- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- изневерявали ли сте на гаджето си
не ти пука за гаджето , бройкажия/бройкаджийка , тапак/тапачка който/която си мисли че колкото повече нае*е толко повече ще го/я уважават .. общо взето немислещи хора , неморални ...
Дългата база осигурява комфортно возене ...
ох разгорещихме се майПървоначално написано от Бате Иво
![]()
![]()
![]()
![]()
чакам все пак компетентен да обясни [-o<
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Не мисля така...старая се да не повтарям грешките си!Първоначално написано от дрЕБОсъчко
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Изневерявала съм
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не съм изневерявала, нямам и намерението да му го причиня! Не виждам смисъл в това да си с някого, а същевременно да спиш с други. Какъв изобщо е смисълът да 'ходиш' с даден човек в такъв случай? Ако някой толкова си умира да чука всеки срещнат, то този човек може да прави въпросното нещо и без да си има гадже...
Това бях аз...Първоначално написано от Анонимко
До сега НИКОГА не съм изневерявал.![]()
Сега да ти обясна. Влюбваш се, харесваш си някой временно, или пък си чешаш егото. Това е. Не изневрявайте. Не е достойна поктъпка. California, отвратих се от тебПървоначално написано от Dizi
![]()
2т. забрана за ползване на профил
Izneverqwal sym , zashtoto sym imal izbor![]()
Ami vinagi e hubavo da si ostavich miasto za li4no prostranstvo....bez zna4enie kolko seriozna vrazka imach..i tai kato vinagi sam daval palna svoboda na gadjetata si..o4akvam sastoto i ot tiah)))))Trapkata da badech s DRUGA e nesto koeto poka4va adrenalina ti,izpalva te s FLUIDI i te kara da davach vsi4ko ot sebe si v TVOIATA si vrazka))))
Tova e i rezeptata za DALGA vrazka vsastnost![]()
Не,не съм и нямам това намерение,предпочитам да се разделя с момичето и след това да го направя с друга от колкото докато съм с някоя да и изневеря.
do sq ne sam na nikoe trqq da e mn golqmo izku6enieto ama nadali 6te ima...tq mi stiga
Мда....ама какво да направя като не ми пуска
![]()
If you marry me,
would you bury me?
Would you carry me to the end?
So say goodbye to the vows you take.
And say goodbye to the life you make.
And say goodbye to the heart you break.
And all the cyanide you drank.
Да, изневерявала съм на сегашния ми.Но той ми прости макар че беше много наранен.Но мойта изневяра не беше много сериозна - 5-6 излизания, пак толкова целувки и няколко прегръдки.Беше с едно бивше гадже.
Ами да само веднъж ми се е случвало ама ние и без това веднага скъсахме с него ама той не разбра аз бях на лагер там с една приятелка се запознахме с 2-ма македонци в една дискотека ама то не беше нищо особено само целувки 2-3 срещи и се напихме няколко пъти с тях...е ^^kotenceto^^ може да потвърди въпреки че тя си беше в лагера докат ний се размотавахме с тях!
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Аз не съм изневерявала на гаджето с което съм в момента,но с него съм от доста дълго време, не изпитвам никакво удоволствие от секса с него, и при първа възможност бих му изневерила.Искам нещо ново, нещо различно, на 17 години съм все пак, а разнообразието е най-хубавото нещо. В момента има една нова звезда на хоризонта,надявам се да стане нещо с него.Стискайте палци![]()
Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!
Az shte stiskamПървоначално написано от Globul_f
))
DEATH^F e права...Аз никога не съм изневерявала ама никога не казвам никога.Ако искам секс или целувки като имам гадже за какво да искам от друг?!
Ако не ми е достъчен зарязвам и търся по-добър.Изневярата е лошо нещо.А за лагера на лятоот моето гадже беше мн сигорен,че аз ще му изневеря,никой не очакваше DEATH^F да изневери на гаджето си...Нали знаете тихите води са най-дълбоки макар аз да съм по тиха и по затворена от нея
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
az mu izneverih i sega mnogo sajelqvam za tovaПървоначално написано от LiLeNcEtOoO
![]()
![]()
![]()
не,не съм![]()
когато съм с някого,аз съм само с него![]()
просто .. не мога да изневерявам,а и по-важното е,че не искам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не съм изневерявала,а и не смятам да го правя - нищо не ми липсва в тази връзка \/
asddas
vednaj no samo sas celuvka
estestveno sled tova mu kajah i stana lo6o
PP.taka4e nedeite za ednata trapka da si izpuskate gadjeto![]()
![]()
NE, MOJE DA SAM GU6NALA NQKOI, ILI DA SA ME NOSILI NA KON4E, NO NIKOGA PRED NEGO.............![]()