.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Guest

maska na elseve-kak da q polzwam

днес си купих маска за коса на лореал-елзев(или там квато се води)но никъде няма опътване как да се ползва.Колко време да седя с нея и къде да я нанасям-само в корените ,по цялата дължина или и в корените и по цялата дължина на косата?моля помогнете или поне кажете вие как позвате маски за коса

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Ами трябвало да питаш още в магазина като си си я взела. Аз не сам ползвала такава маска и не мога да ти кажа как да я ползваш,апак и то зависи от самата маска някой се измиват др. не ....някои се мажат само по върховете др по цялата коса. Иди до магазина от кадето си си я взела и попитаи как да я използваш

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Guest
    razbrah kolko da sedq i kyde da q nanasqm
    wyprosa mi e kato si q slova(kosata mi e dylgi`ka) i q hwana s [nokla dali da i slagam nqkfa kyrpa ogore ili naelon ili ne?molq kavete
    spe6no e

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Не закфо са ти ...аз не слагам .. ама нз може да има и такива маски... но мисля че не ти е необходимо

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Ами маската за коса е нещо като балсам , но малко по-различно . Ползваш я както ползваш балсам - нанасяш по дължина на косъма и измиваш .

nanasq6 q varhu vlajna kosa i iz4akva6 5-7 minuti,sled koeto q otmiva6 s topla voda.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си