- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли си план за чикиите?
По колко пъти на седмица биете?![]()
nqkoi sa zodovoleni dostatu4no i ne stigat do 4ikii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не е точно такаПървоначално написано от LiLeNcEtOoO
![]()
понякога може много да ти се иска секс и .. като го няма гаджето...прибягваш до ръката![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
чикията е божи дар без който неможем !Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
![]()
както си я направиш ти друг неможе!![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
Първоначално написано от miracul
tova mi prozvy4aka to4no kato dumi na super super zagorqlo mom4e....
ZLA, така е лафа бе не си ли го слушала или в гетото не знаете кво е хумор ?!
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
или чекията е за удоволствие секса за престиж аГЪАГХПървоначално написано от miracul
![]()
Не всеки мъж се вижда с гаджето си всеки ден и не всеки прави секс всеки ден.
abe aide ne mi govorete 4ikiqta e kato svetal la4 v moq den i q praktikuvam ejednevno
Айде, айде...дори и да е най-задоволения мъж на света, пак ще си прави чикии....тука въпроса не опира до задоволяването от жена, което получават мъжете!Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
А това на мен пък ми прозвуча все едно от устата на някое келешче от женски (ако има нещо женско в него) пол, което няма никаква представа що е това секс и к'во се прави с него!Първоначално написано от ZLA
Чикията наистина си е върховно нещо и хич не е толкова обвързващо и ангажиращо като секс-аА и тогава се иска желание само от единия
![]()
Най-накрая някой да каже нещо умно! =D>Първоначално написано от Цеко_Сифоня
Левски шампион але але!
bije boje kolko mnogo "umni" mneniq vijdam vseki si ma mnenie az kazah moeto vie nqmata pravo da me uprekvete dori i da ne sum prava tyva e forum vse pka ili gre6a a ????neznam vie tuka plovinata bez da citiram imena se zaqjdata praitesw na mnogo umni dikozvate li se kvo praite neznam ama e taka se zamislete a da o6te edno moe mnenie polovinata nqmate 4uvstvo za humor nadqvams e da s epoqvi nqkoga i pri va s
![]()
![]()
Да си чувала за свобода на словото? Оттам има и свобода на писменото слово. Можем да те критикуваме, колкото поискаме. Май не можеш да аргументираш мнението си, щом веднага започваш да говориш да не ти говорим.
haha toq laf e mnogo star - rulira ot vsekydeПървоначално написано от Цеко_Сифоня
, a ina4e - temata mi se struva meko kazano bezsmislena
![]()