- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на плажа!?!
Какво ще кажете за секс на плажа?Бихте ли правили???
The Best Of The Best!!!
енее БАНАН
Vinagi sum iskala da go napraime na plaja![]()
![]()
![]()
Moje i ve4er, moje i sutrin, na nqkoi usamoten plaj mmmmm![]()
![]()
И аз обожавам да ми влиза пясък между бузите.Първоначално написано от cvety_i_bebeto
Първоначално написано от `Death`Whore`
С двете ръце (както и с някой други неща) съм за.
Май май много филми сте гледали. Сексът на плажа далеч не е чак толкова вълнуващо преживяване ... всичкия тоя пясък ти влиза къде ли не .. хах, изобщо не си е оферта. Отстрани изглежда добре .. но иначе е филм.
Виж, не падам от Марс, бил съм по много плажове и знам къде влиза пясъка. Не е чак толкова лошо, че да ти развали кефа.Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
може би - бих,макарче си е опасно ..
смисъл такъв,ако попадне пясък на места,където не бива може да се получи някаква гадна инфекция,но.. иначе си е оферта![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
хаха
и пясъка отива насякъде![]()
ako e samoten plaj da \/
nqmam dobri spomeni..
Първоначално написано от Minzuhar
Emi ela ti do Burgas i da se zapoznaem!?!Ako iska6 pi6i na temata mi "ASL" da razbera!As sam si napisal!Pak 6te vidim ako imame vazmojnost 6to da ne!?![/quote]
The Best Of The Best!!!
Преди две години ми се случи да притесня без да искам една двойка, която се беше много разгорещила на плажа...
Винаги има риск да бъдеш хванат, но предполагам, че си струва риска.. Да се поддадеш на някакво спонтанно изпепеляващо желание да бъдеш със човека когото обичаш - сигурно е супер![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
bih i to s udovolstvie, no dosega ne sam namirala usamoten plaj, koito da e podhodq6t
Da,bih probvala
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
ооо да определено кои би отказалимам няква такава ме4та с плаж ама не е то4но такава .. по скоро не6то на : "с приятели ,алкохол и плаж ..." вие сами мове да довар6ите мисалта ми ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....