Цитирай Първоначално написано от LadyDi
Цитирай Първоначално написано от California
Мисля, че малко смесихме нещата...едно е момче да си поиска секс от момиче, друго е момиче да си поиска от момче...
На мен до сега не ми се е налагало да полагам неистови усилия за да правя секс с някой (включително и да "пърхам с мигли")...Точно за това е пусната темата-как момчето да си поиска! Мисля, че ако аз (момиче съм) кажа на някой "Айде да правим секс" по-скоро ще се съгласи и няма да ми откаже...но ако момче ми го каже тва на мен - загубена кауза...
Ето тук е мястото да ти задам въпроса "ЗАЩО"
После ходите и ми се оплаквате, че имало сексуална дискриминация между мъжете и жените... Ами как няма да има, след като си толкова уверена в това, че всеки, на който смигнеш ще скочи в леглото ти. Значи не се отвращаваш от себе си, когато поискаш секс, но се отвращаваш от момчето, което си поиска от теб Смешно е.
Права беше, че говорим за другата ситуация, когато момчето трябва да си иска секс от момиче. Но пак си представи защо трябва да се отлага неизбежното Тя или го желае или не го желае. И в двата случая е едно и също
Защото при момичетата не е като при момчетата за секса,и не е дискриминация както казваш,защото се подразбира,че е нормално при директен въпрос за секс към почти непознато момиче тя да откаже,а обратното не,на нас момчетата винаги ни е пукало по-малко, а и момичетата по принцип са много по недостъпни Дори допълнително се правят на такива,за това са и по специални,аз лично не ги критикувам за тази "дискриминация" защото донякъде имат право,не е това начина да поискаш секс от момиче,логично ще ти откаже. А това,че момиче като предлои директно на момче в повечето случаи момчето се съгласява е друг въпрос,просто това е основна разлика м/у m-чета и f-чета. Мале колко неразбрано обяснявам btw п отази тема може много да се спори и коментира,но е забвано :P