- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Легализирането на наркотиците
Гледах едно докукментално филмче на ABC по тази тема. Представен е един футуристичен свят на 2015, в който всички наркотици са легални. Можеш да си купиш каквато синтетика искаш в специални аптеки или направо от дискотеката. Различни специалисти си казват мнението как легализирането ще се отрази върху обществото. Интересно ми е ващо мнение какво е ? Дали това ще се отрази позитивно или негативно върху проблема с наркотиците ?
Аз лично съм за легализирането им, но после ще се обосновя![]()
Aми това е неизбежно.. то и алкохола са се опитвали да го забраняват и ефектите от забтраната са били направо ужасни..
наркотиците не са били забранени никъде допреди 2-рата световна война и не е имало никакви проблеми с тях..
всеки има право сам да решава какво ще пасе..
може да е забранено, но става за бране![]()
м да, и аз съм на тфа мнение.Първоначално написано от exploitedteen
никой не спори, че е вредна, но
цигарите и алкохола също са не
по-малко вредни от нея..пък са
легални...
тъпо е да четеш как съдят някой
си, защото са го хванали с 1-2
джойнта.![]()
t666..za kfo sa izlagate we..kak 6e se legalizirat???...predstavqte li si kva 6e e degradaciq!!! naprotiv..trqbva da ima o6te po golemi nakazaniq za narko dilari i plasiori..legaliziraneto s ni6to nqma da pomogne na horata...nito 6te namali potreblenieto na narkotici...daje mislq 4e 6te go uveli4i..a tva e stra6no. I molq vi se izob6to ne po4vaite sq da mi stravnqvate alkohola i cigarite s marihuanata i drugite narkotici..nau4ko e dokazvano 1000 pati 4e narkoticite sa mnoogo po vredni i uvrejdat mozaka..i vodqt do prestrastqvane...taka 4e ne se izlagaite i ne se pravete na "nestandartni" kato kazvate 4e ste za! Imaite si narkoman4e u vas pa posle mi govorete taka!
Аз съм за....може би само за леките наркотици,но пък си мисля друго..ако легализират всичко,тийнейджърите като мен,които си мислят,че така изглеждат по-готини в очите на другите няма да им е толкова интересно..Освен тва съм на мнение,че в живота трябва да опиташ сичко,а въпрос на здрав разум е да не продължиш...и е тъпо да опандизят някой заради 5 грама кока или 2 цигари марихуана!
и една вметка...Свобода за ЖОРО!
\/
Аз не съм "за", но наистина алкохолът и цигарите се продават абсолютно свободно, дори на малолетни с извинението, че "тати ме праща".
Pe666o, ако успееш да ми докажеш, че
марихуаната е по-вредна от цигарите и
алкохола...шти изпълня три желания ебахти
![]()
![]()
![]()
мхм, знаех си, че пропускам нещоПървоначално написано от adi4ka
Веднъж гледах по телевизията - имаше нещо като кукла с нещо като бял дроб. Пуснаха И цигарен дим и показаха, че с нищо не могат да се махнат катраните от него, възможно е само с киселина. НЕ ПОДКРЕПЯМ МАРИХУАНАТА, НО ЦИГАРИТЕ СА СЪЩО ТОЛКОВА ВРЕДНИ!
И мислиш ли, че ще живеем в един по-добър свят?Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Против! Леки, тежки .. всякви. По-тежки наказания за пласиори - от 40 до доживотна!
http://www.freejoro.org/
тук пи6е всичко
pe66600, ква деградация бълнуваш бе пиле шарено?![]()
в Амстердам ежседми4но идват по над 5000 американски и още толкова английски туристи да се позабавляват за уикенда , държавата плаща на инвалидите да гледат трева, която се доставя безплатно на раковоболни..
а в Холандия най малък%от у4ениците пафкат треав, защо ли?..
то преди време "светата" инквизиция е била забранила писането 4е Земята се върти.. затова Глилей ибягал в Амстердам, там вси4ко било разрешено![]()
![]()
хаах .. е то с твойта логика трябва навсякаде да се забранят цигарите и алкохола или да се легализира тревата!Първоначално написано от Lola Bunny
Убеден съмПървоначално написано от бездомник
![]()
![]()
твърдо ЗА съм за легализирането
или поне за декриминализирането на марихуаната.
И твърдо против за легализирането
на останалите гнусни синтетични боклуци.
www.promena.org !!!
Нявярно защитаваш някого. Познаваш ли някой от "средите"?Първоначално написано от LunaTriCk
нищо такова не съм казала.простоПървоначално написано от WILD__BOY
не смятам, че на един човек например
трябва да му се забранява едно нещо,
и да му се разрешава нещо което вреди
не по-малко.
trqbva pone nqkoi da se legalizirat. primerno marihuanata i LSD. ako sa nezakonni, upotrebata im nqma da spre, no za smetka na tova decata 6te se trovqt s boklucite koito im probutvat s risk za zdraveto i jivota si. ako ima ka4estven kontrol ot strana na darjavata, kakto uj ima za alkohola, 6te e dosta po- bezopasno.
osven tova zamislete se kak nai bezskrupolnite prestupnici zabogatqvat za smetka na darjavata i na potrebitelite, kato targuvat s narkotici.
i... kakto po4ti vsi4ki predi men zaqviha - alkohola, koito e dosta opasen narkotik, e legalen.
записаните смъртни случаи от марихуанаПървоначално написано от WILD__BOY
са 0 . а от алкохола и цигарите ?
сам си прави изводите кое вреди повече
Lake_bodom хм..искаш легализация на ЛСД?
хм...или не си достатъчно запознат какво си
причиняваш, вземайки такова нещо...или си тъпичък..
... или няма представа какво е лсд.Първоначално написано от Lola Bunny
това имах предвид подПървоначално написано от pain
"не знаеш какво си причиняваш"![]()
намерил кво да сравнява...ЛСД с джойнт..
![]()
![]()
Хайде всички да се друсаме! То Амстердамци са за пример, няма що!Първоначално написано от Анонимко
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Значи нямаш нищо против кокаина?Първоначално написано от pain
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."