.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    iskam da se izpovqdam izvur6ix dosta pregre6eniq....
    ste ti bade dadeno sinko

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    "Госте",можеш спокойно да се пишеш от собствения си ник,все пак има неща като стил на писане и разни други такива,които определено те издават...
    A ti Ekita...za koi li pat se nalaga da se zanimavam s psevdo naveroiatnia ti nuh...ta ako imach vpredvid 4e ste sedna da picha v toia forum/kadeto iavno samoto mi registrirane beche grechka,no az vinagi sam si AZ i picha ako ne si zabeliazala ot svoe ime/kato GOST....zna4i si na nivoto na LOLA....
    Ama to kato se zamislia mai izleze 4e 99 prozenta tuk hem ste k-u-r-v-i...hem ne si go priznavate!!!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    И по какво определи, че сме курви?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от California
    Ami moga da predstavia dostata4no dovodi...dori na li4na osnova Oba4e..mi e zabraneno..a i ve4e sam Patriarh!!!!!Ne ne moga da pravia takiva nesta..ne ne neeee.....

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    Ami moga da predstavia dostata4no dovodi...dori na li4na osnova Oba4e..mi e zabraneno..a i ve4e sam Patriarh!!!!!Ne ne moga da pravia takiva nesta..ne ne neeee.....
    Нищо не можеш да представиш, защото предполагам, че не познаваш лично никой от тук!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    Нищо не можеш да представиш, защото предполагам, че не познаваш лично никой от тук!
    Ami vij California..tai kato ti si edna ot GOLEMITE MI i PRAZNOSLOVI OPONENTKI TUK...predpolagai si kolkoto iskach...savsem bezplatno e!!!!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Щом искаш за опонентка ме смятай, но не видях да защитиш мнението си... като се имат предвид всичките ти интелигентни теми (без онази със снимките) доста елементарно от твоя страна да си "оставиш магарето в калта"...

Guest
    Щом искаш за опонентка ме смятай, но не видях да защитиш мнението си... като се имат предвид всичките ти интелигентни теми (без онази със снимките) доста елементарно от твоя страна да си "оставиш магарето в калта"...
    STOM KAZVACH..SAMO 4E MAI ELEMENTAREN E SAMIA SAIT...I GOLIAMA 4AST OT POTREBITELITE MU...BIAH POMOLEN SAVSEM 4OVECHKI OT MODERATORITE TUK ZA NIAKOI NESTA I SE RAZBRAHME..TAKA 4E SE OBARNI KAM TIAH..AZ PROBLEM NIAMAM

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Разбирам...бягаш от въпроса ми...
    ми да има доста излишни неща в тоя сайт, но след като според теб е "елементарен" защо продължаваш да влизаш?

Guest
    Разбирам...бягаш от въпроса ми...
    ми да има доста излишни неща в тоя сайт, но след като според теб е "елементарен" защо продължаваш да влизаш?
    zasto li...mi to si piche pod vsiako edno nesto napisano ot men...ne si li pro4ela

Мега фен Аватара на machoka
    Ловеца, не дей да обиждаш дамите тук, пък и малко с неподходяща ирония подхождаш към ситуацията, но ти си знаеш.

Темата се изчерпа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си