- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо сексът ...
... се възприема като някакъв вид жертва от страна на момичето? момчето винаги е готово за секс, а момичето трябва по всякакви начини да бъде склонено да "се навие", да "пусне", и др. какво е тоя начин на мислене, изобщо не мога да разбера. и момчетата и момичетата изпитват еднакво удоволствие от секса, имат еднакво желание и потребност да го правят. секса не е нещо неприятно за момичето, което то прави само за да угоди на приятеля си! момичетата също обичат секса!
Да, това е другото.за жените е срамно да проявяват сексуалност, а за мъжете е гордост
Едно момиче, което не се срамува от сексуалността си веднага бива обявено за курва.
Момчетата хем се отнасят с омраза и пренебрежение към него, хем в същото време нямат нищо против да се възползват.
От друга страна момиче, което пък се притеснява и не е толкова освободено, бива обявено за смотла, задръстенячка.
В същото време, мъжете могат да бъдат курви и дори да бъдат потупвани по рамото за това.
Изобщо има нещо адски сбъркано в цялата тази работа, в начина по който се възприема секса.
Да не споменаваме за цинизма с който се говори за него.
Едва ли не секса се възприема като някакъв акт на агресия: "изчуках я", "наебах я", "накарах я да ми лапа", "изпразних и се в устата" и всякакви такива, с други думи "аз съм мачото, направих и да и е гадно и съм горд и доволен от този факт".
![]()
bili mogal da go raziasni6 na pove4eto ot tvoia pol za6toto ivno malko ste tezi koito go proumiavat.kogato zadade vaprosa mi ide6e mnogo zdravata da te nahrania no 6tom pro4etoh poslednoto napisano moga samo da te pozdravia.sigorna sam 4e vsiako momi4e a na tova mnenie.ako malko pove4e mom4eta si zadavaha tozi vapros jenskia pol niama6e da se pritesniava da se 4ukat navoilia ili da prikazat za polovia si jivot.
Jenite obiknovenno pravqt sex s 4uvstva,a pri mom4etata sex-a e prosto udovolstvie...edva li ne vse edno da otidesh da izpiesh edna bira!A i psihikata na momi4etata e dosta po-razli4na,te sa dosta 4uvstvitelni i se optvat da si predstavqt sveta perfekten!E znaem 4e ima dosta momi4eta koito ne im puka s koi shte si legnat i dali go poznavat ili ne,no kato cqlo momi4etata sa mnogo po-sdurjani ot mom4etata vuv vsi4ko!Po-pritesnitelni...i iskat da pravqt neshtata "pravilno"-i do kolkoto znaem e obshto prieto 4e momi4eta koito pravqt sa pravili sex s pove4e mom4eta se vodqt za kurvi,a ako edno mom4e spi s mnogo momi4eta e playboy!...taka 4e samoto obshtestvo e nalojili tova mislene!
az mislq 4e momi4etata predpo4itat da go pravqt s 4ustva s nejnost i romantika(e pone pove4eto) a mom4eta ne sa tolkova romanti4ni te iskat udovolstvieto ot seksa(e pone pove4eto) nqkoi mom4eta daje biha legnali i s parvata s cici i kraka kolkoto da go izpitat!i e vqrno 4e ponqkoga momi4eta puskat samo za6toto mom4eto iska!no ne vsi4ki momi4eta go pravqt samo zaradi priqtelq si pove4eto go pravqt za6toto im haresva i im e priqtno zatova razli4nite hora gledat po razli4en na4in na seksa!
v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!
първо да отбележа, 4е на жените удоволствието им е дале4е по-голямао..(само дето за разлика от мъжете не се полу4ава винаги)Първоначално написано от Анонимко
врото
вредните културни предпоставки, които мъжете сами са създали- вековното отношение към жената като към собственост е довело до превръшането на секса в признак на ПРЕСТИЖ за мъжа.
вековната анатема върху полигамията при жените от страна на мнотеисти4ните религии
(християнство, ислям, юдейство)пък е при4ина за зената секса(особено секса преди брака) за нещо греховно..
от там и цялата измама и набутка.
от физиологи4на гледна то4ка половият нагон при мъжа се появява по-4есто, но до по голяма степен подлежи на контрол от страна на съзнанието.
В променената социална и културна обстановка на 21 век следва вси4ки мъже да преосмислим този погрешен подход на вла4ене подир жените изадоволяване на вси4ките им прищевки, както и бра4ното обвързване като излишен рудиментарен остатък от средновековието.
По този на4ин смо ги караме да си "вдигат цената"
п.с. заслужава се да наблегнем и на една твърде интересна 4ерта на женската психология.
когато на обществено място привлекателен мъж обърне внимание на някоя по-невзра4на и неособено привлекателна жена, с по ниска собствена"цена", тогава пове4ето "алфа" женски наоколо автомати4но си свалят "цената" от завист..
Мъжете имаме и още едно преимущество- запазваме половата и репродуктивната си функция до зна4ително по-голяма възраст от жените.
п.п.с. тъкмо се канех да пусна подобна тема и братото ме изпревари.. о4евидно и други пи4ове са по4нали да се озъзнават..
стига гюве4 за дамите![]()
кефа си е кеф, престижа си е престиж, те нямат нищо общо извън нашите инертни мозъци,
и е само въпрос на време вси4ки мъже да забравим какво зна4и думите "издръжка" "брак по сметка" и дори "курва".. заради тези понятия са се ка4или на главите ни
п.п.с. Ъпсурт- "Искам твойто тяло"![]()
Много правилно разсъждаваш. И отговора на всичките ти въпроси се крие в това, че ние жените, позволяваме на мъжете да бъдат ловци и ни харесва да ни преследват. Докато това е така, ще бъдем курви, задръстенячки и така нататък. Просто трябва да използваме тяхната тактика.Първоначално написано от Анонимко
Т.е. когато се стигне до секс с някое момче, на което не държите особено, просто на другия ден се обърнете и кажете на останалите: "наебах го... не беше нищо особено". Дръжте се като тях, покажете че не ви е срам от сексуалността ви.
Но знаеш ли, докато всички стоят и мислят върху този факт, той няма да се промени. Бъдете и вие цинични и никак недейте да се срамувате да си поискате секс от някого, ако го желаете. Ако ще да ви тръгне приказка на курва. С какво това ще ви промени![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
po toq wapros stiga da se znae i da se razglasqwa pred 6irokata ob6testwenost, 4e
"gyltaneto na spermata namalqwa riska ot rak na gardata"
taka 4e lekarstwo ima i se razdawa bezplatno..
![]()
![]()
![]()
ne e taka 4e kato priznae za seksoalnosta si edno momi4e i vednaga zna4i 4e e kurva! kurva e kogato go prai s cqlata neina kompaniq i s drugi ei taka a momi4e koeto go pravi samo s gadjetata koito ima ne e kurva za men
mi tova ve4e se promeni i vse pove4e momi4etata po4naha da se pravqt na golqmata rabota 4e pravili mnogo sex , pylna glupost i tova i drugoto nito e jertva nito e gordost![]()
nqkvi pikli na po 14 godini tragnali s 20 21 godi6ni i si mislqt 4e gi obi4at oniq i se praat na golqma rabota ei takia me draznqt mn posle 6to i kazvali kurva mi kfa si?Първоначално написано от gboy
Е тва си е тъпотия от край време. Винаги са ме кефели жени които си искат секса.![]()
...
...
Ми мене ме боли хуя какво ще си помислят за менесекс на екс. Пък жените да се вайкат защо мъжете могат па те не. Лично за мене курвите са дъ бест.
![]()
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Жертва е, ако не чувстваш нищо, докато те ебат или ако ти е неприятно.
аз имам своя теория по въпроса..може би защото след като са правили секс, ако някой разбере следва -> момчето е герой а момичето курва ..доста неприятна ситуация за момичето..
може би момичетата ги е страх от факт-а че другите ше ги мислят за леки жени и к*рветини..
немога да си го обясна по-друг начин..ако вие можете давайте!![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
И аз съм на същото мнение...не може хем да си жертва хем да ти е приятно...Първоначално написано от `Death`Whore`
Тогава-Искам да съм жертва![]()
za6toto pri jenite e po-slojno..pone [pri pove4eto momicheta problema spored men e v tova che prekaleno mnogo se zamislqt-dali trqbva da pravqt seks tochno v tozi moment,dali vsi4ko 6te bade idealno,dali priqtelqt im 6te ostane maksimalno zadovolen,dali momicheto 6te poluchi orgazam,dali nqma sluchaino da se skasa prezervativa,dali cikala nqma da poprechi,i..o6te mn dr ne6ta..i vijte kakvo stana..kolko mnogoo "dali"..![]()
Momicheta mai trqbva da prestanem da misilim tolkova mnogo i da se pritesnqvame za 6tqlo i ne6tqlo,za6toto to ot tva polza nqma..trqbva da sme po-impulsivni v seksa,za da ima po-golqmo udovolstvie,kakto i momchetata pravqt..i vijte pri tqh deistva..Te za ni6to nemislq,kogat im stane hubavo,osven za tva da im stane o6te po-hubavo\
/ =D> ,za koet moga samo da gi pozdravq!za6toto te se chuvstvat napalno svobodni i premahvat vsichki zadrajki..nqma misli,no ima palno udovolstvie.. \
/ BRAVO MOMCHETA!!!samo taka!
Защото за момичетата сексът означава нещо много повече, от колкото за момчето и те влагат далеч повече емоция в този акт.
За съжаление обаче има и доста момичета, за които секса е просто "чукане"...Първоначално написано от machoka
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Въпрос на излишна гордост според мен! Момичетата са си просто такива!
Никога не се бори с прасе, и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса.
Нима е проява на "излишна гордост", ако не си вдигаме краката пред всеки?Първоначално написано от freeman
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Точно на гордост! На какво друго! Ако ми кажеш друго по-точно определение ще те почерпя с...Ъъъ бисквитка! :PПървоначално написано от California
Бисквитки си имам и до мен в момента...
Ами не, по скоро морал, достойнство, принципи...понятия непознати за булшинството 13-14 годишни...
Морала настрана(няма такова нещо веднъж направи ли го),за едно момиче първо е чувството за страх и несигурност... А за булшинството, кое нричаш булшинство?Първоначално написано от California
Пъпчивите 14 годишни пикльовци, влизащи тук с женски никове и разиграващи ни... Моля те недей!
![]()