отвори напълно.
    Нормално ли е, чак толкова да ме боли, та чак да се раплача и какво трябва да направя, за да не ме боли чак толкоз? Той наистина е загрижен, но аз не смятам да го карам да чака повече.

Град
    София
    ...
    ...

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Ti mai si se pritesnila ot vseobshtata prikazka, che "mnogo" boli. Boli, no ne e chak tolkova zle. A zashto ne probvate bez prysti? Az bqh taka i go prejivqh mnogo spokoino. Vse oshte me boli i ne mi haresvaako e s prysti.
    I go napravi, kogato ti si gotova, a ne zashtoto syjalqvash priqtelq si i ne iskash da go karash da chaka poveche. Toi shte te razbere.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    чак до рев до ся не съм докарвал жена .. ама на момичето дет пише бих и казал че не е толко страшно и да се отпусне ама на макс и оня дет та е разревал да са усети и да свършите работата кат хората..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ми сивсем нормално е, особено ако не можеш да понасяш болка. Да си призная и аз пролях няколко сълзички при първия път, но трябва да пробвате пак. Като мине първия път, ще ти бъде много хубаво.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    vsi4ki problemi koito opisa sa na psihologi4eska osnova: ti si pritesnena, ot tova o6te pove4e se stqha6 i saotvetno pove4e boli. edinstveniq na4in e da se otpusne6.

i kakuf e smisala da te otvarq s prusti? neka da pronikne po normalniq na4in.

Aбе ти си мноо проста ма. Трябжало е по-отрано да та порят, щото там вечи си се сраснала!

Супер фен
    Spokoino, mili4ka...prosto ne misli tolkova za tazi bolka...samo purviqt put e tolkova silna
    A po-natatuk vsi4ko 6te se opravi. Zamisli se dali Ti si gotova za sex ili go pravi6 SAMO zaradi gajeto si? Budi 4estna sus sebe si i mi otgovori, plz

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Споко и аз се разревах 1вия път ама освен това си мина що годе добре...просто тряа да се поотпуснеш и да не обръщаш много внимание на болката а повече на хубавата емоция и ласките на приятеля ти

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    леле,мен първия път адски,ама адски много ме боля,но поне не се разплаках
    какво да ти кажа .. различни хора,различни чувства .. според мен не е странно,че си се разплакала,спокойно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Захапи един парцал с уста и поне няма да викаш!

Град
    grad Ruse
    winagi kogato si mnogo pritesnena il izpla6ena i setiwata ti se usilwat. Bolqlo te tolkwoa za6toto si se pritesnqwala .Spoko wsi4ko 6te e kakto trqbwa samo geldai sledwa6tiq pat da si malko po spokona i kaji na priqtelq ti da deistwa po-wnimatelno
    uspeh
    Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!

tormozko
    Guest
    Според мен всичко е въпрос на внушение...
    Опитай се да го преодолееш внушението, мисли за нещо приятно по време на акта, не мисли за болката..

--
    Поздрави!
    tormozko

ami spored men ne si gotova o6te prosto , ne go pravi zaradi nego , poiz4akai to kato si doide momenta 6te stane

Guest
    Цитирай Първоначално написано от др Дулитъл
    Захапи един парцал с уста и поне няма да викаш!
    аве мацка, не те знам на колко си, ама помисли си колко е голяма главата на едно бебе и откъде минава,
    и после направи сметката какво те 4ака един ден..
    така 4е ако заради едната болка ще се отказваш, по-добре си стягаш багажа и бягаш в някой женски манастир

а уж жените имали по-висок праг на болката от мъжете.. звънци!

п.с. между другото, все пак е възможно, ако девствената ти ципа е по-дебела от нормалното да те боли както не трябва.
    можеш да отидеш на гинеколог и да го питаш , и ако ти каже 4е вси4ко си ти е наред, следващия път стискай зъби и толкоз..

Rocsi
    Guest
    Благодаря ви на всички за съветите.
    Сега съм по-добре, ама съм си още девствена.
    Приятеля ми го е страх да ме пипне, за да не ме нарани. Колко е сладък!
    Май, че той повече се уплаши даже и от мен.
    Следващия път се надявам да мине гладко без проблеми.

Град
    na ulicata
    Цитирай Първоначално написано от `
    Aбе ти си мноо проста ма. Трябжало е по-отрано да та порят, щото там вечи си се сраснала!
    izvinqvai ama slu4aino da si hodil na psihiatar da se pregleda6?! to bova ama pone se nau4i na malko kultura i si draj izrastaka zad zabite.

po temata... nakarai go da te vazbudi maksimalno i togava ni6ti4ko po4ti nqma da useti6. ako pita6 men po-dobre da ne go pravi s prast , makar 4e sam 4uvala 4e nqkoi taka praktikuvat.

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си