.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    оф нямам думи нещо тоя срок даскалите ми превъртяха ахахахаха вместо ние да бягаме от час те го правят еййй тия старци какво е тяхното поколение проклето
    иначе повечето оценки май ще са ми изненада за сряда дреме ми видяло се е че няма да се взима стипендия и тоя срок и догодина ахахахахаха
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Супер фен
    Аз лично не съм прецакан но ме хвана яд на тоя мазник дето седи до мене и по няколко предмета му писаха абсолютно незаслужени оценки

Аз минах по сичко 2 3ки неколко 4ки две 5ци и две 6ци абе зубар сам и то 6 по физическо да не си помислите нещу

Софи
    Guest
    Аз пък завърших с 5.00. Можеше и повече, ама като се има предвид какви са гадове даскалите ми, аз съм си направо отличничка.
    Класа ми е пълен с двойкаджий и имаме двама отличници (които са на ръба на 5.50, ама класната им помогна).
    Дори съучениците ми ме питат как съм можела да уча толкова. Ами да... нормално, то в клас фрашкан със слаби ученици, мен ме взимат за ку-ку.

еми тая тъанарка по музика/ / ми писа 2 2ки ама не ми пука
    прецака ме тази по математика- трябваше да имам 6/оценките са ми 6,6,5 и при това пълни/ а онази овца понеже ме мрази и ми написа 5
    но за сметка на това по български ми написа 6,5,6 без да съм направила нищо и ми иса 5 за срока \/
    единствената ми 6ца е по физическо

Супер фен
    Град
    В България
    Аз като цяло тази година съм зле...
    Но по единствените предмети,които се надявах да имам 6ци(физическо и изобразително) ми оставиха 5ци..
    По руски също се чувствам преебана.. при оценки 4,6,5
    да ми остави 4ка
    По другите предмети горе-долу съм си доволна за моите възможности

Град
    Местожителство: Местожителство: Местожителство: Местожителство: Местожителство:
    БЕЛ-5 МАТ-5 иСТОРИЯ-6,Физическо-6,Процеси и схеми в елктрониката-5,Импулсна и цифрова техника-6,Електронни и елктрични измервания-6,Учебна практика-6,Преносни линий-6,ЗИП Математика-6,ЗИП Импуслна и цифрова техника-6.
    общ успех 5,75

Аз си свърших екстра, никой не ме прецака, бе обшо взето сички даскали си ме уважават ! Обаче пък миналата година мноо яко ме преебаха, добре че ми ги смениха тиа
    Бъди себе си , има достатъчно други хора !

Математика-6
    СИП Математика-5 /единствената оценка е 3/
    БЕЛ-5
    Биология-5
    Физическо-6
    ИТ-6
    История-6
    Рисуване-6. Голямо нервене падна за таз 6-ца.
    ТТ-6...
    Ми май туй е. 5.80 успех. ЗУБКАЙТЕ ДЕЧИЦА ЗУБКАЙТЕ! ПОЛЕЗНО Е!
    ГоЛяМ Да Ми ПоРаСнЕ КаТо МеЕеЕеЕеЕеЕеН!
    -
    Зайченцето бяло
    Цял ден си лъскало
    И си го тичкало
    В близката "горичка"
    На една сърничка.

Град
    Heopsovata piramida
    az sym mnogo dovolna toia srok-ot sebe si i ot u4itelitелите общият ми успех е 5.86
    Be yourself,be your own feelings.Be wild,be free,be young for ever.Be fresh and beautiful.Be sweet and sensual.Be your dreams.Just BE YOU!!!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    az sym mega neduvolna .. po himiq durtata murla ma precaka bqh za 3,50 onaq mi svqtna 3-kata za sroka.. onaq po matematika mi pisa 4 apyk bqh za 4,50 i kato kapak si vikam ebi mu maikata sha imam 5 po psihologiq shtoto imam 4,5 i onaq mi vika sha sa borish li za pet maina che ma izpitva 2 chasa az nqqm uchebnik ama pak 5 pisa
    т. 2, 9

az se 4uvstvam napravo smazana uspehat mi e 5,40 samo 10 stotni ne mi dostignaha za stipendiq

CRaZy_IKTe
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Да ви имам пробемите за петици ми ревете Аз кво да кажа...
    Математика 2 и 3
    Немски 4
    Български 5 (с много зор)
    Физическо 5(при условие че за цял скор съм влизала 3-4 пъти )
    На мене това са ми предметите, щото съм зайка
    Eeeee i az sym zaika ama sym precakana v hudojestvenata se uchi sichko
    A po temata precaha me po skulptura-vmesto 4 trqbvashe da imam PONE 5-no poneje sym imala pylno 6 na izpita,me preebava...Po matematika trqbvashe da imam 6 no mackata reshi che 5 shte e dobre Po bylgarski trqbvashe syshto da imam 6 NO NE,i po biologiq TOLKOVA MNOGO UCHIHH i taq nakraq BAM peticata

Guest
    brato de samo ti da be6e precakan na6te gospoji me mrazqt taq po istoriq mi pisa 4 6tot ne sam vzemal u4astie makar i da imah 4 i6 i kvo da ti razpravqm imam 4 po muzika \/

Фен
    Град
    Добрич
    Mene vuob6te ne sa me prezakvali,pisaha mi tova koeto zaslujavam,daje po biologiq trqbva6e da imam 4,a daskalkata mi pisa 5,po geometriq su6toto.No dovolna sum dolu gore,4,30 mi e uspeha i se radvam 6toto minalata godina be6e 4,00.E bravo na mene-s 30 stotni sum si povi6ila uspeha,koi e kato mene :P \/
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    мене ме прецакаха по математика.. даскалката ме изпитваше за пет, а накрая ми писа 3 щото си бях забравила тетрадката за домашна, а тя искаше да ми я провери
    направо имам чувството,че тая ме мрази
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    Под морето, над небето
    Ами..мене не ме прецакаха, ама ми се иска да го бяха направили тъкмо да им разгоня фамилията ма са съм в друго даскало, тъй че..Жалко са няя да мога да ги командвам кат другите хихихи, ама че съм зла :P
    бъзик, мн съм мила, стига да са милички с мене

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Ахаааа..И вие си мислите, че сте прецакани?! Вие просто не знаете!!!Отсъствах от доста часове по физическо и съответно не правих мн нормативи!!! И ония ш**ан идиот по физическо ми е написал 2-ки на всичките нормативи дет съм отсъствала!!!И ми е писал вмсто 6 -4 и така успеха ми заради най-скапания предмет се срина тотално...А иначе кво на националното по математика първа(заради което отсъствах доста в действителност), а някъв изрод ше ме прецаква!!!

Биби
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от The Slayer
    Аз съм всичко '6' \/ .Само физическо 5,щото спя цял час и не правя нищо .

Guest
    да и мене ме преебаха
    нещаснецата по пазарна икономика ме изпита след като се извиних че съм била болна мноооооооооооооооо е зле горката и ми писа 2 бати тъпачката

Аз завърших срока отлично,фантастично,страхо тно!!!

БЕЛ-6 НЕ-6 АЕ-6 Математика-6 Биология-6 История-6 Химия-6 Физика-6 Етика-6 Информатика-6 ФВС-6 \/ \/ \/

Дани и Мариела are the best!

Супер фен
    emi mene spc. ne sa me preebali po ni6to ... i slava bogu

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Град
    stamboliyski
    na men pak gospodina po bg mi pisa 6 a triabva6e da sam za 5, no pak se precakah sam 6toto mi triabvaha smao dve 6 za da hvana 5 i 50 ama kato ne si napanah zadnika ne stana,misleh si 4e 6et e kato starroto daskalo ama sam gre6ala
    OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE

Повече от фен
    БЕЛ-6
    Математика-4
    История-6
    Биология-6
    Химия-5
    Музика-6
    Физ.възп.-5
    Английски език-4

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми