.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

моят първи път

ами проблемът ми е следният. Аз съм на 13 години, от Бургас и всичките ми приятелки на мойта възраст бяха правили секс на 11 годишна възраст и само аз не успях да загубя девтвеността си допреди 3 седмица. Лошото обаче е че го направих с момче което е на 19 и явно членът му беше по-голям от колкото трябва за мойта възраст и след като проникна в мен нямаше никакви проблеми. Странното стана след като 5 минути беше в мен тогава усетих че целият е в мен сякаш проникна твърде на дълбоко и достигна до нещо като преграда и много ме заболя. Болката продължава, макар че минаха 3 дена. Не беше девствената ципа, ами нещо друго, какво може да е било и може ли нещо да ми е станало ?

вика се матка душко и ако е било със силни тласъци ще те поболи ама ще мине...пък си и малка не си добре развита кат го прайш другия път му кажи по леко и че не си парче месо а човек
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Ха ха! А ти защо се въргаляла с някакъв педофил? Така ти се пада! А приятелките ти са шибани курветини!

Mod by I don't know: успокой...
    |^^ICE TEA^||""\\_,_
    |___________||___|__|)
    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    Ole ujas...moje da ne sym sveta voda ne napita,ama tva e otvratitelno...na 11 godini...za kvi se mislite be

боже опази... тoва, че приятелките ти искат да бъдат малолетни к**вички не значи ,че и ти трябва да се водиш по детския им ум , обаче станалото станало следващия път по внимателно и не се притеснявай след няколко дни болката ще мине
    Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
    I watched her soul escape in the little tears,
    to see her there, so deadly wounded, it was burden,
    she was lost, fallen, dying..

хъх... я вижте само какъф ник си е избрала ... абе кво да говорим...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ох, да се чудиш дали да плачеш или да се смееш... Аз на 13 години си играех още с плюшените мечета... ти си тръгнала секс да ми правиш... Сексът е хубаво нещо, мила, ама трябва да се доразвиеш понапред... Не знам дали члена е бил голям, или ти си била тясна, ама е хубаво да идеш на гинеколог. Макар че знам че няма да го направиш. Срамът да признаеш на родителите си е по-голям отколкото необходимостта да докажеш, че си готова за секс. Ами... ето ти едно правило -> не си готова да правиш секс, докато не си готова да се изправиш пред родителите си и да им го признаеш... Като правиш нещо, трябва да поемаш отговорностите.
    Ти си правила секс на 13. Резултатът -> неидентифицирана болка. Решението -> гинеколог... А мама и тати
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

nqmam dumi

az sum na 13 bate ti momi4e si mnogo zle oneq sa malki kurvi 6ibani kvo 6e gi slu6a6 tqh tva 4e ne si spala s mom4e nezna4i 4e pada6 po-dolu ot tqh
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ех, не мога да си обясня, задръстени ли сте или просто всички сте един дол комплексари
    Защо обиждате момичето Хем се правите на помагачи... Така ли помагате Като показвате колко цинизми и груби изрази знаете...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

mislq 4e nqkoi se ebava parvo katyo gledam nika kakav e , vtora kak opisa istoriqta na 13 godini devstvena , ne q e bolqlo i si stigna do krai
    pone malko po dostoverno da q be6e napisal

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloody_angel
    боже опази... тoва, че приятелките ти искат да бъдат малолетни к**вички не значи ,че и ти трябва да се водиш по детския им ум , обаче станалото станало следващия път по внимателно и не се притеснявай след няколко дни болката ще мине
    Подкрепям мнението.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Ех, не мога да си обясня, задръстени ли сте или просто всички сте един дол комплексари
    Защо обиждате момичето Хем се правите на помагачи... Така ли помагате Като показвате колко цинизми и груби изрази знаете...

Мерси

izvini me mn ama na 11 godini tva ....... a we nqmam dumi , a i ne e vajno na kolko 6te go napravi6 ! vajen e 4oveka i dalis e 4uvstva6 gotova za tova !
    A otnosno vaprosa ti ..... za6to pak da ne e devstvenata cipa moje da e bila prosto po debela i po trudno da se e skasala !
    Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!

Град
    Dobrich
    Ae neznam prosto kakvo da kaja....che si go praela na 13 godini nqma nishto losho...rabotata e tam..s kakuf si go pravela...bilo e glupavo da se ebesh s1s 6 god...po-golqm.. mn qsno che shte te boli sravni tebe..s1s nego ! Ne se obijdai ne sam katy drygite ne iskam sia da te obijdam..shtoty zn ko e tupo

na kade varvi mladoto pokolenie na po 11 godini i da se ebat ili na 13 mi kat razbera 4e sestra mi go e napraila sq e na 13 ili pak ako e na 11 i razbera 6te i potro6a rebrata pak ti si tolkova tapa 4e nqma na kade kfo kat sa go praili i ti li iska6 kurva da staa6.. ama to horata sa kazali s kavto se sabere6 takav stava6 i ima i po malki a ne 19 godi6ni pfffffff 6matka

Цитирай Първоначално написано от бездомник
    За автора на темата - Голямо момче си, за да се кефиш да влизаш във форума с женски никове и да простееш!
    Хах,тва ми напомня:Вчера с един познат(по-малък с 3 години) чакахме друг пред блока.На пича до мене,обаче,му се допикава и решава да си свърши работата в мазето(щото било по-топло - рационалист е поне),откъдето беше излезнал един човек преди минутка.Хубаво,ма оня се връща и след проверка на мазето излиза и вика,че щял да ни строши главите,че сме пикали в мазето.И аз му обяснявам,че не сме ние,че сме големи момчета вече.
    По темата:Забравих вече какво се питаше,така че нямам коментар.
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

A we ne i govorete taka shtoto v momenta i e dostatychno gadno....(ne che ne trqbva da i e gadno!)...Az samo edno nemoga da razbera...Kakvo gi ebe drugite dali si devstven ili ne!?Tova te pravi ni po-dobyr, ni po-lo6!!!Proumeite go!!!

Have you run your fingers down
    the wall...
    And have you felt your neck skin crawl...
    When you're searching for the light?

Фен
    Град
    anywhere but here
    momiche, zashto gledash priqtelkite si? tova nai-glupavoto neshto na sveta - da se vodish po akula na drugite. nedopostimo e - da se otvorqt na 11! tova e pedofiliq! napravo sam shokirana che mislich che kato si se otvorila na 13 si "izostanala".
    tiq bolki sa seriozno neshti i ti trqbva da se konsultirash s ginekolog, ako imash smelost kaji na maika si za stanaloto, zashtoto e seriozno. tq shte razbere po edin ili drug nachin, povqrvai mi, maikite sa strashno intuitivni!
    savsem sigurno e che tq shte poludee no shte trqbva da go preglutnesh - vse pak tova moje da se otrazi na celiq ti jivot zanapred!
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Аз обикновено съм против драстичните мерки, но такива като теб и твоите приятелки, курве, (кажи сега, как да те наричам, като си се писала "malkoto_kurve", а?) такива като вас трябва да ви заключат вкъщи дакота станете на 18! Съжалявам, че го казвам, но на 11 години е абсурд да започнеш полов живот (това , че се случва не променя факта, че е абсурдно). На 13 също е рано, но не това е главния проблем. Главния проблем е, че ТОЙ Е НА 19 ГОДИНИ! Откъде ти хрумна да правиш секс със някой 6 години по-голям от теб? Той определено не те обича, в това можеш да си сигурна, тогава защо? Правила си секс със някой много по физически развит от тебе. Нищо чудно, че е натиснал някъде, където не трябва. Сега, ако премине добре, ако не - при всички случаи трябва да отидеш налекар. Друг изход няма.

Мега фен Аватара на machoka
    Темата подозирам, че е поредната подигравка, така че я затварям по 11 точка.

Ако все пак наистина си направила тази грешка, така или иначе не можем да ти помогнем, а тичай веднага на гинеколог.

Лек ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си