- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА СЕКСА,ГРАДА,ПОРОКА И МАНАСТИРА!!!
ste ti bade dadeno sinkoПървоначално написано от MAFIOZO
![]()
A ti Ekita...za koi li pat se nalaga da se zanimavam s psevdo naveroiatnia ti nuh...ta ako imach vpredvid 4e ste sedna da picha v toia forum/kadeto iavno samoto mi registrirane beche grechka,no az vinagi sam si AZ i picha ako ne si zabeliazala ot svoe ime/kato GOST....zna4i si na nivoto na LOLA....Първоначално написано от Ekita
Ama to kato se zamislia mai izleze 4e 99 prozenta tuk hem ste k-u-r-v-i...hem ne si go priznavate!!!![]()
И по какво определи, че сме курви?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Ami moga da predstavia dostata4no dovodi...dori na li4na osnovaПървоначално написано от California
![]()
Oba4e..mi e zabraneno..a i ve4e sam Patriarh!!!!!Ne ne moga da pravia takiva nesta..ne ne neeee.....
![]()
![]()
![]()
Нищо не можеш да представиш, защото предполагам, че не познаваш лично никой от тук!Първоначално написано от Loveza NEO
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Ami vij California..tai kato ti si edna ot GOLEMITE MI i PRAZNOSLOVI OPONENTKI TUK...predpolagai si kolkoto iskach...savsem bezplatno e!!!!Първоначално написано от California
Щом искаш за опонентка ме смятай, но не видях да защитиш мнението си... като се имат предвид всичките ти интелигентни теми (без онази със снимките) доста елементарно от твоя страна да си "оставиш магарето в калта"...![]()
STOM KAZVACH..SAMO 4E MAI ELEMENTAREN E SAMIA SAIT...I GOLIAMA 4AST OT POTREBITELITE MU...BIAH POMOLEN SAVSEM 4OVECHKI OT MODERATORITE TUK ZA NIAKOI NESTA I SE RAZBRAHME..TAKA 4E SE OBARNI KAM TIAH..AZ PROBLEM NIAMAMПървоначално написано от California
Разбирам...бягаш от въпроса ми...
ми да има доста излишни неща в тоя сайт, но след като според теб е "елементарен" защо продължаваш да влизаш?
zasto li...mi to si piche pod vsiako edno nesto napisano ot men...ne si li pro4elaПървоначално написано от California
![]()
Ловеца, не дей да обиждаш дамите тук, пък и малко с неподходяща ирония подхождаш към ситуацията, но ти си знаеш.
Темата се изчерпа.