.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от hipnoza
    аве кат прайш секс за пръв път значе, че "пускаш".....ай изпокарахте се за простотии
    Този, който е по-настоятелен, е този, на когото пускат. Няма значение дали е за първи път с дадения човек или ходите от години.
    Дрън-дрън, мога само да отбележа. Единствения отговор и на двата въпроса е когато решат. Колкото и да си настоятелен, ако тя не те иска, забрави, че ще ти пусне. А ако си прекалено настоятелен, най-много да я отблъснеш. В крайна сметка, когато някой непрекъснато ходи по петите ти и иска секс, какво ще си помислиш Колко е влюбен Или че просто иска да те прекара през кревата...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

GOSTA
    Guest
    Твърде мноо се отклонихте от топика Оказва се,че само напиването помага 90% от случеите Търих некъв нов съвет поне,но ....NP

Град
    SoFia
    Цитирай Първоначално написано от California
    Ами ако отидеш при някоя и й кажеш "Ш, маце, ай да прайм секс" няма да стане! Няма да стане и ако чакаш тя да ти се хвърли на врата ей така от нищото...
    Единия вариянт е да си платиш
    Ми...то с приказки няма да се научиш, колкото и да ти обясняваме...
    Де да знам...има толкова глупави момичета, че като им кажеш две три сладки приказки от типа "Миличко, слънчице, пиленце, няма друга като теб" и са готови...само че не всички са такива...
    Като за начало пробвай да почнеш по-отдалеч...срещи, кафета, малки жестове на внимание, елементарно уважение...после малко по малко започвате да оставате на саме, целувки на правилните места, прегръдки, ала-бала...
    ох, ми не знам как го правят момчетата....дано да не съм те объркала прекалено....
    Веднъж да съм на едно мнение с момиче...
    Ako si postroil zamuci fuf fuzduha ne znachi che si bachkal naprazno.Te sa tochno tam kudeto traa da budat,prosto izgradi osnovi pod tqh!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от hipnoza
    аве кат прайш секс за пръв път значе, че "пускаш".....ай изпокарахте се за простотии
    А като правиш секс за втори път не значи ли че пускаш ?
    ПИСНА МИ!

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    SPORED MEN EDNO MOMI4E PUSKA NA NQKOE MOM4E KOGATO GO OBI4A. !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Ani_girl
    SPORED MEN EDNO MOMI4E PUSKA NA NQKOE MOM4E KOGATO GO OBI4A. !
    Хаха глупости .

Голям фен
    kogato ste zaslujili...togava...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    E, като ти гледам аватара ми е ясно защо така мислиш.. Малките чалгаджийки ги ебат не защото те искат, а защото баткото(мутрата) с тях иска. Мога да ви кажа, че обобщено жените пускат по две причини:
    1. Защото им се иска( по любов или чисто плътски )
    2. За пари - дали ще им ги дадат директно или ще ги водят по кафета, дискотеки и ще ги возят със скъпи коли - все едно.
    Така, че който иска да му пускат или трябва да събуди желание в момичето или да има пари да си плати по един от посочените начини

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    E, като ти гледам аватара ми е ясно защо така мислиш.. Малките чалгаджийки ги ебат не защото те искат, а защото баткото(мутрата) с тях иска. Мога да ви кажа, че обобщено жените пускат по две причини:
    1. Защото им се иска( по любов или чисто плътски )
    2. За пари - дали ще им ги дадат директно или ще ги водят по кафета, дискотеки и ще ги возят със скъпи коли - все едно.
    Така, че който иска да му пускат или трябва да събуди желание в момичето или да има пари да си плати по един от посочените начини
    Бате едно малко уиски и един шарк са ти 5 лева, да не земе ти отънее портопея те еба у габровеца смешен ти явно си от тия дето хем да ебат хем тя да ти плати сметката .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си