.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Вярно ли е,че когато пиеш витамин Ц,за да си спреш цикъла...

Вярно ли е,че когато пиеш витамин Ц,за да си спреш цикъла не е никак полезно?!
    Защото майка ми ми разправя,понеже на мен като ми дойде пия по 3-4 витаминчета на ден и пия някакъв чай и нали то значително ми намалява и на мен ми е по-добре така,но майка ми вика,че хич не е хубаво като правя така,защото това,което трябвало да го изхвърля от себе си един вид,аз по този начин като си намалявам цикъла съм го задържала в организма си
    Та вярно ли е,че не е полезно да си намаляваш цикъла без да имаш смислена причина?!
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Моята майка е лекар и тя ми е казвала, че основно чрез менструацията (освен нали да изхвърля неоплодената яйцеклетка) един вид се и обменя кръвта, т.е. пречиства се. Затова и като ти върви повече и по-дълго, освен нали някакви фрапиращи случаи, при които може и да има проблем с яйчниците, всъщност е доста полезно за организма. Има жени, които на зряла възраст при нарушение на хормоните и там други неща им се препоръчва да родят, за да им се обмени кръвта.
    Та, това с витамин Ц-то, което е доста разпространено сред тийнейджърките за намаляване и спиране на цикъла, всъщност е доста вредно за организма и по-специално за черния дроб. Но говоря, когато се взима в големи дози. Имам една приятелка, която си го спира като пие по една коричка витамин ц...и после се прегъва половин ден от болки в черния дроб...
    Абе с думи така досадната менструация е доста полезна за организма
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен
    Град
    sofia
    nz no az li4no si mislq 4e vse pak vitaminite sa si polezno ne6to, pii si gi, no no pri vseki cikul, na men mi kaza lekarka 4e osobenno zimata e mnogo polezno da se priemat vitamini

NuNi__
    Guest
    macka,4eti sq...kato si v cikul i vzema6 vitamin C se govori,4e cikyla ti spira-da,vqrno e,no sled tva se vru6ta v dvoini dozi!ne e polezno nikak

Guest
    Maika ti e absolutno prava!!!NEDEI DA VZIMA6 VITAMIN C!!!ADSKI E VREDNO!!!Zamisli se v dymite na maika ti-logi4no!6tom ne6to triabva da bade izxvarleno ot ot organizma zna4i e vredno.Vse edno da vzima6 xap4eta za da ne sere6.Tva e satoto.Are kvo tolkova,znam 4e e gadno,ama 6te go iztarpi6 tam 5-6 dena.Vitamin C se vzima samo kogato se nalaga-naprimer kogato si na mora.A ne za6toto taka ti e po-dobre.Posly6ai maika ti i ne go pii .NAISTINA E VREDEN!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си