- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трябва ли момичетата да си махат космите от ръцете
аз си ги махам по принцип но ме интересува как мислите
Vseki moje da si izbere kakyv da byde , no v pove4eto slu4ai se vodi po mnenieto na ostanalite.Bydi individualen v tova e 4aryt ti !!!
Не е задължително.И аз мойте ги махам.![]()
Everything happens for a reason..
OUT OF SUBJECT, rich kids will never have what I do. I da, ponqkoga ima znachenie, kogato nqma smisyl.Първоначално написано от Ice
OMG... ami az 6te ti dam sledniq primer ... : ako te pregarne gorila ili kosmat maj dali 6te ti e hubavo ... tova e moeto mislene a za drugite neznam i ne me interesuva taka 4e ne komentiraite tozi post![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
ами мн ясно 4е е по хубаво да си ги махат аз не искам да ходя с 4убака а си ги епилирам камо ли някое моми4е нем тва ми е мн противно отврат е пак си въпрос на ли4ен избор![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
ако не се налага-не
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Зависи от косъмчетата, които имашАко не пречат и не се виждат много, няма смисъл, но от естетическа гледна точка е по-добре да нямаш
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да!!!
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ne e zadaljitelno, no ako se pak si gi mahash e hubavo s kola maska shtoto ako si gi brasnesh sled tfa staat mn protivniina4e az si gi maham
+1Първоначално написано от miloto_girl-4e
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Ми аз предпочитам да нямам косми,но всеки сам си решава...
Еми не е задължително .. аз мойте не ги махам тъй като изобщо не се виждат
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Моите въобщееее не се забелязват. Почти нямам. затова няма смисъл и да скубя нищо не мога да дръпна
Обаче една приятелка си ги маха с кола маска и като почнат да поникват (нали тряббва да достигнат определен сантиметър за даги махнеш пак) и е суууупер грозно.Леко показали се, все едно си ги офъкала.БруталноЗатова според мен трябва да се махат при силно окосмяване.
Много се радвам на малки и руси косъмчета, които едва едва се виждат, не знам защо.![]()
Всички останали трябва да се махат...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
те и моите бяха руси ама ги махнахдаже още не са пораснали втори път хаха ... Tвърдо ДА ;]
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
s kakvo gi mahate teq kosmi![]()
Всеки както си реши за себе си.Ако са гъсти и се забелязват по-добре ги махни.А ако не-няма смисъл да се занимаваш с тях![]()
y5tg
Като бях майлка скубех космите по ръците на баща миТаа махайте ги -момчетата ...=p
Да,ако има леки оформени мускули е мн красиво.![]()
Всеки си преценява сам за себе си.Аз моите лично не бих ги махнала.При положение, че не се забелязват, просто няма смисъл.
Не нетрябва момче да си маха космите на ръцете........
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
според мен не трябва освен ако не са прекалееееееееено дълги и забелязващи се![]()