- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за днешното поколение
Шо бе? Аз се кефя на хора дето само се фукат кви неща имат. Има поне на кого да се смея.
хора които възпитават децата си винаги на скъпото да налитат незнаят какво им причиняват - когато някога се отделят от мама и тати(чичко паричко) как ще се справят като елементарни сметки немогат да си правят
ами отговорът е : никак
това дали имаш блузка от 20 или 200 лева не те прави нито по-уникален нито по-оригинален-все пак е блуза, нали?!
"Целувка за лека нощ"
За мен не децата са виновни , а родителите им . Просто в днешно време всеки се чуди кой от кой да е . То са дрехите , телефоните , на кой да е най-скъпото ... Абе съревнование !
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
e da vse pak roditelite vinagi iskat nai dobroto za decata si .... neznam mn takava tema nqkva ......
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
bolen sam i sam kontuzen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
1.во днешната младеж са големи дупета мама им да ебаПървоначално написано от XePouH
2.аз си играх с колички до 7-ми клас, че може би и до 8-9-ти, ти кво знаеш
3.не е хубаво да си от русе, ама тва си е мое лично мнение
@Ogonek&Cooh_21.01.06_HMSU_7th_Birthday@Black_Box_ 112kbps.mp3
To nekvi glezeni pe4lemeta vinagi 6te ima,kvo da se pravi.To ve4e mene me e sram da si pokaja gsm-a.V daskaloto ima edno lape okolo 3 klas i ima super qk telefon s kamera,mp3,awe si4ki ekstri i az mu vikam za kvo tii sq takuv tel,a to kato mi kaza nali trqbva da se haresam na gajeto,napravo me zabi.Az kato bqh 3-ti klas vuob6te ne sum mislila za takiva raboti,eh boje nakude vurvim mi e mn 4udno![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!