.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Guest
    тц тц...как може да говориш така
    за майка си бе...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lola Bunny
    тц тц...как може да говориш така
    за майка си бе...
    айде бе мойто момиче развихри са малко.. искам да чета псувни от дама "анти гол купон"..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    е темата си беше верно под всякфа критика... дори нарушава законите на българия
    а [ЦСКА]ф0р3в3р и нео според мене тука вече си врат носа там където не им е ралта... ако ще и със 100 кг обици да е вас тфа кфо ви ебе не моа да разбера ф случая?
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Awe na vas mai vi trqbva forum "skandali i drugi podobni". Ne razbirate li,4e horata sa razli4ni i e normalno da imat razli4no mnenie i otno6enie kum ne6tata ot jivota.E...ako si nqmate druga rabota-karaite se.No mislq,4e tazi tema vze da stava glupava s va6ite skandali.Az li4no ne zastavam na nikoe mnenie,za6toto nito sum vidqla snimkite, nito puk mislq,4e imam pravo da kazvam kvo da ima v foruma i kakvo ne.Tei 4e-opravqite se!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Guest
    тя темата и със и без наште скандали...
    все е глупава

Мега фен Аватара на machoka
    Считам, че сме се разбрали с НЕО, но ето все пак какво му написах на ЛС:

Позволи да преминем на 'ти'.

Този форум трябва да служи на малките деца за пример. Не трябва да ги подтиква към масови сексуални актове, не трябва да ги подтиква към наркомания. Ти толерираш първото. Имай си собствено мнение, нямам нищо против, но не го налагай е не убеждавай в него останалите. Защото мен и още няколко големи тук няма да заблудиш, но какъв пример ще дадеш на 12 годишни момиче, решило да види 'как вървят нещата из сексуалния живот на днешните и наборки'? Да тръгне по подобни купони?

Не, тук трябва да ги научим на морал, а той отсъства от подобни сексуални хаотични купони и контакти. Тези снимки, които постнахте не са подходящи за малки деца, защото не им дават пример на подражание, подходящ за тяхната възраст. Като станат над 20, нека правят каквото искат. Но докато тук има непълнолетни и повечето дори малолетни деца, то те няма да гледат развратни сценки, бидейки убеждавани, че видиш ли, това е нещо 'нормално за съвременния тийн'. И така да е - то не е правилно, сигурен съм какви ще са последствията, ако баща види 13 годишната си седмокласничка в подобни пози и сцени в подобни снимки. Повярвай ми, няма да се зарадва.

Не те гоня от форума, а ти казвам да постваш тук по предназначение. Ако се промениш, заповядай пиши си колкото ти душа сака. Ако продължаваш тези убеждения да ги налагаш във всяка своя тема - няма да го бъде. Виж колко е простичко.

Що се отнася за авторските права, ще проява толеранс. Но това, което правиш не е редно и се замисли. Най-малко от етична гледна точка е редно да споменаваш сайта/източника, от който е копирана статията. По други интернет форуми подобни на твоите теми, без посочени такива се заключват и не след дълго изтриват.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    хах даже първия пост на Нео е написан на кирилица и се различава от стила, който показва със следващите си постове..
    относно авторското право и запетайките мога да кажа- ХАХХАХАХА
    личи си колко си запознат...

бтв това, че банда чекиджии са ти писали за линк към снимките за да събират материал какво точно означава??
    Ami NEO zatova e NEO...ima mnogo liza i sam prezenia koe da pokaje))))

Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Считам, че сме се разбрали с НЕО, но ето все пак какво му написах на ЛС:

Позволи да преминем на 'ти'.

Този форум трябва да служи на малките деца за пример. Не трябва да ги подтиква към масови сексуални актове, не трябва да ги подтиква към наркомания. Ти толерираш първото. Имай си собствено мнение, нямам нищо против, но не го налагай е не убеждавай в него останалите. Защото мен и още няколко големи тук няма да заблудиш, но какъв пример ще дадеш на 12 годишни момиче, решило да види 'как вървят нещата из сексуалния живот на днешните и наборки'? Да тръгне по подобни купони?

Не, тук трябва да ги научим на морал, а той отсъства от подобни сексуални хаотични купони и контакти. Тези снимки, които постнахте не са подходящи за малки деца, защото не им дават пример на подражание, подходящ за тяхната възраст. Като станат над 20, нека правят каквото искат. Но докато тук има непълнолетни и повечето дори малолетни деца, то те няма да гледат развратни сценки, бидейки убеждавани, че видиш ли, това е нещо 'нормално за съвременния тийн'. И така да е - то не е правилно, сигурен съм какви ще са последствията, ако баща види 13 годишната си седмокласничка в подобни пози и сцени в подобни снимки. Повярвай ми, няма да се зарадва.

Не те гоня от форума, а ти казвам да постваш тук по предназначение. Ако се промениш, заповядай пиши си колкото ти душа сака. Ако продължаваш тези убеждения да ги налагаш във всяка своя тема - няма да го бъде. Виж колко е простичко.

Що се отнася за авторските права, ще проява толеранс. Но това, което правиш не е редно и се замисли. Най-малко от етична гледна точка е редно да споменаваш сайта/източника, от който е копирана статията. По други интернет форуми подобни на твоите теми, без посочени такива се заключват и не след дълго изтриват.
    G-n Machoka,ne pozvoliavam na hora,koito ne me poznavat i vapreki tova me opredeliat da mi govoriat na TI....ta i az smiatah 4e sme se razbrali..oba4e iavno ne sme....
    taka 4e ste e PERFEKTNO...da vzemete g-ne da ZAKLU4ITE VSI4KITE MI TEMI!Taka ste spestite na DEZATA DA SE OGRAMOTIAT..PONE MALKO

Vsastnost....napravo gi CENZURIRAITE,za po sigurno!!!!

мачок, ЕВАЛА!
    време беше някой да спре тъпата тема
    нео, едно 90% от форума те мислят за
    тъпак и комплексар.е тфа ако не ти
    говори нещо...то да беше един човек,
    ама са повече, повярвай ми.
    никой няма нужда от тъпите ти
    КОПИРАНИ теми.
    получил си ЛС-та с молба за линка от
    същите комплексари като тебе дет искат
    да видят цици и задници.
    първово в тоя форум не влизам и може и да има 90% анти-нео, но ти казвам, че в българия има много повече от хората в тоя форум и съм сигурен, че повече от половината им се гледат цици и задници, поради простата причина, че това е нормална човешка потребност! И не мисля, че като ти се гледат полови органи има нещо нередно в човека. можеш да се обръщаш към мен с думата "комплексар" само ако ме познаваше добре! Да писах лс, з-то искам да видя какви са тези купони, на които не съм отишъл, не защото просто "искам да гледам задници", но искам да видя какво прави "днешната младеж" добро или лошо аз искам да видя линк-а. Още повече, че съм навършил пълнолетие, който не иска да гледа цици да не влиза в сайта!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ахам...
    няма да е зле НЕО да отиде на психиатър, защото говоренето за себе си в трето лице издава някои сериозни отклонения...

в една стара твоя тема един гост беше написал нещо яко за теб... ще взема да го потърся...
    PI4....ti spezialno napravo me udivliavach!!!Ne ti li omrazna da se zanimavach s men be 4ovek,niamach li si patka da si igraech...Ako tolkova te kasae moiata persona..da vzema da ti izpratia AVTOBIOGRAFIATA SI na mail...za da sprech s prostotiite si..

Цитирай Първоначално написано от arrr
    мачок, ЕВАЛА!
    КОПИРАНИ теми.
    да видят цици и задници.
    първово в тоя форум не влизам и може и да има 90% анти-нео, но ти казвам, че в българия има много повече от хората в тоя форум и съм сигурен, че повече от половината им се гледат цици и задници, поради простата причина, че това е нормална човешка потребност! И не мисля, че като ти се гледат полови органи има нещо нередно в човека. можеш да се обръщаш към мен с думата "комплексар" само ако ме познаваше добре! Да писах лс, з-то искам да видя какви са тези купони, на които не съм отишъл, не защото просто "искам да гледам задници", но искам да видя какво прави "днешната младеж" добро или лошо аз искам да видя линк-а. Още повече, че съм навършил пълнолетие, който не иска да гледа цици да не влиза в сайта!
    Само че 'всички хора в България' са над 18 и си носят отговорнист. Тук няма да се разпространяват подобни материали, вече споменах, поради под 18 годишните потребители, които са по-голям процент от половината потребители.

г-н Loveza NEO,
    Трябва ли аз да Ви банван, след като съм Ви помолил най-учтиво за нещо? Когато аз дойда във Вашия форум, ще се държа така, както Вие определете за подходящо за тамошната обстановка. Банват се хора, които не подбират от дума. Вие ми изглеждате по-схватлив, нима е необходимо насилствено да Ви се ограничава достъп, при положение, че просто може да се вслушате в моя съвет? Покажете, че сте широко скроен човек и най-важното -> разбран.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от arrr
    мачок, ЕВАЛА!
    КОПИРАНИ теми.
    да видят цици и задници.
    Само че 'всички хора в България' са над 18 и си носят отговорнист. Тук няма да се разпространяват подобни материали, вече споменах, поради под 18 годишните потребители, които са по-голям процент от половината потребители.

г-н Loveza NEO,
    Трябва ли аз да Ви банван, след като съм Ви помолил най-учтиво за нещо? Когато аз дойда във Вашия форум, ще се държа така, както Вие определете за подходящо за тамошната обстановка. Банват се хора, които не подбират от дума. Вие ми изглеждате по-схватлив, нима е необходимо насилствено да Ви се ограничава достъп, при положение, че просто може да се вслушате в моя съвет? Покажете, че сте широко скроен човек и най-важното -> разбран.
    G-N MODERATORE....
    i dvamata dobre znaem za kakvo govorehme....i ostanah dosta u4uden ot porednata zaklu4ena moia tema...no kakto i da e...iavno vie ste rechili 4e NEO vi drazni....OK!!!!Oba4e ne se pritesniavaite..kakto kazah...pove4e temi niama da ima vav VASHIA forum/moje bi ste go privatizirali-koi znae!/Ne e nujno da mi davate BAN g-ne,tai kato taka ili ina4e ottuk natatak niama da imate kakvo MOE da TRIETE,ZAKLU4VATE i CENZURIRATE!!!!
    Pojelavam Vi da ste vse taka bditelen kato moderator,no ne samo spriamo men.... DANO TOZI PAT STE ME RAZBRALI PRAVILNO!!!!

,
    Трябва ли аз да Ви банван...
    Аха!!! Форумна новина! Аз мислех, че само админи могат да банват! Или просто нагло надвишаваш правата си?
    Ко Ша Ям :
    Китайски бездомник

искам адреса на "Голи Купони 2005!!!!!"

Цитирай Първоначално написано от бездомник
    ,
    Аха!!! Форумна новина! Аз мислех, че само админи могат да банват! Или просто нагло надвишаваш правата си?
    Правилно, малко надвиших правомощията си тук, за коеот се извинявам.

Guest
    ,
    Правилно, малко надвиших правомощията си тук, за коеот се извинявам.

Bate poneje me opredeli kato 4ovek razbirast ot duma..mi se ste da ti varna jesta..no predi tova ste ti kaja...hubavo e da merich s ednakav arshin tuk spriamo vsi4ki...taka 4e vzemi se v raze!!!!Ina4e riskuvach sled vreme toia sait kade na shega kade na maitap naistina da stane MANASTIR s POSLUSHNICI....

Guest
    Аз предлагам веднъж и за винаги раздела "секс" да се сложи като "секс - моля, съдържанието е предназначено за пълнолетни" както е в доста форуми. Това може да не ограничи достъпа, но поне ще дава ясен знак какво е условието: То е да си пълнолетен! Не ме разбирайте погрешно, не съм консервативен, просто не ми харесва да виждам подобни безмислени дискусии. Ако секса по закон е определен като подходящ само за пълнолетни, е хубаво на това да се обраща внимание и тук.

Guest

MOIATA TEMA!!!!!

Poneje TOVA E MOIATA TEMA....
    Ne mi se iska v neia da pichat hora ot tipa na LOLA ili 4oveka s 4ukovete/dori niama da mu kazvam imeto/,kakto i vsi4ki svarzani s tehnite mnenia individi!!!!
    Blagodaria predvaritelno!!!!

Нима по този начин искаш да отхвърлиш градивна критика и да наложиш едно илюзорно поле за еднородни интереси и схващания?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз предлагам веднъж и за винаги раздела "секс" да се сложи като "секс - моля, съдържанието е предназначено за пълнолетни" както е в доста форуми. Това може да не ограничи достъпа, но поне ще дава ясен знак какво е условието: То е да си пълнолетен! Не ме разбирайте погрешно, не съм консервативен, просто не ми харесва да виждам подобни безмислени дискусии. Ако секса по закон е определен като подходящ само за пълнолетни, е хубаво на това да се обраща внимание и тук.
    Perfektno kazano..blagodaria ti!!!

Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Perfektno kazano..blagodaria ti!!!
    Това съм аз Льо Клер. Не се бях регнал.
    Ко Ша Ям :
    Китайски бездомник

Guest

ta

Obrastam se kam vsi4ki...
    Kolkoto i da se pravim 4e niakoi nesta ot jivota gi niama..TE SASTESTVUVAT....i po dobre za vseki ot NAS da se sblaska s tiah po otrano,za da uspee da se otarsi navreme....
    Neslu4aino kazvat 4e OPITA e vsi4ko....
    I 4e ZABRANENOTO e NAI-SLADKO!!!!
    I kolkoto i da mi zaklu4vat i triat temite tuk nesta ot roda na СЕКСА,ГРАДА,ПОРОКА......sa si na dneven red,a onezi deto si vaobraziavat 4e gi niama....../ili 4e triabva da pazim niakoi individi na na bebechka vazrast ot tiah-A KAKVO PRAVIAT TAKIVA INDIVIDI V FORUM ZA SEX SE PITAM?/....... vse niakoga ste oprat do...МАНАСТИРА!!!No TAM....ne vinagi ima proshka!!!!!

Re: ta

Kolkoto i da se pravim 4e niakoi nesta ot jivota gi niama..TE SASTESTVUVAT....i po dobre za vseki ot NAS da se sblaska s tiah po otrano,za da uspee da se otarsi navreme....
    I kolkoto i da mi zaklu4vat i triat temite tuk nesta ot roda na СЕКСА,ГРАДА,ПОРОКА......sa si na dneven red,a onezi deto si vaobraziavat 4e gi niama vse niakoga ste oprat do...МАНАСТИРА!!!No TAM....ne vinagi ima proshka!!!!!
    Но не толкова рано, колкото е средната възрастова граница тук. Да ни посещават 12-13 годишни деца и ти да ги учиш 'от рано' какъв е живота, просто няма да стане. Тук ще възпитаме у тях една култура на сексуалност, която бива потъпкана и липсва в голите ти, разхайтени купони.

Дай да им покажем и човешки изрващения, снимки на педофили и некрофили, садистични материали.. за да ги 'подготвим за живота'.. хъммм?

Секса е най-нормалното и човешко в този свят, модераторите грешат за това, че те съдят. Преди всичко уважавам това, че пускаш разнообразни теми. Преди всичко все пак си ги пуснал тук след като си ги прочел и си решил, че са интересни.И не съм съгласен за авторсото право. Никъде не пише, че всеки пост е защитен с авторки права. Такова нещо просто няма! Нима всички ние потъпкваме авторските права като се цитираме?!
    Ко Ша Ям :
    Китайски бездомник

Guest

Re: ta

I kolkoto i da mi zaklu4vat i triat temite tuk nesta ot roda na СЕКСА,ГРАДА,ПОРОКА......sa si na dneven red,a onezi deto si vaobraziavat 4e gi niama vse niakoga ste oprat do...МАНАСТИРА!!!No TAM....ne vinagi ima proshka!!!!!
    Но не толкова рано, колкото е средната възрастова граница тук. Да ни посещават 12-13 годишни деца и ти да ги учиш 'от рано' какъв е живота, просто няма да стане. Тук ще възпитаме у тях една култура на сексуалност, която бива потъпкана и липсва в голите ти, разхайтени купони.

Дай да им покажем и човешки изрващения, снимки на педофили и некрофили, садистични материали.. за да ги 'подготвим за живота'.. хъммм?
    VIj...po4vam da se iadosvam ve4e naistina...
    kaji mi togava ti spezialno na kakvo si gi nau4il..

Guest
    Секса е най-нормалното и човешко в този свят, модераторите грешат за това, че те съдят. Преди всичко уважавам това, че пускаш разнообразни теми. Преди всичко все пак си ги пуснал тук след като си ги прочел и си решил, че са интересни.И не съм съгласен за авторсото право. Никъде не пише, че всеки пост е защитен с авторки права. Такова нещо просто няма! Нима всички ние потъпкваме авторските права като се цитираме?!
    Ami dobar vapros....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си