.

Виж резултатите на анкетата: изневерявали ли сте на гаджето си

Гласували
62. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да със секс

16 25,81%
  • да с целувка

17 27,42%
  • не и не бих поступил така

29 46,77%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    не ти пука за гаджето , бройкажия/бройкаджийка , тапак/тапачка който/която си мисли че колкото повече нае*е толко повече ще го/я уважават .. общо взето немислещи хора , неморални ...
    Дългата база осигурява комфортно возене ...

Цитирай Първоначално написано от Бате Иво
    не ти пука за гаджето , бройкажия/бройкаджийка , тапак/тапачка който/която си мисли че колкото повече нае*е толко повече ще го/я уважават .. общо взето немислещи хора , неморални ...
    ох разгорещихме се май
    чакам все пак компетентен да обясни [-o<
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    Цитирай Първоначално написано от California
    Ами да... изневерявала съм, на едно-две момчета, ама...
    Иначе на сегашния ми приятел не съм

спокс има време

@Usual Suspects-Lifeform.mp3
    Не мисля така...старая се да не повтарям грешките си!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Изневерявала съм
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Guest
    Не съм изневерявала, нямам и намерението да му го причиня! Не виждам смисъл в това да си с някого, а същевременно да спиш с други. Какъв изобщо е смисълът да 'ходиш' с даден човек в такъв случай? Ако някой толкова си умира да чука всеки срещнат, то този човек може да прави въпросното нещо и без да си има гадже...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не съм изневерявала, нямам и намерението да му го причиня! Не виждам смисъл в това да си с някого, а същевременно да спиш с други. Какъв изобщо е смисълът да 'ходиш' с даден човек в такъв случай? Ако някой толкова си умира да чука всеки срещнат, то този човек може да прави въпросното нещо и без да си има гадже...
    Това бях аз...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    До сега НИКОГА не съм изневерявал.

Цитирай Първоначално написано от Dizi
    Цитирай Първоначално написано от Бате Иво
    ох разгорещихме се май
    чакам все пак компетентен да обясни [-o<
    Сега да ти обясна. Влюбваш се, харесваш си някой временно, или пък си чешаш егото. Това е. Не изневрявайте. Не е достойна поктъпка. California, отвратих се от теб
    2т. забрана за ползване на профил

Izneverqwal sym , zashtoto sym imal izbor

Guest

damm

Ami vinagi e hubavo da si ostavich miasto za li4no prostranstvo....bez zna4enie kolko seriozna vrazka imach..i tai kato vinagi sam daval palna svoboda na gadjetata si..o4akvam sastoto i ot tiah)))))Trapkata da badech s DRUGA e nesto koeto poka4va adrenalina ti,izpalva te s FLUIDI i te kara da davach vsi4ko ot sebe si v TVOIATA si vrazka))))

Tova e i rezeptata za DALGA vrazka vsastnost

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не,не съм и нямам това намерение,предпочитам да се разделя с момичето и след това да го направя с друга от колкото докато съм с някоя да и изневеря.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

do sq ne sam na nikoe trqq da e mn golqmo izku6enieto ama nadali 6te ima... tq mi stiga

Град
    ...In Your Heart...
    Мда.... ама какво да направя като не ми пуска
    If you marry me,
    would you bury me?
    Would you carry me to the end?

So say goodbye to the vows you take.
    And say goodbye to the life you make.
    And say goodbye to the heart you break.
    And all the cyanide you drank.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Да, изневерявала съм на сегашния ми.Но той ми прости макар че беше много наранен.Но мойта изневяра не беше много сериозна - 5-6 излизания, пак толкова целувки и няколко прегръдки.Беше с едно бивше гадже.

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Ами да само веднъж ми се е случвало ама ние и без това веднага скъсахме с него ама той не разбра аз бях на лагер там с една приятелка се запознахме с 2-ма македонци в една дискотека ама то не беше нищо особено само целувки 2-3 срещи и се напихме няколко пъти с тях...е ^^kotenceto^^ може да потвърди въпреки че тя си беше в лагера докат ний се размотавахме с тях!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Фен
    Град
    София
    Аз не съм изневерявала на гаджето с което съм в момента,но с него съм от доста дълго време, не изпитвам никакво удоволствие от секса с него, и при първа възможност бих му изневерила.Искам нещо ново, нещо различно, на 17 години съм все пак, а разнообразието е най-хубавото нещо. В момента има една нова звезда на хоризонта,надявам се да стане нещо с него.Стискайте палци
    Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Globul_f
    Аз не съм изневерявала на гаджето с което съм в момента,но с него съм от доста дълго време, не изпитвам никакво удоволствие от секса с него, и при първа възможност бих му изневерила.Искам нещо ново, нещо различно, на 17 години съм все пак, а разнообразието е най-хубавото нещо. В момента има една нова звезда на хоризонта,надявам се да стане нещо с него.Стискайте палци
    Az shte stiskam ))

DEATH^F e права ...Аз никога не съм изневерявала ама никога не казвам никога.Ако искам секс или целувки като имам гадже за какво да искам от друг?! Ако не ми е достъчен зарязвам и търся по-добър.Изневярата е лошо нещо.А за лагера на лятоот моето гадже беше мн сигорен,че аз ще му изневеря,никой не очакваше DEATH^F да изневери на гаджето си...Нали знаете тихите води са най-дълбоки макар аз да съм по тиха и по затворена от нея
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Re: изневерявали ли сте на гаджето си

Цитирай Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
    така интерсно ми е какво 6е каете и ако има някои дето е изневрял ако иска нека да разкаже как се е сличило и за каква изневяра става въпрос
    az mu izneverih i sega mnogo sajelqvam za tova

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    не,не съм
    когато съм с някого,аз съм само с него
    просто .. не мога да изневерявам,а и по-важното е,че не искам
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Не съм изневерявала,а и не смятам да го правя - нищо не ми липсва в тази връзка \/

Голям фен
    Град
    trqvna
    vednaj no samo sas celuvka
    estestveno sled tova mu kajah i stana lo6o
    PP.taka4e nedeite za ednata trapka da si izpuskate gadjeto

mi az na sega6noto ne sam za koeto super mn se kefq.ot blizo 7 meseca sme zaedno i sam mu vqrna xixi/daje neska udarjah fronta/a ina4e samo na edno mom4e t.e biv6iq sam izneverqvala

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    NE, MOJE DA SAM GU6NALA NQKOI, ILI DA SA ME NOSILI NA KON4E, NO NIKOGA PRED NEGO.............

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си