Цитирай Първоначално написано от California
Еми ще ме извинявате, ама ако някой дойде при мен и ми каже направо "Айде да правим секс" (все едно съм на повикване) най-много да го напсувам!Вярно и аз не обичам прекаленото увъртане, но за някой неща човек трябва да е малко по-съобразителен...плюс тва аз ако искам секс от някой няма да го чакам той да се сети, направо аз ще си действам
В предната тема бях писала как мисля, че би било удачно да си поискате,поне според мен, така че няма да го пиша по 100 пъти...
Абе вие не умеете и да четете ли Не мисля че си чак толкова глупава, за да погледнеш толкова праволинейно на поста ми. Вярно е, че не споменах изрично никъде, че с момчето вече трябва да сте близки, но как можеше да ми хрумне, че вие пък няма да се сетите. Аз не те карам да правиш курвенски истории, като отидеш при непознат в дискотеката и му кажеш: "Айде да правим секс". Но представи си следната ситуация излизаш с въпросното момче вече известно време, кафенца, дискотеки, бла глупости. Целувате се, водите се за ръка и т.н. романтични истории. Обаче останете ли насаме, нещата НЕ стигат до секс. За сметка на това, ти го желаеш ужасно. И какво правиш Ами като всички днешни тийнейджърки пърхаш с мигли, облизваш устни и други не дотам ефикасни глупости, за да му ПОКАЖЕШ, че го искаш. Вместо да отидеш при него, да го прегърнеш и да му КАЖЕШ: "искам те, хайде да правим секс"...

Достатъчно словоизлиятелна ли бях този път за да схванете най-накрая основната ми мисъл